Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2008

Θα πίνουμε και καφέ με τον ασφαλίτη μας στο τέλος!

Το νέο νομοσχέδιο για την ΕΥΠ, ανάμεσα στα άλλα, προβλέπει και το εξής:«Οι δημόσιες υπηρεσίες και τα νομικά πρόσωπα δημοσίου δικαίου, οι δημόσιες επιχειρήσεις, τα ελεγχόμενα ή εποπτευόμενα από το δημόσιο νομικά πρόσωπα ιδιωτικού δικαίου, τα νομικά πρόσωπα του ευρύτερου δημόσιου τομέα, καθώς και οι ΟΤΑ πρώτου και δεύτερου βαθμού και οι επιχειρήσεις τους υποχρεούνται να παρέχουν σε ειδικά εξουσιοδοτημένους υπαλλήλους της ΕΥΠ κάθε πληροφορία, στοιχείο ή συνδρομή για την εκπλήρωση της αποστολής της».

Δηλαδή, όχι πως τώρα δεν παρέχουν κάθε πληροφορία για πράματα και πρόσωπα, όχι ότι δεν ξέρουν τι γίνεται και τι κάνει ο κάθε υπάλληλος, απλά τώρα προφανώς γίνεται υποχρέωση η παροχή πληροφοριών! Θα έρχεται ο υπάλληλος της ΕΥΠ και θα λέει "πού είναι η έκθεση που ζήτησα, παιδιά;" και θα του δίνουν έντυπα τα πορίσματα του χαφιεδισμού τους...Επειδή θα φτιάξουν και ιστορικό αρχείο, θα μπαίνει η αναφορά για το άτομό μας σε φάκελο και μετά από 30 χρόνια, θα μπορούμε να πάμε να τον δούμε, να δούμε δηλαδή τι άποψη είχαν για μας ή θα μπορούμε να ανακαλύψουμε ποιος συνάδελφος ήταν ο χαφιές μας. Αυτό βέβαια θα συμβεί, αν καταφέρουμε να παραμείνουμε στην υπηρεσία για πολλά χρόνια, διότι τώρα με τις ελαστικές σχέσεις εργασίας, σήμερα είσαι αύριο δεν είσαι στη δουλειά, οπότε θα ταλαιπωρηθούν λίγο, μιας και ενδέχεται εμείς να περιπλανούμαστε από δω κι από κει και αυτοί θα πρέπει να τρέχουν από πίσω μας.

Επίσης, ειδικοί υπάλληλοι, με πτυχία και μεταπτυχιακά στην ανίχνευση επικίνδυνων τρομοκρατών με βάση το μέγεθος και το σχήμα της μύτης, θα γνωμοδοτούν για το κατά πόσο ένας αλλοδαπός είναι επικίνδυνος για την εθνική ασφάλεια. Βέβαια εγώ, όταν βλέπω τους ταλαίπωρους αλλοδαπούς να είναι τυλιγμένοι στις κουβέρτες, μόλις έχουν γλιτώσει από το ναυάγιο της άθλιας γαλέρας που τους μετέφερε στη γη της επαγγελίας (στην Ελλάδα δηλαδή), δε τους πολυκόβω για επικίνδυνους αλλά ποτέ δεν ξέρεις τί κρύβεται κάτω από το ταλαιπωρημένο τους πρόσωπο, τι υποχθόνια σχέδια εναντίον της χώρας μου, της ατελείωτης και της αθάνατης, απεργάζονται.

Επίσης, η ΕΥΠ θα δουλεύει νύχτα μέρα για να συλλέγει και να ανταλλάσσει πληροφορίες με ξένες υπηρεσίες, έτσι ώστε να αντιμετωπιστεί η διεθνής τρομοκρατία. (Αλήθεια, ζει ο Μπιν Λάντεν για πέθανε;). Και άμα πάτε να καταλύσετε το δημοκρατικό μας πολίτευμα, τότε την πατήσατε γιατί η άγρυπνη ΕΥΠ, θα σας τσακώσει. Αλλά και πάλι, και να μην πάτε να καταλύσετε το πολίτευμα, αν πάτε πχ. να διαμαρτυρηθείτε για τα δημοτικά τέλη, που είναι πιο πολλά από το ρεύμα, τότε και πάλι θα σας τσακώσει, γιατί ποιος μας λέει τί πραγματικά έχετε στο πίσω μέρος του κεφαλιού σας....

