Σάββατο 19 Απριλίου 2008

Γκούφη, ξέρω γιατί τα πήρες με την πάρτη μας!

Σύντροφοι του καραβανιού, όταν πήγαμε εμείς στο Κούμροβετς, όλα ήταν ήσυχα..Μπορεί και να πιστέψαμε ότι σε εκείνη τη χώρα τίποτα δεν κουνιέται..Κι όμως!!!!Αν πηγαίναμε το καλοκαίρι θα βρίσκαμε όλους αυτούς! Μάλλον για όλους αυτούς και άλλους τόσους σκύλιασε ο Γκούφη!


ΥΓ. Εξαιρετικά αφιερωμένο στους καραβανιστές της ΠΟΔΝ

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Γκούφη είναι με τους κακούς?

ΠΑΡΤΙΖΑΝΑ είπε...

Ε ναι, με τους κακούς!Είναι ο κακός κροάτης μπάτσος που μας τα έπρηξε στα σύνορα!

Ανώνυμος είπε...

Ωχ, ναι ρε! Και κάτι θυμόμανε!
Ε, πέρασε λίγος καιροός που το διάβασα, τί να κάνω?

Ανώνυμος είπε...

Stamos:
Με αφορμή το άρθρο της Καθημερινής "ΚΚΕ-ΛΑΟΣ χέρι-χέρι" έστειλα το παρακάτω e-mail στον Mr. Μανδραβέλη:
“Κύριε Πάσχο (άκου Πάσχο!) Μανδραβέλη!
Να ξεκινήσω κι εγώ με ένα κουίζ. Αν οι διάφοροι αντικομμουνιστές δημοσιογράφοι που κάνουν καριέρα στην τηλεόραση ή στις εφημερίδες αν προτού ανοίξουν το στόμα τους λέγανε (έτσι πληροφοριακά βρε αδερφέ) πόσα βγάζουν το μήνα, τότε θα κινδυνεύανε από λιντσάρισμα όχι από τους “κακούς” κομμουνιστές αλλά από όλο το λαό που ζει καθημερινά στο πετσί του τα “αγαθά” και τις “ευλογίες” τις ευρωπαϊκής ένωσης. Μήπως είσαι ένας από αυτούς;
Μιλάς για το αμαρτωλό παρελθόν του ΚΚΕ. Θες να σου θυμίσω σε ποια εφημερίδα δουλεύεις; Αν δεν ξέρεις, πήγαινε να δεις κανά αρχείο σαν καλός δημοσιογράφος να δεις στη διάρκεια της κατοχής τί έγραφε η “καθημερινή” και πώς συνέχισε τα κατοπινά χρόνια του εμφυλίου. Η φυλλάδα που σε ταΐζει είναι μια μοναρχοφασιστική φυλλάδα με τον μανδύα του σύγχρονου νεοφιλελευθερισμού.
Να σου θυμίσω ότι ο φασίστας Καρατζαφέρης ήταν εκλεγμένος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και όχι του ΚΚΕ. Και δεν πέρασαν δα και τόσα χρόνια για να το ξεχάσουμε.
Η ευρωλαγνεία σου, σου επιτρέπει να θυμηθείς, ότι η “καλή” Ευρωπαϊκή Ένωση με τους άλλους φίλους σας τους made in USA κατακάψανε τη γειτονική Γιουγκοσλαβία; Μήπως οι βόμβες των Γερμανών και των Βρετανών είχαν λουλούδια μέσα; Θυμάσαι ότι μόνο το ΚΚΕ ως κόμμα έβγαλε τον κόσμο στο δρόμο και κατήγγειλε την ωμή επέμβαση του ευρωπαϊκού και αμερικάνικού ιμπεριαλισμού στα Βαλκάνια; Ποιο άλλο κόμμα συμπαραστάθηκε στον πολύπαθο λαό της Γιουγκοσλαβίας; ΕΣΥ ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ; Τα αφεντικά σου πού ήταν; Τα κόμματα του συστήματος που στηρίζεις πού ήταν; Τολμάς να μας ταφτίζεις με τους εθνικιστές; Εμάς που δώσαμε το αίμα μας πολεμώντας το φασισμό;

Οι ιμπεριαλιστές δίξανε ότι αν θέλουν να χαράξουν νέα σύνορα θα το κάνουν με το αίμα των λαών. Να εύχεσαι να μη πέσει και στο δικό μας το κεφάλι γιατί τότε πάλι από τους κομμουνιστές θα γυρέψετε να σώσουν τη χώρα ενώ εσύ και τα αφεντικά σου θα τρέχετε στα Κάιρα και στα Λονδίνα ή μάλλον θα κάνετε “αντίσταση” “αυτοεξόριστοι” από το Παρίσι…τρομάρα σας. Κάποιοι δώσανε τα νειάτα τους στα βουνά και στα ξερονήσια…
Ελπίζω κάποια μέρα να καταλάβεις…
Δεν το νομίζω όμως γιατί ή είσαι βαλτός ή απλώς κεφάλας.”

