Παρασκευή 23 Μαΐου 2008

Αιώνια ερωτήματα

Τελικός Γιουροβίζιον αύριο και έχω την εντύπωση ότι φέτος δεν μας τα έσπασαν πάρα πολύ με το ζήτημα..Πάλι καλά!Έχω όμως κάποιες απορίες σχετικά με αυτήν την πανηλίθια φιέστα. Και ερωτώ: πώς είναι δυνατόν οι χώρες της πρώην Γιουγκοσλαβίας, αφού σφάχτηκαν μεταξύ τους για καμιά δεκαετία, τώρα να στέλνει η μία στην άλλη δωδεκάρια? Γιατί το Μαυροβούνιο επιμένει να στέλνει τραγουδιστές-αδερφές, με βγαλμένα φρύδια και μούσκούλα? Πόσο επηρεάζουν οι πολιτικές εξελίξεις τους δημιουργούς της Σερβίας και γράφουν στίχους, όπου και εκφράζεται η επιθυμία από τη γκόμενα "να την ξυπνήσεις την ημέρα του Βίτνοβνταν- τότε που οι Σέρβοι τον ήπιαν από τους Οθωμανούς στη μάχη του Κοσσυφοπεδίου πριν 500 χρόνια-, για να τον ξαναδεί (τον γκόμενο προφανώς)"? Πώς θα αντιδράσει η Διεθνής Κοινότητα και οι τηλεθεατές στη Δυτική Ευρώπη σε αυτήν την προσπάθεια της Σερβίας να πολιτικοποιήσει το κλίμα? Γιατί ενώ η Σερβία μέχρι και τώρα που μιλάμε είναι ο κακός της υπόθεσης και όλοι οι Σέρβοι είναι αιμοβόροι και αιμοσταγείς, πέρσι κέρδισε το διαγωνισμό? Γιατί η Ελλάδα, ενώ κάθε χρόνο στέλνει πανηλίθια τραγούδια καταφέρνει και δεν βγαίνει τελευταία? Η Κύπρος τώρα που ξανακόπηκε, δικαιούται να μας ψηφίσει? Είναι η Αρμενία, το Αζερμπαϊτζάν και το Ισραήλ στην Ευρώπη ή τζάμπα τα πήρα τα πτυχία μου? Το Σαν Μαρίνο πού είναι? Η Ανδόρα πόσους κατοίκους έχει και κάθε χρόνο στέλνει άλλον τραγουδιάρη? Ποιός κάθεται και βλέπει Γιουροβίζιον και κυρίως ποιός κάθεται και ψηφίζει? Πού είναι η Δάφνη Μπόγκοτα? Υπάρχει η κατάρα της Μπόγκοτα? Η Καλομοίρα τελικά είναι ακόμα παρθένα? Γιατί οι περισσότεροι τραγουδιστές των άλλων χωρών παίρνουν μέρος σε διαγωνισμούς τραγουδιού, είναι σπουδαστές μουσικών σχολών, ξέρουν και από ένα όργανο και οι έλληνες τραγουδιστές είναι απαίδευτοι? Δεν έχουμε μουσικές σχολές στην Ελλάδα? Ποιό το επίπεδο των μουσικών σχολών της Ευρώπης και έχουν τόσο ηλίθιους μαθητές? Ποιός σκέφτηκε τη Γιουροβίζιον? Να βγω ή να μη βγω το Σάββατο το βράδυ?

ΥΓ. Τι θα γινόταν αν στέλναμε το "Αχ Έρωτα" στη Γιουροβίζιον?!

18 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ποιός κάθεται και βλέπει Γιουροβίζιον και κυρίως ποιός κάθεται και ψηφίζει?

Πάντως εσύ κάθισες και την είδες... :-) Το ίδιο κι εγώ... :-) Και θα ψηφίσω κιόλας! Φινλανδία! Μεταλάδες όλης της Ευρώπης ενωθείτε! :-)

Αν δεν μας κάνει την ζημιά η ουκρανέζα θα πάρουμε την κούπα πάλι στην χώρα του μεταλ...

ΠΑΡΤΙΖΑΝΑ είπε...

Δεν την είδα καλέ?!Στο ίντερνετ απλά έκατσα και είδα τα τραγούδια της πρωην Γιούγκας!Σιγα μη κάτσω να τη δω!

Ανώνυμος είπε...

