Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2007

Παράλογοι δούλοι!

Δε με πείραξε η δήλωση του Υπ.Εξ. της ΠΓΔΜακεδονίας ότι "η στρατηγική του βέτο είναι στρατηγική των παράλογων ηττημένων". Ίσα-ίσα, αυτό το "παράλογοι ηττημένοι" μου άρεσε τρομερά, το βρήκα πολύ φοβερό! Άσε που δε θέλω να βάλει η Ελλάδα βέτο, και δεν υπάρχει περίπτωση να βάλει βέτο διότι είναι χέστες και αμερικανοευρωπαιόδουλοι...Τα πήρα με τη συνέχεια της δήλωσης, για την οποία φυσικά δεν ακούσαμε τίποτα...Πόσο αμερικανοευρωπαιόδουλοι είναι όλοι τους!!
«Η εποχή των μεγαλύτερων κρατών ανήκει στο παρελθόν. Η ελληνική Μεγάλη Ιδέα, η Βουλγαρία του Αγίου Στεφάνου, η μία "Μεγαλύτερη Μακεδονία" θα μείνουν απλώς κρεμασμένες στους τοίχους, στους παλιούς χάρτες των μουσείων. Η τελευταία μάταιη προσπάθεια ήταν το σχέδιο του Μιλόσεβιτς για τη Μεγάλη Σερβία, που τελείωσε με αιματηρούς πολέμους και το σερβικό λαό να υποφέρει πολλά (...) τελικά τα Βαλκάνια είναι πολύ μικρά για να υιοθετηθούν ιδέες μεγάλων κρατών παρά μόνο η ιδέα ενός μεγαλύτερου ΝΑΤΟ και μιας μεγαλύτερης ΕΕ. Αυτή η ιδέα, η Ευρωπαϊκή Μεγάλη Ιδέα θα πρέπει να είναι ο κοινός μας σκοπός» (από τη συνέντευξη του υπουργού Εξωτερικών της ΠΓΔΜ Α. Μιλοσόσκι στον ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ).
Μεγαλύτερη ΕΕ;! Μεγαλύτερο ΝΑΤΟ;! Δε θα το αντέξω!!!!!!Και μετά έφταιγε ο Μιλόσεβιτς....

11 σχόλια:

Rizobreaker είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Rizobreaker είπε...

Τι να κάνουμε...
Τι να πει κι αυτός ο καημένος?? Το ψωμάκι του προσπαθεί να βγάλει...

Ανώνυμος είπε...

Μην τον δούμε να κλαίει αύριο μεθαύριο...οι από πάνω γείτονές του και οι πάτρονές του έχουν περίεργα σχέδια. Κι αν αυτός κλάψει, σκορδοκαΐλα...ο υπόλοιπος κόσμο στη χώρα του τί φταίει;

αριστερό εξτρέμ είπε...

Εμ, δεν κάναν και αυτοί καμιά λεωφόρο Μπιλ Κλίντον να δουν προκοπή, μόνο λόγια είναι...
Αν κι εγώ αν ήμουν στη θέση της κυβέρνησης θα έκανα πλατεία Μόνικας Λεουγουίνσκυ με ένα τεράστιο μπρούντζινο πούρο στη μέση

Ανώνυμος είπε...

Δεν μπορώ, θα το κάνω το σεξιστικό σχόλιο:
Εξτρεμιστή, μην τους δίνεις ιδέες! Θα μας πιάσουν όλους τους Βαλκάνιους οι Αμερικανοευρωπαίοι και θα μας πούνε "ελάτε για την ΠΙΠΑ της ειρήνης" και αφού κάνουμε την πίπα...θα διαπιστώσουμε πως ήταν ΠΟΥΡΟ σε σχήμα ΤΟΜΑΧΟΚ.
Δεν είναι να μπλέκεις με τους ινδιάνους τελικά...
(Παρτιζάνα, ό,τι ενοχλεί το κόβεις άνετα).

ΠΑΡΤΙΖΑΝΑ είπε...

Γιατί καλέ αυτολογοκρίνεστε μερικοί;!Η αλήθεια είναι ωμή Ερυθρέ μου, εγώ τι να κόψω;!
Άλλα θα συμφωνήσω με το κλάμα που θα πέσει!Πάντα ο κοσμάκης κλαίει!Ποτέ τα γίδια!

Μαίρη είπε...

Και τα γιδια συνηθίζουν να κλαίγονται ....

Agobooks είπε...

Καλώς σε βρήκα!

ΠΑΡΤΙΖΑΝΑ είπε...

Γειά σου φίλε μας!

Ανώνυμος είπε...

Έλα μωρέ που τρελλαίνεσαι με τους Μακεδόνες... Θα γραφτεί στην ιστορία η εθελοδουλεία όσων ανέτρεψαν το σοσιαλισμό στην Ευρώπη... Εμείς έχουμε δίκιο κι εμείς θα νικήσουμε!

Кроткая είπε...

πάντως, το να έβαζε βέτο η Ελλάδα, θα ήταν μια κάποια λύση για το λαό της Μακεδονίας (σόρυ, εγώ Μακεδονία την αποκαλώ, όχι Φύρομ).