Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2007

Ανακοίνωση του φαν-κλαμπ "Βέλεζ" Θεσ/νίκης

Είχα αποφασίσει να αλλάξω ομάδα και από ΠΑΟΚ να γίνω Βέλεζ Βοσνίας-Ερζεγόβίνης, διότι τα ΠΑΟΚια είναι τόσο κομπλεξικά που κατήντησαν απωθητικά. Ως ιδρυτής του φαν κλαμπ φίλων και οπαδών "Βέλεζ" Θεσσαλονίκης, εννοείται ότι οφείλω να εκφράσω την αμέριστη συμπαράστασή μου και τον απεριόριστο θαυμασμό μου στον μεγάλο Ντούσαν Μπάγιεβιτς, ο οποίος, αν και πορτοφολάς, είναι καλός προπονητής και όπου πάει φτιάχνει ομάδα, όχι αστεία. Ομάδα που παίζει ποδόσφαιρο και σε αλάνα και σε ψηλό και σε κοντοκουρεμένο χορτάρι, όχι σαν κάτι ομάδες, που δυσκολεύονται να κερδίσουν αλλά δε δυσκολεύονται καθόλου να βρουν απίστευτες δικαιολογίες για τα κακά αποτελέσματα που φέρνουν. Εχθές στην πόλη μας υπήρχε μια περίεργη, εύθυμη διάθεση.. Φυσικά, ο λόγος ήταν οι δηλώσεις Λεμονή για το χορτάρι στο Κ.Βικελίδης, αυτό το γήπεδο-διαμάντι-πρότυπο! Τον Άρη δεν τον συμπάθησα ποτέ (Τουμπιώτισσα γαρ, το αίμα νερό δε γίνεται) αλλά τώρα με τον Ντούσαν, θέλω να βγει 3ος, πίσω από Ολυμπιακό (αυτά έχουν λήξει εδώ και καιρό) και ΑΕΚ!

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εμπάθειες, εμπάθειες... Μη χτυπάτε τον Ολυμπιακό επειδή τυχαίνει να είναι καλύτερος. Χτυπήστε το επαγγελματικό ποδόσφαιρο στο σύνολό του!

ΠΑΡΤΙΖΑΝΑ είπε...

εμείς φταίμε που ο λεμονής τα απέδωσε όλα στο χορτάρι;!εμένα δε με νοιάζει ο Ολυμπιακός, μόνο ο Ντούσαν!

Ανώνυμος είπε...

Σε λίγο καιρό θα λειτουργήσει και το Φαν Κλαμπ Βελέζ Ρόδου!

Ανώνυμος είπε...

Εντάξει, καλός ο Μπάγιεβιτς αλλά δε θα καταφέρει να κάνει τίποτα στον Άρη. Προπονητής είναι, όχι θαυματοποιός! Αφού η ομάδα έχει πρόβλημα επιθετικά, πως να το κάνουμε.


Αλληλεγγύη στα ποδοσφαιρικά σωματεία της Δοκιμαζόμενης Κούβας!

Ανώνυμος είπε...

Καμμιά συμπάθεια στην ομάδα του κουκουλοφόρου της κατοχής Καμπάνη και του ΝΑΚ (Ναζιστικό Αρειανό Κίνημα) των '80ς. Αυτά δε περί Μπάγεβιτς είναι ποοοολυ '90'ς... Αν δεν φέρει "δικά του παιδιά" δεν πρόκειται και να κάνει τίποτα - σιγά δα μην δεν ξέρουμε πως τήνει ομάδες ο τύπος..
Ναι ρε ΠΑΟΚ! Μόνο εμείς..

Χορεύοντας με τους ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΥΣ είπε...

Καλά λένε πως το ποδόσφαιρο είναι αντρικό άθλημα.
Άκου προπονητής ο Μπάεβιτς !!! Της κλάσης sir Takis είναι και ο "Πρίγκηψ".
Να αφήνεις τον μΠΑΟΚ για τον Μπάεβιτς είναι μαζοχισμός. (Ντάξει, γαύροι είμαστε, τα μπαόκια μια 30ετια βγάζουν τα κομπλεξικά τους πάνω μας, αλλά ΕΙΝΑΙ ΟΠΑΔΟΙ ρε αδερφέ. RESPECT).
Και θες μ αυτό τον τύπο να βγει και 3οι οι warms; Τα θαύματα τέλειωσαν το 33 μ.Χ. όταν αναλήφθηκε ο Τζίζας όπως θά'λεγε κι ο Ανθιμος (όχι ο Καψής)

Ανώνυμος είπε...

Θα πεις βρε παρτιζάνα μου τι είναι η Βέλεζ;

Ιστορία κτλ. δηλαδή...

ΠΑΡΤΙΖΑΝΑ είπε...

Βρε πειτε ότι θέλετε, ο Ντούσαν είναι ο καλύτερος!και αντιπαρέρχομαι το σεξιστικό σχόλιο του Αμετανόητου!Τα ΠΑΟΚια ΔΕΝ ΤΑ ΑΝΤΕΧΩ ΠΙΑ!!!!!!!Τα μυαλά μου πονάνε!
Και να μου το θυμηθείτε..3ος ο Άρης φέτος!
Η Βέλεζ είναι ομάδα της Β΄Εθνικής στη Βοσνία-Ερζεγοβίνη, με πλούσια αγωνιστική παράδοση καθώς όλοι οι παίχτες, παράγοντες, οπαδοί πήραν μέρος στην αντίσταση. Τώρα είναι "κόκκινη"ομάδα, όπως η Λιβόρνο στην Ιταλία και οι αντίπαλοί της είναι κάτι λεβιέδες εθνίκια της άλλης ομάδας της πόλης.¨οποιος ενδιαφέρεται να στήσει σύνδεσμο Βέλεζ να επικοινωνήσει!