Ναι καλά που δεν την είδες.
Εμείς σαν βλογ,άτομα και θεσμός ήδη έχουμε έγκαιρα καταθέσει τη βαρυσήμαντη -τί άλλο θά'τανε;- αποψάρα μας επί του θέματος.
Επιμένω στην υποψηφιότητα της Άννας Γούλα - με δεύτερη εναλλαχτική τους Αφους Χαϊτίδη.
Κατά τ'άλλα να πας Last Drive το Σαββατόβραδο άμα θες να μη πάει χαμένο.
Όσο για το μεταλλά Rocean η δική μου πρόταση θα ήταν -είναι και θα είναι -οι Venom, που είναι ό,τι πρέπει για τον πολύ σημαντικό αυτό θεσμό.
Επίσης δεν ξέρω αν σας είπα, Last Drive το Σάββατο στη Σαλόνικα όλοι εκεί!

Sinistra Radicale είπε...

Πάντως εγω έχω σοβαρό δίλημα!!!!!!!!!! Ουκρανία ή Πολωνία;;;;;;;;;;; Ή και τις δυο;;;;;;;;;;

Rizobreaker είπε...

Ααα ρε Παρτιζάνα!!! Αργείς τώρα τελευταία να γράψεις, αλλά όταν γράφεις τα σπας!! Φοβερό το κείμενο!! ;-)

Αλήθεια σ/φια, σοβαρολογείτε όταν λέτε ότι κάθεστε και βλέπετε αυτές τις παπαριές??

Ανώνυμος είπε...

Το δυστύχημα είναι ότι το "Κεν Λι" είναι διασκευή και δεν μπορεί να παίξει στον διαγωνισμό.

Ανώνυμος είπε...

Ασε σύντροφε... το κάψανε το κεν λι... Κορυφαίο άσμα... Άξιζε μια θέση στην Eurovision...

Ανώνυμος είπε...

Αν στέλναμε το "αχ έρωτα" στις χώρες της Ε.Ε. και σε όλες τις χώρες που συμμετέχουν θα επικρατούσαν σκηνές όπως στo τέλος της ταινίας "Perfume: The story of a murderer", οπότε θα έπαυε η εκμετάλευση ανθρώπου από άνθρωπο, θα έπαυαν οι πόλεμοι, τα σύνορα, οι στρατοί...

ΜΑΣ ΚΟΒΟΥΝΕ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ!

ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΝΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΤΑΞΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ!

Τέτοιοι είναι!

Κι όπως φαίνεται από την τοποθέτηση του Sinistra Radicale που λέει πως είναι απλά "ανάμεσα σε Ουκρανία & Πολωνία", Ο ΣΥΝ ΣΥΓΟΝΤΑΡΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΕΝΩΣΗΣ :-D.


Πω πω, όσο γράφω μου'ρχονται και περισσότερες μαλακίες. Σταματάω εδώ...

Ανώνυμος είπε...

Αν δε το καταλάβατε, στο τέλος της ταινίας που ανέφερα γίνεται ένα απίστευτο σε μέγεθος όργιο...

Ποντος και Αριστερά είπε...

"Είναι η Αρμενία, το Αζερμπαϊτζάν και το Ισραήλ στην Ευρώπη ή τζάμπα τα πήρα τα πτυχία μου?"

Noμίζω ότι τυπικά η Ευρώπη φτάνει μέχρι τα Ουράλια. Κατα συνέπεια συμπεριλαμβάνει και την Υπερκαυκασία, όπου ανήκουν η Αρμνία και το Αζερμπαϊτζάν.


Ομέρ

Paris Kapralos είπε...

^ Δίκιο έχει ο σύντροφος. Όσο γι' αυτόν που σκέφτηκε τη "Γιουροβύζιον" τότε που τη σκέφτηκε, άλλα πράγματα σκεφτόταν, είναι βέβαιο. Πάντως αν ενδιαφέρεστε για την ιστορία της δείτε το σχετικό άρθρο της wikipedia (http://en.wikipedia.org/wiki/Eurovision). :-)

ΠΑΡΤΙΖΑΝΑ είπε...