το e-mail του εν λόγω βαλτού ή κεφάλα σε περίπτωση που κάποιος θέλει να τον κράξει, είναι το εξής:

pmandravelis@kathimerini.gr

Død είπε...

Ποπο δεν μπορώ να φανταστώ αυτό το Χομπιτοχωριό με τόσο κόσμο...Εμείς μόνο κάτι κοτούλες είχαμε πάρει πρέφα! Μήπως κατάλαβες τον λόγο της μάζωξης..καποιά επέτειος ίσως?

ΥΓ. Κάτω τα χέρια από τον χαζό πλην τίμιο τελωνειακό μπάτσο ΓΚΟΥΦΗ... Το βράδυ οι ώρες περνάν βασανιστικά...

Ανώνυμος είπε...

Αν έπιασα το νόημα, είμαστε στην Κροατί, στο πατρικό του Τίτιο και έχουμε επέτειο γέννησης ή θανάτου; Μιλάμε για Κροάτες κομμουνιστές; δεν τους λες και λίγους (για Κροατία). Είχε δίκιο ο Γκούφη.

Ανώνυμος είπε...

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ.
ΑΔΕΛΦΕ ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ ΣΤΑΜΟ (ΑΚΟΥ ΣΤΑΜΟΣ!!!)ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕ ΠΕΙΣΕΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΟΠΤΕΣΘΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΚΚΕ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΡΙΟ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΔΕΣ ΔΑΜΑΝΑΚΗΔΕΣ ΛΟΓΟΘΕΤΗΔΕΣ(ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ)ΚΟΤΖΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΛΟΙ ΠΡΩΗΝ ΚΚΕΔΕΣ ΠΟΥ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΙΔΑΝ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ!!! ΚΑΙ... ΑΝΕΝΗΨΑΝ!!!ΤΕΛΙΚΑ ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ ΟΙ ΚΚΕΔΕΣ ΕΞΕΛΙΣΕΣΤΕ ΣΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ!!! Ο ΣΟΡΟΣ ΣΑΣ ΕΥΓΝΩΜΟΝΕΙ!!! ΜΕ ΤΙΜΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ(ΟΧΙ Ο ΜΑΚΕΔΩΝ!!!)

ΠΑΡΤΙΖΑΝΑ είπε...

Εκεί μαζεύονται μια φορά το χρόνο για την επέτειο γεννεθλίων του Τίτο!
Στάμο, μου άρεσε το (άκου Πάσχος!!!!)
Ανώνυμε, τι κόλλημα έφαγες τώρα εσύ?Και ο Σόρος που κολλάει ρε φίλε?!Τεσπα, εξηγήσεις δεκτές!

fentagin είπε...

ΤΙ ΛΕΣ ΜΑΖΕΥΕΙ ΤΟΣΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΤΙΤΟ?;
ΕΜΕΙΣ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΜΕ ΕΙΧΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΕΙΧΕ ΟΝΤΩΣ ΚΑΙ ΚΑΜΠΟΣΑ ΠΟΥΛΕΡΙΚΑ...
ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΙΑ ΣΛΟΒΕΝΑ ΠΟΥ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΑΤΑΚΑ: GREEK LOVER!

Ανώνυμος είπε...

τα διάβασα όλα μαζεμένα και ζηλεψα ρε συ!!

Ανώνυμος είπε...

Stamos:
ρε Αλέκο τί ζόρι τραβάς εσύ με τον Πάσχο; γκόμενά σου είναι; τράβα να πιεις καμιά σουρωτή να χωνέψεις γιατί βλέπω είσαι πολύ δύσκολα.

ΠΑΡΤΙΖΑΝΑ είπε...

Ανώνυμε, τι ζόρι τραβάς ΈΣΥ, θα μου πεις?!Μα ό,τι θυμάστε χαίρεστε μερικοί μερικοί!
@Σοβιετικιά φίλη ήταν πολύ ωραία!Θα ξαναπάμε!
@Φενταγίν, δε θα ξεχάσει την ατάκα η οποία συνοδεύονταν και από μια συγκεκριμένη κίνηση, έτσι?!να τα λες όλα!Κάφροι!