Τρίτη 22 Απριλίου 2008

Τρόμπα:η λύση στην κατάθλιψη των ημερών

Δε λέω, καλό το Πάσχα, καλός κι ο Τζίζους (ή Τζίζας) φρομ Νάζαρετ αλλά πάντα με πιάνει κατάθλιψη με τόσο θανατικό και κλάμα γύρω μου (για τον Τζίζας). Έπαθε κι ο Γιωργάκης τα κατάγματα, επιβεβαιώνοντας τις υποψίες πολλών ότι το ΠΑΣΟΚ δεν έχει ελπίδες με αρχηγό έναν τύπο, ο οποίος την ώρα που κατηφορά την κατηφόρα, πάει να φτιάξει την αλυσίδα στο ποδήλατο, ήμαρτον δηλαδή! Η απελπισία λαμβάνει διαστάσεις αρχαίου δράματος, όταν αναλογιστούμε ότι ένας δεξιός πέφτει από τον τέταρτο και δεν παθαίνει τίποτα και ο Γιωργάκης στο παρά τσακ γλιτώνει από μια πτώση ποδηλάτου!Ξανά ήμαρτον! Χάλια σας λέω οι μέρες ετούτες! Κι όμως! Ήρθε σαν κομήτης, σαν αυγό που σκάει απρόσμενα πάνω σε κάρτες αντιπροσώπων, αυτό, να μας δώσει λίγες ελπίδες! Υπάρχουν κι άλλοι, χειρότεροι από τον ΓΑΠ! (α!περαστικά κιόλα!)

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

εμένα ξέρεις τι μου τη δίνει;
η Άνοιξη σε όλες τις θρησκείες είναι η εποχή της χαράς, της αναγέννησης, του έρωτα και να τα λουλουδάκια και να οι χαρούλες και τσιριμπιμ και τσιριμπόμ!
Η δικιά μας (λέμε τώρα) ανάποδη θρησκεία πήγε και κόλλησε την σούπερ καταθλιψάρα μες την Άνοιξη για να δείξει και καλά πως μόνο μέσα από αυτή μπορούμε να χαρούμε -κάποτε, κάπου, στην άλλη ζωή.

Το πιάνεις το νόημα? είναι σατανικοί ρε συ!

τεσπά, καλό σούβλισμα του αγαθού προβάτου!

Ανώνυμος είπε...

Ρε κροτ, αφού έρχεται μετά το γολγοθά η ανάστα που ναι χαρά στο φουλ!
Ξαναγενιέται η ζωή, σαν την άνοιξη κι έτσι...
Ακόμα κι εγώ τα ξέρω αυτά. Μα πράμα δε κατέεις από ορθόδοξο χριστιανισμό? Πράμα?

Καλά ε φοβερός ο τρόμπας πάρτι!

Død είπε...

"Η απελπισία λαμβάνει διαστάσεις αρχαίου δράματος, όταν αναλογιστούμε ότι ένας δεξιός πέφτει από τον τέταρτο και δεν παθαίνει τίποτα και ο Γιωργάκης στο παρά τσακ γλιτώνει από μια πτώση ποδηλάτου" --> ΕΠΟΣ

ομως ο Δεξιός είχε και επένδυση extra!

Hands off JEZUS!

ΠΑΡΤΙΖΑΝΑ είπε...

Η αλήθεια είναι ότι το Πάσχα πέφτει την πιο γαμάτη εποχή!Εγώ μια φορά φέτος δεν καταλαβαίνω τίποτα από Πάσχα!βλέπω καθε μέρα Τζίζας φρομ Νάζαρετ αλλά ακόμα δεν μπήκα στο κλίμα..
Διαβάζω τις τρομπιές του τρόμπα, θα μου πεις, πού να μπω στο κλίμα της κατάθλιψης!

Misha είπε...

Παρτιζάνα, μην ξεχνάς ότι και ο πρωθυπουργός μας έκανε ένα σπάσιμο από τάκλιν. Δεν ήταν με ποδήλατο, αλλά με μπάλα (θα μου πεις μικρή η διαφορά και τα 2 θέλουν τρόμπα να φουσκώσουν). Τεσπα, όλα αυτά νομίζω ότι είναι αέρας κοπανιστός (από τρόμπα ή απο αφρική με σκόνη).

david santos είπε...

I loved this post and this blog.
Have a nice day.

ΠΑΡΤΙΖΑΝΑ είπε...

Α ναι!Κι ο χοντρός από τάκλιν έσπασε το πόδι!Πωωωωω!Αλλά αυτό το παθαίνουν πάρα μα πάρα πολλοί επίδωξοι γκολτζίδες στα 5χ5 της χώρας!Να σβαρνιαστείς με το ποδήλατο όπως ο δόλιος ο ΓΑΠ, μόνο τα παιδάκια!
Τώρα αυτος ο Στάμος είναι σπαμ?!Βάζουν και τη φάτσα τους τα σπαμ?!

Ανώνυμος είπε...

Για μένα πάλι μόνο καταθλιπτική δεν είναι η γιορτή της Ανάστασης . Ντάξει , "καθένας με την τρέλα του" .

Σε αντίθεση με σένα Παρτιζάνα, καταθλιπτικές ήταν οι προηγούμενες μέρες και τα όσα έκανα . Είχα τις πολύ μαύρες μου , σκέψου πως ούτε τα βαλκανικά σου δεν είχα διάθεση να σχολιάσω παρ'ότι και μ'ενδιαφέρουν και μου αρέσουν .

Πάντως καλά να περάσεις !

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΤΑΤΗ ΠΑΡΤΙΖΑΝΑ Ο ΤΖΙΖΑΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΕΙΝΑ Ο...ΤΡΙΧΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΑΖΑΡΕΤ...?..Ο ΘΑΥΜΑΤΟΠΟΙΟΣ...?

ΠΑΡΤΙΖΑΝΑ είπε...

Έλα ρ εσυ γάβρε, τι έγινε?!Ελπίζω να είσαι καλύτερα τώρα!
Ανώνυμε, βρες ένα ψευδ΄΄ωνυμο επιτέλους!Και ναι Ο Τζίζας είανι ο τρίχας από τη Ναζαρετ, ο χριστούλης που λέμε..!

Ανώνυμος είπε...

ΚΕΦΑΛΟΚΥΝΗΓΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΓΝΩΣΤΟΣ..ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΕΝΕΙΑ ..ΣΤΟ ΓΡΑΨΙΜΟ..ΑΝΥΠΑΚΟΗ ΣΟΛΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑΡΘΟΥΝ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ!

Ανώνυμος είπε...

Όλες οι θρησκείες έχουν ένα παρόμοιο παραμύθι. Ας μην ξεχνάμε και τον μύθο της Περσεφόνης όπου γύριζε από τον Άδη. Η μόνη διαφορά είναι ότι οι παλιές θρησκείες έτσι γιόρταζαν την αφθονία. Ενώ εμείς τώρα μετράμε τα φραγκοδίφραγκα.