Άντε και του χρόνου παίδες!Τελικά, δεν στέλενι μόνο το Μαυροβούνιο τραγουδιστές με βγαλμένα φρύδια αλλά και κοτζαμαν Τουρκία, να μη μιλήσουμε για το Αζερμπαϊτζαν με τα παλληκάρια του! ΕΠίσης όλες οι γκόμενες φορούσαν το φουστάκι της Παπαρίζου και είχαν κάνει σολάριουμ..Κατα τα άλλα την είδα τη φιέστα μιας και έπρεπε την επόμεν ημέρα να ξυπνήσω στις 6 το χάραμα...Για το τι έγινε εχθες Κυριακή ετοιμάζω νέιο ποστ...

Ανώνυμος είπε...

Πάντως το τραγούδι της Σερβίας μου άρεσε πάρα πολύ... Καμιά σχέση με την βλακεία του χάρι πότερ που κέρδισε πέρισυ.

Πολύ γέλιο όμως με όλους του δυτικούς που τους χαλάει το ότι οι Σοβιετικοί ψηφίζουν Σοβιετικά και οι Γιουσκοσλάβοι Γιουγκοσλαβικά.

Τόσες προσπάθειες να τους πείσουν ότι δεν μπορούν να είναι ενιαία κράτη και πάλι κλωτσάνε όταν βρουν ευκαιρία αυτοί οι άτιμοι οι λαοί.

Ένα είναι το συμπέρασμα. Για να ξαναδούν πρωτιά στην eurovision στην δυτική ευρώπη πρέπει να ξανα έχουμε σοσιαλισμό στην ανατολική.

Το σύνθημα "Σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα" μετατρέπεται σε "Σοσιαλισμός ή πάτος στην Eurovision"!! Διαλέγουν και παίρνουν! :-)

Μαίρη είπε...

Οι Γερμανοί μας έδωσαν 12αρι , έτσι είναι αυτά ...τους δώσαμε τον ΟΤΕ πήραμε 12 ...θα το είχαν συμφωνήσει μάλλον....

Μόλις ξεπουλήσουμε 4-5 ακομα οργανισμούς θα έχουμε στο τσεπάκι την πρωτιά !!!

Ανώνυμος είπε...

Ομολογώ μετά μεγάλης ντροπής ότι ανήκω στο αιρετικό 6% που δεν παρακολούθησε κι έμαθε την άλλη μέρα αργά το βράδυ τι θέση κατέλαβε η Ελλάδα στη Γιουροβίζιον. Μάλιστα σε κάποια κανάλια που σχολιάζαν αυτό το 6% οι αγανακτισμένοι παρουσιαστές αναφωνούσαν "μα καλά, τι κάνανε αυτοί οι άνθρωποι εκείνη την ώρα;!"
Πέρα από αυτό σημείωσα ένα άλλο χαρακτηριστικό περιστατικό όπου όταν κάποιοι στέλνανε στην Πρώτη Γραμμή της ΝΕΤ παρατηρήσεις για το πόσα πλήρωσαν οι Έλληνες φορολογούμενοι για την φιέστα, οι δυο παρουσιαστές εξηγούσαν ότι όχι μόνο δεν ξοδευόμαστε αλλά παίρνουμε και λεφτά για τη συμμετοχή. Άλλο ένα επιδοτούμενο πρόγραμμα της ΕΕ για την προώθηση του πολιτισμού...

Ανώνυμος είπε...

κνιτες που βλεπουν και eurovision...Tι άλλο θα ακούσουμε...

ΠΑΡΤΙΖΑΝΑ είπε...

ανώνυμε, φαντάσου οτι οι Κνίτες διαβάζουν και τα ζώδια!

Ανώνυμος είπε...

Αυτά δεν είναι τίποτα...

Υπάρχουν και κνίττες που φοράνε τζίν, πάνε σε φροντιστήρια, σε ιδιωτικές σχολές, χρησιμοποιούν κομπιούτερ (και ειδικά τους ιμπεριαλιστικούς Mac), βλέπουν ταινίες του χόλυγουντ, οδηγάνε αυτοκίνητα, βλέπουν ειδήσεις στον ΣΚΑΙ, ακούνε μουσικές του διαβόλου κοκ

Μέχρι και για Emo Κνίττες άκουσα τελευταία...

Αίσχος... Οι κνίττες δεν ζούνε σε σπηλιές, σε πρωτόγονες κομμουνιστικές κοινωνίες!!! Αν είναι δυνατόν... Σε τι κόσμο θα φέρουμε τα παιδιά μας???