Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2007

Χούφτωσ'την, χούφτωσ'την!

Έλειψα τρεις μέρες στο νοσοκομείο αλλά εγώ ήμουν πιο ψύχραιμη από τον Χριστόδουλο,κοτζάμ εκπρόσωπο του ίδιου του Θεού στη χώρα, ο οποίος έχει κλάσει μέντες στο Μαϊάμι! Μας ζήτησε να προσευχηθούμε να βρει μόσχευμα και πως οι γιατροί του είπαν να μην στεναχωριέται και να μην λυπάται. Για αυτό κάνει βόλτες στις παραλίες του Μαϊάμι ο τραγόπαππας, βλέπει τα γκομενάκια με τις βυζούμπες όξω και του φτιάχνει η διάθεση. Τι να πουν και οι άρρωστοι που δεν πρέπει να λυπούνται αλλά η μόνη βόλτα που μπορούν να κάνουν είναι στους διαδρόμους των άθλιων νοσοκομείων....Φοβάται, λέει, αλλά κανονικά δε θα έπρεπε να χαίρεται που υπάρχει το ενδεχόμενο να συναντήσει τον Κύριο το Θεό του πιο σύντομα από ό,τι υπολόγιζε;! Βρε ουστ! Χριστόδουλε, άσε τις χριστιανικές μαλακίες που τόσα χρόνια διάβαζες και χούφτωσε καμιά ξανθιά λουόμενη αμερικάνα τώρα που μπορείς, να πας ευχαριστημένος!

16 σχόλια:

Μαίρη είπε...

Δε θα έλεγα ότι αισθάνομαι διαφορετικά από σένα ίσως να λέω και χειρότερα απλά όταν κάποιος πεθαίνει όποιος και να είναι αυτός προσπαθώ να συγκρατηθώ λίγο δημόσια γιατί μου κάνει κάπως άκομψο .

Φιλικότατα !
Μαίρη :)

ΠΑΡΤΙΖΑΝΑ είπε...

Σιγά μην πεθάνει!

χαμογελο είπε...

Περαστικα!(επειδή είπες ότι ήσουν νοσοκομείο)
Τώρα για τα υπόλοιπα εντάξυ εδώ δεν πήρε είδηση ότι είχε χούντα επειδή "διάβαζε"... τι περιμένεις?

ΠΑΡΤΙΖΑΝΑ είπε...

@χαμόγελο
ευχαριστώ!
@φώκια
Η αλήθεια είναι ότι τον λυπάμαι τον παππά αλλά το κείμενο είναι πολυεπίπεδο:δεν είναι τραγικό ένας άνθρωπος, που και καλά είναι εκπρόσωπος του Θεού(παράδεισοι, μετά θάνατον ζωή,κτλ κτλ)να φοβάται το θάνατο;Άρα δεν πιάνει η θεωρία!Τελικά,όταν πλησιάζει η ώρα, ένας άνθρωπος που κηρύττει την εγκράτια κτλ κτλ και κάνει βόλτες στο Μαϊάμι, τι απολογισμό κάνει για τα μάταια τα εγκόσμια?!και πάλι τυχερός είναι, δεν είναι στα ράντζα..

Μαίρη είπε...

Αυτό ισχύει και για όλους τους πιστούς γενικότερα. Μια δικαιολογία τους είναι οτι φοβουνται μην πάνε στην κόλαση και στην περίπτωση του Χριστοδουλου είναι και πολύ πιθανό :p

Υ.Γ. Φώκια είσαι και φαίνεσαι :D:D:D:D:D:D ..εγώ είμαι πληγωμένη φώκια :)

ΠΑΡΤΙΖΑΝΑ είπε...

@πληγωμένη φώκια
πληγωμένη φώκια και μοίμως μούσκεμα ήθελα να γράψω αλλά είπα να το συντομεύσω!δεν θα ξαναγίνει!

Ανώνυμος είπε...