Ανώνυμος είπε...

Bελέζ Mόσταρ: H oμάδα στην οποία αγωνίστηκε ως παίκτης και ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα ο Ντούσαν Μπάγιεβιτς . Με μεγάλη ιστορία (για τα δεδομένα της μικρής της πόλης) στα χρόνια της Ενωμένης Γιουγκοσλαβίας . Κόκκινα χρώματα . Αν και κυρίως μουσουλμανική η πλειοψηφία των οπαδών της ,σε αντίθεση με άλλες ομάδες της Βοσνίας δεν απέκτησε εθνικιστικό χαρακτήρα , τούτο όμως οφείλεται περισσότερο στις ιδιαιτερότητες του πολέμου στο Μόσταρ παρά στην ίδια την ομάδα. Συγκεκριμένα , στο Μόσταρ πολέμησαν μουσουλμάνοι κατά Κροατών . Οι Σέρβοι (όπως η οικογένεια του Μπάγεβιτς) ήταν πολύ λίγοι (10%) για να μπορούν να έχουν δυνατότητες . Στο κομμάτι της πόλης που έλεγξαν (η πόλη διχοτομήθηκε στη διάρκεια του πολέμου) οι Κροάτες ήταν ανελέητοι , δεν άφησαν ρουθούνι μη-Κροάτη. Αντίθετα , οι ...κοψοτσούτσουνοι ήσαν διαλλακτικοί , σ'αφηναν να ζήσεις αρκεί να μην τους ενοχλείς .
Το σπίτι του Μπάγεβιτς ήταν στον κροατικό τομέα και κάηκε ολοσχερώς . Ακόμα χειρότερα , το παλιό γήπεδο της Βελέζ (20000 θ.) ήταν εκεί και κατελήφθη . Τέλος οι κροάτες της πόλης , για να δείξουν πόσο τούρμπο εθνικιστές είναι έφτιαξαν μια 100% δική τους ομάδα , την Ζρίνσκι Μόσταρ (Ζρίνσκι ένας κροάτης κόμης , εθνικός ήρωας...) . Στα ντέρμπι Ζρίνσκι - Βελέζ γινόταν της Πόπης . Γινόταν , γιατί η Ζρίνσκι βγαίνει ΟΥΕΦΑ ενώ η Βελέζ πάει κατά διαβόλου . Το κλίμα δεν είναι καλό για κόκκινες ομάδες χωρίς οικονομικούς παράγοντες πίσω τους .
Αλλά partizana , μπορείς να χαρείς από αυτό : Φέτος που βγήκε η Zρίνσκι ΟΥΕΦΑ , κληρώνεται με ποια ; με την ...Παρτιζάν Βελιγραδίου !!! Και κάνουν την μέγιστη μαλακία οι ...παράγοντες του κόμη να δεχτούν τη μετακίνηση οπαδών ! Οι οπαδοί της Παρτιζάν , παιδιά από σπίτι όλοι, κίνουμενοι από ένα ανεξακρίβωτων κινήτρων μένος ... προκάλεσαν μεγαλειώδους κλίμακας επεισόδια στο γήπεδο (απ'ότι κατάλαβα τους γαμησανε τη μάνα) με αποτέλεσμα να το φχαριστηθούνε μεν , να τους αποκλείσει η UEFA δε... Για την ιστορία , στο αγωνιστικό μέρος το κοντέρ έγραψε ΖΡΙΝΣΚΙ-ΠΑΡΤΙΖΑΝ 1-6 (...γκολ και ξύλο με όλη τη σημασία των λέξεων) .
Οπως καταλαβαίνεις αγαπητή φίλη , είμαι καμένος Υugoνοσταλγός και αυτό σε συνδυασμό με τα πολιτικά σου πιστεύω με φέρνουν πολύ κοντά κι ας μας χωρίζουν εκατοντάδες χιλιόμετρα (και η Τούμπα βέβαια) . Θα σου 'ρχομαι , προχώρα ακάθεκτη !

ΠΑΡΤΙΖΑΝΑ είπε...

Αχ τι ευτυχία!Αγαπητέ μου γαύρε γιουγκονοσταλγέ!πολυαγαπημένε θα έλεγα!επιτέλους βρήκα το έταιρον ήμισυ!να έρχεσαι κάθε μέρα βρε!

Ανώνυμος είπε...

ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΑΡΗ-ΠΑΟΚ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΙΣΩΣ ΚΑΠΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΤΑΞΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ..ΑΡΗΣ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΘΕΣΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΝΙΚΗ ΕΛΙΤ-ΠΑΟΚ Η ΛΑΙΚΕΣ ΣΥΝΟΙΚΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ...ΕΓΩ ΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΟΜΕ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΩΣ ΚΕΦΑΛΟΚΥΝΗΓΟΣ ΑΣΤΩΝ ΠΛΗΝ ΟΜΩΣ ΕΙΜΑΙ ΣΦΟΔΡΑ ΣΚΟΥΛΙΚΑΡΑΟΣ ...Ο ΝΤΟΥΣΑΝ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΣΤΟΝ ΑΡΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΨΑΧΝΟΥΝ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ...ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΧΩΝΕΨΗ ΣΤΑ ΠΑΟΚΙΑ -ΑΛΛΟΣ ΘΑΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΝΙΚΗ-... ΠΟΛΛΗ ΣΚΛΗΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ...ΟΙ ΑΠΕΤΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΘΕΣΗ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΕΡΙΣΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ...ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ.....