Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2007

8,2%...Πιο δυνατά, πιο αποφασιστικά, πιο κόκκινα!

Παιδιά, δεν μπορώ αυτή τη στιγμή...Βάφω το μαλλί...Παραδέχομαι ότι ρίσκαρα και έχασα!Αύριο τα λέμε διεξοδικότερα!

18 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΚΕ χαμός

ckoutros είπε...

Παντως αν δε δω φωτογραφια δε πιστευω τπτ.

Rizobreaker είπε...

Συμφωνώ!! Περιμένουμε τη φωτό!!

Κ Κ Ε - ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΟΥ ΛΑΕ!!

9 ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ, ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΙ ΘΥΣΙΑ!
ΤΟ Κ Κ Ε ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΟΠΟΡΕΙΑ!!

DARK_ERA είπε...

Synxaritiria xarika polh me tin afxish ton pososton sas

Ανώνυμος είπε...

Κάτι μύριζε στην ατμόσφαιρα, αλλά δεν ήθελα να το πω. Πάντως πιάστηκαν όλοι οι στόχοι, αλλά οριακά χάσαμε το απόλυτο: την απουσία αυτοδυναμίας.

Ανώνυμος είπε...

Ε, εντάξει... Δεν πιάστηκαν και όλοι οι στόχοι... Είμαστε πολύ μακριά ακόμη από την συντριβή του δικομματισμού... Απλώς φαίνεται μια τάση... 80% δικομματισμός είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!

Ανώνυμος είπε...

Ήταν σίγουρο ότι δεν θα καταστρεφόταν ο δικομματισμός. Να κοντύνει όσο το δυνατό περισσότερο θέλαμε. Κόντυνε αρκετά, αλλά έχει ακόμα πολύ δρόμο (μεταξύ μας...αν δεν έβγαινε αυτοδυναμία, δηλαδή λίγοι ψήφοι παρακάτω να ήταν η ΝΔ, πάλι ο δικομματισμός θα έπαιζε πάνω κάτω στο 80%). Όμως, το πρώτο βήμα έγινε. Και η Γ.Γ. είπε ότι δεν περιμένουμε να πάει π.χ. στο 65%, αλλά να έχει μία υπολογίσιμη πτώση. Είχε 86% και κάτι ολίγα, είναι λ΄γιο κάτω από 80%. Αλλά σίγουρα υπάρχει δρόμος μπροστά (και υπάρχει και ο διπολισμός).

Ανώνυμος είπε...

Ως προς την πτώση του δικομματισμού, να δούμε γιατί πήραμε από το 6% της πτώση πήραμε 2,3% και όχι παραπάνω (ε, όλη την πτώση δεν μπορούσαμε να την πάρουμε...)

Χορεύοντας με τους ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΥΣ είπε...

ΚΚΕ 8,2%
Και σού'κανε ένα μαλί!
:)

ΠΡΟΣΟΧΗ!
Το επόμενο διάστημα είναι πολύ κρίσιμο (το κρισιμότερο στη μεταπολιτευτική ιστορία του Κόμματος). Έχουμε τεράστιες ευθύνες απέναντι στους νέους ψηφοφόρους μας. Η ψήφος τους είναι διερευνητική. Από μας εξαρτάται να τους κρατήσουμε και να τους κινητοποιήσουμε.

Ανώνυμος είπε...

Εγώ θα έλεγα να δούμε και τις όποιες εξελίξεις στην εξωκοινοβουλευτική. Από εκεί μπορούμε να αντλήσουμε και μελλοντικούς στρατιώτες, ή να τους βάλουμε "διαόλια" σε σχέση με την πολιτική του κοινωνικού μετώπου. ΑΝ είδε κανείς την αρθρογραφία του ΠΡΙΝ τις τελευταίες 3 βδομάδες, θα είδε κάποια ενδιαφέροντα πράγματα όχι και πάρα πολύ πίσω από τις γραμμές. Στον χώρο της ευρύτερης -αυτό που αποκαλούμε- αριστεράς γίνονται διεργασίες και διαχωρισμοί στρατοπέδων (τουλάχιστον το στρατόπεδο της λογικής της διαχείρισης του συστήματος είναι διαμορφωμένο σε ικανό βαθμό).

Ανώνυμος είπε...