Συμπαθάτε με, αλλά δεν θα λυπηθώ τον τράγο. Ούτε θα οργιστώ για αυτόν βέβαια. Το κρατάω για άλλους αυτό. ΑΠλά θα αδιαφορήσω. Όχι γιατί είμαι άθεος. Αν ήταν ένας παπάς σε χωριό που χει τα βάσανα του χωριού, ή ένας παπάς από μία φτωχογειτονιά που ζει τον πόνο, θα λυπόμουν πραγματικά. Αλλά ο Χριστόδουλος εδώ και δεκαετίες, όλη τη ζωή του σχεδόν, ήταν μέσα στη μαύρη αντίδραση. Άρα, πάλι ήπιος είμαι έναντί του.
Μπορεί να είμαι σκατόψυχος (sorry για το υβρεολόγιο), αλλά από κάτι τέτοιους έχουμε όλοι πάθει ζημιά, με τον α ή τον β τρόπο.

Ανώνυμος είπε...

Πως είσαι σίγουρη ότι απαρνείται τα εγκώσμια? Καταρχήν ζει μέσα στην χλιδή και μετά δεν είσαι και στην κρεβατοκάμαρά του για να ξέρεις τι απαρνείται και τι όχι... :-)

Χορεύοντας με τους ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΥΣ είπε...

@ rocean:
Μου δίνεις καλή πάσα για να πω τούτο: ο Χριστόδουλος δεν απαρνείται τα εγκώσμια. Τα γκομενάκια με τις βυζούμπες απαρνείται. Επειδή δεν τον ενδιαφέρουν όπως και το 99% της παρέας του.
Αχ καημένη ρομαντική παρτιζάνα.
Για ποιον τον πέρασες;

Ανώνυμος είπε...

@Αμετανόητος: E, εντάξει, εγώ το άφησα έτσι φλου για να οργιάζει η φαντασία. Εσύ το κάνεις πιο συγκεκριμένο γιατί είσαι προβοκάτορας... :-)

ΠΑΡΤΙΖΑΝΑ είπε...

@αμετανόητε και ροσεαν
ντροπή μωρέ!

Ανώνυμος είπε...

Ντάξει τι να πω...τα μεγάλα πνεύματα συναντιούνται. Είχα γράψει ακριβώς τα ίδια και ήθελα να το δημοσιεύσω σήμερα. Έχω ακριβώς τις ίδιες απορίες... αφού ρε λακαμά θα πας στον παράδεισο και θα είσαι και αρχηγός εκεί με το φιλαράκι σου τον jesus γιατι σου πήγε το σκατό στην κάλτσα?

Άβυσσος η ψυχή του Χουντόδουλου

ΠΑΡΤΙΖΑΝΑ είπε...

@μανταρίνι ζουμερό
εννοείται πως είμαστε μεγάλα πνεύματα και συναντιόμαστε, μόνο στον κώλο της Καϊλη διαφωνούμε!

Χορεύοντας με τους ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΥΣ είπε...

@ Rocean:
"γιατί είσαι προβοκάτορας... :-)"

Και μ΄αρέσειιιιιιιι ! :-)

@ παρτιζάνα:
Νροπή σε μας που τα λέμε ή σ' αυτούς που τα κάνουνε;

@ Το κουρδιστό μανταρίνι:
Φοβερή ατάκα αυτή με "το σκατό στην κάλτσα". Δεν την είχα ματακούσει.

αριστερό εξτρέμ είπε...

Μπορεί να μου εξηγήσει κανείς γιατί πολλοί παπάδες έχουν θηλυκό τόνο φωνής;(άσχετο) Επίσης γιατί ο Χριστόδουλος κάνει διαθήκη (άρα έχει περιουσία να διαθέσει) ενώ ως μοναχός δεν επιτρέπεται να έχει περιουσία;
Θα συμφωνήσω κι εγώ στο να λυπηθώ για το θάνατο του φτωχού παπά. Και κάτι άλλο: Έχετε δει τη φωτογραφία του γάμου του Νίκου Ζαχαριάδη; Δείτε πώς είναι ο παπάς (στρατιωτικός παπάς του ΔΣΕ): Σαν άγιος βυζαντινής αγιογραφίας δηλ. αποστεωμένος

ΠΑΡΤΙΖΑΝΑ είπε...

Είναι επειδή κάνουν αυτά τα μαθήματα ορθοφωνίας και τους μένει κουσούρι!