Αν διαβάσατε αυτό και αγχωθήκατε για κάποιο λόγο, ένα έχω να σας πω: Τζάμπα τρομάξατε! θα υπάρχει κοινοβουλευτικός έλεγχος της ΕΥΠ και δε θα μπορεί να κάνει ό,τι της καπνίσει!Μπουαχαχαχά...
ΥΓ. Στη φωτό, νεοσύλλεκτοι ΚΥΠατζήδες, που δεν χωρούσαν στην αίθουσα και τους βγάλαν στο προαύλιο..

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ε ρε, τί μας τρομάζεις αφού θα υπάρχει έλεγχος, και δη κοινοβουλευτικός?

Θα απαιτήσει και ο ΣΥΝ καμιά επιτροπή παραπάνω και όλα θα πάνε καλά.

Κολλημένη, ε κολλημένη!

Ανώνυμος είπε...

Εγώ είμαι άνετος. Η ασφάλεια είναι σχεδόν δίπλα μου. Το δε τηλέφωνο της υπηρεσίας Ζ διαφέρει μόνον κατά έναν αριθμό από το δικό μου (οπότε κατά τις 4-5 το ξημέρωμα σε παίρνει τηλέφωνο ο άλλος που έστειλε αλλού για αλλού το δάχτυλό του και εκεί που σου έχει πάει να από την τρομάρα -ποιός είναι τέτοια ώρα και τί κακό έγινε παναΐα μ' παναΐα μ'- και σου λέει "έλα συνάδελφε, δώσ' μου τον αξιωματικό υπηρεσίας").
Εν ολίγοι,ς έχω μία κάποια προϋπηρεσία βρε αδερφέ. Άντε να με βάλουν και στο μισθολόγιο να τελειώνει η ιστορία ντε...

Μαίρη είπε...

xaxaxaxaxaxa

Ερυθρέ μπορείς να κάνεις και @αμώ τις φάρσες αν σε ξαναπάρουν !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

χαμογελο είπε...

ε πιστεύω ότι δεν εκπλήσεται... κανένας... το είχα διαβάσει χθες αλλά δεν μου έκανε ιδιαίτερη έκπληξη... και έτσι δεν το έβαλα στο blog μου (καλά ήμουν και λίγο πιεσμένος από χρόνο)

Ο σκύλος της Βάλια Κάλντα είπε...

A8liothtes, ίσα-ίσα, ούτε καν κοινοβουλευτικός έλεγχος δεν θα υπάρχει, αυτό προβλέπει το νομοσχέδιο Παυλόπουλου! Ούτε ένα τόσο-δα λουρί, δηλαδή!

αριστερό εξτρέμ είπε...

λέτε να ανταποκριθεί ο ΟΤΑ που ... έβαψε τις κάμερες για να μην καταγράφουν;
Στέλιο Μπενετάτο δε σε βλέπω καλά...

αριστερό εξτρέμ είπε...

Από την άλλη στο Βύρωνα με την πρωτοβουλία για δημοτικούς χαφιέδες τα εύσημα μου, προχωρείστε είστε σε καλό δρόμο.

ΠΑΡΤΙΖΑΝΑ είπε...

Χαμόγελε έχεις παραδόσει τα όπλα με φαίνεται!Συνήθισες!Αλλά δε σε αδικώ, αυτά ήδη γίνονται, απλά τώρα θα γίνονται με νόμο, μην τους πούνε και παράνομους!Μπουαχαχαχα!
Κοινοβουλευτικός έλεγχος λέει ότι θα υπάρχει αλλά αυτό ακούγεται σαν ανέκδοτο και το σίγουρο είναι ότι είτε προβλέπονταν είτε όχι, το ίδιο και το αυτό κάνει!
Ερυθρέ θα σου έλεγα να το εκμεταλευτείς άλλά αυτοί έχουν αγριέψει!Μπορεί να κάνεις καμιά φάρσα και να βρεις το μπελά σου, παρεμπόδιση δικαιοσύνης ή χειρότερα, παρεμπόδιση δίξης τρομοκρατών!
Παίδες, δε μασάμε! Ο Μπενετάτος δείχνει το δρόμο!

Ανώνυμος είπε...

Το αστικό κράτος θωρακίζεται !!!
Ή έτσι νομίζει, τρομάρα του !!!