Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2007

Β'Αθήνας-Θεσσαλονίκη:1-0

Λοιπόν, στην κόντρα ηλιθίων υποψηφίων Β'Αθήνας και Θεσσαλονίκης που ξεκίνησε πριν λίγες μέρες, με μεγάλη χαρά ανακοινώνω τα αποτελέσματα:Ναι, στην Β'Αθήνας υπάρχουν τα περισσότερα σούργελα υποψήφιοι.
Στη Β'Αθήνας ο αδαής ψηφοφόρος μπορούσε να ψηφίσει την Αθήνη (γνωστή για τις γιρλάντες και το χαστούκι στη διάσημη χήρα του Ανδρέα), τον Σαββούρα (δεν ξέρω τι έχει κάνει, απλά με τέτοιο όνομα που πας ρε φίλε), και τον Κάιρους Γουστάβιο- Ευγένιο (ομοίως) από το ΛΑΟΣ.
Τον αξεπέραστο λαϊκό βάρδο Γερολυμάτο, του Παπαθεμελή.
Τον επίσης αξεπέραστο Βασίλη Λεβέντη.
Στη Θεσσαλονίκη ο αδαής ψηφοφόρος μπορούσε να σταυρώσει τον Σταυρίδη Πελάγιο (Χρυσοβέργη). Όποιος καταφέρει να μου πει πώς από το Πελάγιος προκύπτει το Χρυσοβέργης, κερδίζει μια βδομάδα στη Σαλονίκη και μπόνους συνάντηση με τον Παπαθεμελή.

15 σχόλια:

Кроткая είπε...

η Κουντουρά πού κατέβαινε? (και δεν βγήκε κιόλας το κορίτσι).

ΞΕΧΑΣΕΣ ΤΟ ΕΦΑΚΙ ΡΕ ΣΥ!
ΝΤΡΟΠΗ!

Ο σκύλος της Βάλια Κάλντα είπε...

Ο Ιπποκράτης Σαββούρας είναι κτηνίατρος. Επί χούντας ήταν βασιλικός (ή κάτι τέτοιο) και είχε συλληφθεί με όπλα και βόμβες. Αυτό του είχε δώσει κάποια «αύρα» αλλά ο τύπος λάλησε και ξέπεσε στην πιο γραφική ακροδεξιά. Παρόλα αυτά τα κανάλια τον θυμούνταν πού και πού και τον καλούσαν (σαν το παπα-Τσάκαλο ένα πράμα). Πριν δυό-τρία χρόνια ο γιός του σκοτώθηκε από πυροβολισμό, σε ένα ντηλάρισμα ναρκωτικών από συνεργάτες του (προσοχή:συνεργάτες του!) αλλοδαπούς...

ΠΑΡΤΙΖΑΝΑ είπε...

Αντε ρε!Ο Σαββούρας έχει τρελλή ιστορία..έπαθα σοκ τώρα!
Το Εφάκη το είπαμε την προηγούμενη φορά ρε συ!Ασε και αρκετά την ξεφτίλισε η (σοβαρή μη χέσω)Δρούζα.

Νίκος Σαραντάκος είπε...

Να προσθέσω: Ο Σαββούρας είναι από τη Λήμνο και μένει στο Παλαιό Φάληρο. Επί χούντας μας είχε πουλήσει ένα κουτάβι που εμείς το βγάλαμε Στέλιο προς τιμήν του Παττακού. Ήταν πραγματι φιλοβασιλικός αλλά έκανε αντίσταση πραγματική και τον έπιασαν και βασανίστηκε. Το 1974 κατέβηκε βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία και εκλέχτηκε πανηγυρικά. Ωστόσο καναδυο χρόνια αργότερα τον έπιασαν με όπλα που κανείς δεν έμαθε πού ακριβώς πήγαιναν. Από τότε η ΝΔ τον έκανε πέρα και κατεβαίνει μόνος του (έχει κατέβει και για δήμαρχος) ή με διάφορα μικρά κόμματα της δεξιάς και ακροδεξιάς. Ποτέ του δεν έχει εκλεγεί. Η ιστορία με τον γιο του είναι όπως τη λέει ο Σκύλος ΒΚ.