Εγώ ξέρω ότι οι αριστεριστές είναι οι χειρότεροι αντικκε. Δεν περιμένω τίποτα απο αυτούς. Αντίθετα περιμένω από τα εκατομύρια (κυριολεκτικά) κόσμου που δεν έχουμε ακόμα καθόλου δεσμούς και δεν ξέρουν καν τις θέσεις του Κόμματος ή τις ξέρουν διαστρεβλωμένες. Εκεί είναι το στοίχημα κι όχι σε αυτούς που έχουν κύρια πολιτική τους να σε χτυπάνε ανελέητα...

Ανώνυμος είπε...

Χμμμ...ας μην είμαστε απόλυτοι. Τέλη δεκαετίας του '90, αρχές αυτής της δεκαετίας υπήρχε ένα αρκετά καλό κύμα ανθρώπων που ανήκαν στον σκληρό πυρήνα αριστερίστικων οργανώσεων΄που σήμερα είναι ακόμα και οργανωμένο στο κόμμα ή πέριξ (π.χ. στο ΠΑΜΕ). Η σκληρή και ειλικρινής αντιπαράθεση μαζί τους τότε, έσπασε το αντιΚΚΕ στοιχείο. Μην ξεχνάμε: κανείς δεν περισσεύει από τον αγώνα. Σε όποιον πολιτικό χώρο και αν ανήκει.

Ανώνυμος είπε...

Ξέχασα (sorry). Να μην ξεχάσουμε ότι π.χ. στο τελευταίο συνέδριο του ΝΑΡ αποχώρησαν μέλη και στελέχη του που ζητούσαν να υπάρξει αναθεώρηση των θέσεων για το ΚΚΕ ενώ και ομάδα που είναι μέσα στο ΝΑΡ τηρεί μία όχι αντιΚΚΕ, αν και κριτική στάση απέναντί του.
Για να εξηγηθώ: Δεν λέω να πάμε με τα μούτρα να πέσουμε στον εξωκοινοβουλευτικό χώρο, λες και δεν έχουμε να κάνουμε τίποτα άλλο. Απλά, να έχουμε μάτια ανοιχτά και αυτιά ευήκοα και μυαλό ετοιμοπόλεμο.

ΠΑΡΤΙΖΑΝΑ είπε...

Χαμός και πανικός!
1)Εγώ δεν το περίμενα, για αυτό και από σήμερα θα κυκλοφορώ με κόκκινα μαλλιά.
2)Τώρα είναι που θα πάρουν τα πόδια μας και φτερά και φωτιά. Ο Αμετανόητος έχει δίκιο.
3)¨ολοι οι καλοί χωράνε στο ΚΚΕ!Τώρα αν στην εξωκοινοβουλευτική έχει μείνει κανένας νορμάλ, δεν ξέρω!
@Κατασκότεινη εποχή
Για να δεις (και θα δεις) ότι τα πράματα δεν είναι και τόσο μαύρα!

DARK_ERA είπε...

Tha mporoysan omos na einai pio fotina ,ti na kanw eimai apetitikos o atimos... Perasate polla vevea kai sas to anagnorizw alla exete kai efthines.

ΠΑΡΤΙΖΑΝΑ είπε...

@βρε κατασκότεινη εποχή
σταμάτα να είσαι γκρινίαρης!Απαιτητικός να είσαι όσο θες!Πρέπει και ο κόσμος να πειστεί ότι μπορούν να αλλάξουν τα πράματα, θέλει χρόνο, δε γίνεται απ΄τη μια μέρα στην άλλη!Μακάρι να ήταν αλλιώς..είδαμε και τότε που είμασταν όλοι μαζί..κοντάξαμε να διαλυθούμε!

DARK_ERA είπε...

Giafto soy lew as einai... Prepi episeis na paradexto oti ginonte kapia dila vimata mprosta...P.x kalesate akoma kai aftoys poy den sinfonoyn apolitos mazi sas na sas psifisoyn. Mpravw pantos eixAI anagkh h ellada afti ti mikrh nikh tis aristeras

ΠΑΡΤΙΖΑΝΑ είπε...

είσαι με την εντύπωση ότι αυτοί που ψηφίζουν ΚΚΕ συμφωνούν απόλυτα μαζί του;Το ξέρουμε αυτό από πάντα!