Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2007

Απαράδεκτοι!!

Μπαίνω χθες στο λεωφορείο και τι να δω!Μια ανακοίνωση από τον ΟΑΣΘ που μας έλεγε ότι "την ημέρα χωρίς αυτοκίνητο-δηλαδή το Σάββατο που μας πέρασε- από τις 5 μέχρι τις 9 το βράδυ, θα πληρώνουμε κανονικά εισητήριο, ώστε τα έσοδα να διατεθούν για τους πυροπαθείς." Και λέω εγώ...Μα καλά πόσο μαλακοπίτουρες μπορεί να είναι;!Και καλά ηλίθιες μέρες "χωρίς αυτοκίνητο", δωρεάν μεταφορές για μια μέρα κτλ λες και λύνεται το πρόβλημα ή κάποιος συγκινείται. Και δεν φτάνει αυτό, για να μην χάσουν ούτε ένα ευρώ από τα κέρδη τους, το παίζουν τζάμπα ευαίσθητοι, με έσοδα που κανονικά δεν θα έπρεπε να έχουν!Άμα είσαι μάγκας ΟΑΣΘ διέθεσε τα κέρδη μιας κανονικής ημέρας για τους πυροπαθείς!Αλλά πού! Πιο πολύ τα πήρα γιατί δυστυχώς δεν την είδα την ανακοίνωση το Σάββατο, να μην χτυπούσα εισητήριο και να παρακαλούσα να έρθει ελεγκτής (ικανοί ήταν να τους ξαμολύσουν) για να κάνω φασαρία!Με τα δικά μου τα λεφτά ρε, φιλάνθρωποι δε θα γίνετε!

16 σχόλια:

χαμογελο είπε...

Ξαφνιάστικες?

ΠΑΡΤΙΖΑΝΑ είπε...

όχι!τα πήρα!

Μαίρη είπε...

Μας έχουν κάνει να πιστεύουμε ότι η φιλανθρωπία είναι η μόνη λύση πια , όχι ότι είναι αυτονόητο το κράτος να προστατεύει τους πολίτες.

Βαρέθηκα να βλέπω τη ζητιανιά από μαραθώνιους αγάπης στην τηλεόραση και πολλά άλλα. Αυτό που είναι άξιο θαυμασμού πάντως είναι ο λαός που πάντα πληρώνει από το υστέρημά του , είτε στον ΟΑΣΘ είτε σε συναυλίες είτε στην τηλεόραση και στους λογαριασμούς τραπέζηςκαι πάντα ΑΝΩΝΥΜΑ!;)

ΠΑΡΤΙΖΑΝΑ είπε...

τώρα που είπες τράπεζα, να θυμηθούμε και εκείνο το ενα ευρώ χαράτσι που πλήρωνε ο κόσμος που έδινε λεφτά για τους πυροπαθείς!

DARK_ERA είπε...

Sosta ta les... Emena me egnevrizoyn kati bardinogiannides kai kati ioannoy poy taxa moy taxa mou xtizoyn idrimata gia to kino kalw. Dinoyn 40 ekatomiria kai toys xarizoyn foroys gia tin filantropia toys 160 ekatomiria. Oy na moy xathite

Ανώνυμος είπε...

Kala einai pou ta pernete...gia skeftite oti se polles xores, opos stin Souidia tha to eblepan kai san kati autonoito.

Kai kati allo gia tin Partizana. Na metafrazo sta ellinika, tha einai dyskola (ola ta keimena) alla merika tha to kano :-)

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΡΑΦΑΝΕ ΝΑ ΚΟΨΕΙΣ ΔΙΠΛΟ ΕΙΣΗΤΙΡΙΟ ΓΙΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝΑΙ<< ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ>> ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΘΑ ΔΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΣΧΟΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ

Κάγγελος είπε...

Εγώ λέω να ντυθώ παπάς και να αρχίσω να κάνω εράνους υπέρ των πυροπαθών και άλλων αναξιοπαθούντων... Θα μάθω και καμιά προσευχή αν χρειάζεται... Άλλωστε αγαθά κόποις κτώνται... ασταδιάλα, βαρέθηκα να βλέπω τους άλλους να λαμογιεύουν διαρκώς!

Кроткая είπε...

"Με τα δικά μου τα λεφτά ρε, φιλάνθρωποι δε θα γίνετε!"

ΠΕΣΤΑ ΝΤΕ!!!

Καλά, έκαναν τέτοια μαλακία στη Σαλόνικα? Στην ΑΘήνα ήταν κανονικά δωρεάν.όχι πως αυτό ευαισθητοποίησε τον κόσμο, αλλά πάντως ήταν δωρεάν!

Ανώνυμος είπε...

Γειά σου Παρτιζάνα,άργησα αλλα τα κατάφερα να σας συναντήσω, όλους τους κόκκινους,στη δικτυακή γειτονιά!Καλώς σας βρήκα και καλή μας συνέχεια!Ευχαριστώ για το καλωσόρισμά σου στο blog μου και για τη φιλοξενία της διεύθυνσής μου στο δικό σου.Να υποθέσω οτι έχουμε γνωριστει στη Θεσσαλονίκη?
Και πάλι καλή συνέχεια!

Ανώνυμος είπε...

συντροφισα ειναι τρομπες στον οασθ..εκτος απο αυτο το παραδοξο του σαββατου εχω να καταγκειλω τους ελεγκτες που νομιζουν οτι κοβωντας κλησεις θα παρουν τα λεφτα(γραψανε μια γιαγια που μπερδευτικε κ θα κατεβαινε στην επομενη σταση..)επισης την αλληλεγγυη μου στους συμφητητες στο ΤΕΙ θεσ/νικης που κοντευουμε να μετατραπουμε σε σαρδελες κ πολυ μοιαζει με την εικονα που χρησιμοποιησες...σπουδαζεις θεσνικη;;εγω ειμαι στα τει οπως καταλαβες..

Ανώνυμος είπε...

καλα ορθογραφια για οσκαρ..τεσπα

ΠΑΡΤΙΖΑΝΑ είπε...

@Γιαννη
Ωραια!Περιμενουμε να μαθουμε τι γινεται στη Σουηδία!
@Μηδδεν εις το πηλίκο
Το διπλό εισητήριο είμαι σίγουρη ΄τοι το σκέφτηκαν αλλά δεν το τόλμησαν ακόμα!
@Καλλιτέχνη
Ναι στη Σαλονίκη, να φανταστείς μέχρι πρόσφατα έκανες παρέα με μια φίλη μου από το τμήμα μου, ενα με πολλές λέξεις, βαλκανικό και εξωτικό!
@Κάγγελε
Και αμα ντυθείς παππάς σκέψου πόσα θα βγάλεις, από τριδάγια, μνημόσυνα, ευχέλαια κτλ κτλ!μπίζνα τρελλή!
@rebel red
Σαλονίκη είμαι, μπουγάτσα, καζαν ντιπι και τα σχετικά!
@σοβιετική φίλη
ο΄θτε το τζάμπα δεν ευαισθητοποιεί πιά!Το αμάξι είναι προέκταση...να μην πω τώρα!

Σωτήρης Μπαλλάς είπε...

γεια σου παρτιζανούλα με τα νευράκια σου

ΠΑΡΤΙΖΑΝΑ είπε...

Γειά σου Σωτηράκη!