Ανώνυμος είπε...

Η σύγκριση πάντως δεν είναι δίκαιη γιατί ποσοτικά οι εγγεγραμένοι της Β Αθήνας, άρα και το πλήθος των υποψηφίων ήταν αρκετά μεγαλύτερο απο αυτό της Θεσσαλονίκης. Άσε που πιστεύω οτι ποντάρεις στο ότι οι πιο πολύ δε ξέρουν απο θεσσαλονίκη και αποκρύπτεις σκόπιμα σούργελα για να δημιουργήσεις εντυπώσεις!

ΠΑΡΤΙΖΑΝΑ είπε...

Φίλε γκρου, δεν το κάνω σκόπιμα!ίσως ΄τα σούργελα στη σαλονίκη να τα έχω συνηθίσει και να μην μου κάνουν εντύπωση πια!Μπορείς και εσύ να ψάξεις και να κάνεις τη δική σου λίστα!Σίγουρα θα βρεις αρκετούς!

Ανώνυμος είπε...

Έμαθε κανείς εαν βγήκε ο Καρράς και ο αστυνόμος Θεοχάρης?

Ανώνυμος είπε...

Χαιρετισμούς στο Νίκο Σαραντάκο! (41 και σήμερα)

Νίκος Σαραντάκος είπε...

Αντιχαιρετώ, φίλτατε :-)

ΠΑΡΤΙΖΑΝΑ είπε...

Ρε το Σαββούρα...Βίος και Πολιτεία!
@μανταρίνι ζουμερό
ο Καρράς δεν εκλέχθηκε, ενώ το Θεοχάρη δεν τον είδα να παίζει πουθενά.

Ο σκύλος της Βάλια Κάλντα είπε...

Ο Θεοχάρης (κατά κόζμον Γιώργος Βασιλείου) ήρθε τέταρτος με τη ΝΔ στη Β' Πειραιώς, όπου εκλέγονται δύο βολευταί της ΝΔ. Τον τίμησαν με την ψήφο τους 17.151 άτομα!

ΠΑΡΤΙΖΑΝΑ είπε...

σκουλίκιααααααααα!

Χορεύοντας με τους ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΥΣ είπε...

Ναι. Ο Σαββούρας είναι μεγάλη ιστορία όπως τη λέει ο σαραντάκος. Έχει βασανιστεί πολύ από τη χούντα και στα πρώτα χρόνια της μεταπολίτευσης ήταν από τους λίγους μη αριστερούς αντιστασιακούς που έχαιραν σεβασμού. Νομίζω πως από τότε είχε λαλήσει λίγο (από το ξύλο)αλλά με το θάνατο του γιου του απόγινε. Τον είχα δει σε κάτι μεσημεριανάδικα που ξεκατινιαζόταν με την πρώην γυναίκα του για το πιος έκανε το παιδί έτσι. Τραγική κατάληξη.

ΥΓ: Νίκο Σαραντάκο, έχω την εντύπωση πως γνωριζόμαστε από παλιά. Κάποτε σε άλλο χώρο και διάσταση με έλεγαν Surgut 73. Αν είσαι αυτός που νομίζω, θα με θυμάσαι. Χαθήκαμε αδερφέ. Ρίξε κανένα email (θα το βρεις στο blog μου) να θυμηθούμε τα παλιά. Αν πρόκειται για συνωνυμία, γράψε ένα (φιλικό) λάθος.

ΠΑΡΤΙΖΑΝΑ είπε...

συνάντηση παλιών συμμαθητών!

Ανώνυμος είπε...

Εμένα σε μια άλλη διάσταση με έλεγαν ΜΙΚΟΝ πάντως...