Τρίτη 1 Ιουλίου 2008

Μιτινγκ κόκκινων μπλογκερς

Ανυπομονώ να βρεθώ για άλλη μια φορά στις Πρέσπες στο διήμερο της ΚΝΕ! Όχι μόνο γιατί συμμετείχα στο πρώτο διήμερο της ΚΝΕ πριν 17 χρόνια, (ήμανε μικρή, τοσοδούλα, αρκετά σπαστική αλλά πάντα καλό παιδί, με είχε πάρει από το χέρι ο αδερφός μου και πήγαμε, δυο λεωφορεία όλα κι όλα και μόνο από την Β. Ελλάδα)αλλά και γιατί σε αυτό το διήμερο θα συναντηθούμε οι κόκκινοι μπλόγκερς!

Όντως με τον Άθλιο το είχαμε σκεφτεί πιο φαντεζί, με μαπννεράκια, φρου φρου, κορδέλες και τα σχετικά αλλά δε φαίνεται να ξεπερνάμε αρχικές δυσκολίες ..Βασικό πρόβλημα που από την πολύ αρχή εμφανίζεται είναι το πώς θα αναγνωριστούμε μέσα στους χιλιάδες απλούς κατασκηνωτές...Ο Άθλιος είπε να κρατάμε ισολογισμούς του Ριζοσπάστη αλλά πέρασε η εποχή τους..Εγώ λέω να φοράμε όλοι καπέλο!Όποιος έχει άλλη γνώμη να την καταθέσει..Γενικώς, και με ισολογισμούς να έρθει κάποιος, θα καταλάβουμε ότι ψάχνει εμάς...
Ελάτε όλοι!Θα είναι πολύ ωραία!Ανυπομονώ να έρθει το Σάββατο!

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αν μπορούσε κάποιος να κάνει κανα μικρό πανό του στυλ "Έτσι κι αλλιώς ΚΑΙ το ιντερνετ θα γίνει κόκκινο"... υπογραφή "Το κίνημα των bloggers" :-)

Πλάκα θα είχε και θα είχαμε και τον τρόπο συνάντησης... :-)

Radio Collectiva Team είπε...

Η αλήθεια είναι πως θα ήθελα και ως newbie(νέουπας για blogger,αλλά προγραμματιστής με πτυχίο η με πατέντα χαχαχα για πολλά χρόνια),αλλά δε θα μπορέσω....αχ βαχ χαχαχαχα και δε θα μπορέσω κάτω απο αντικειμενικές δυσκολίες.
Εύχομαι web συντρόφια μου κάποτε να κάνουμε πανελλαδική αχτίδα των web comrades(αυτό για πλάκα), η να κάνουμε και καποια meetings μέσα στα καλοκαίρια πηγαίνοντας πχ ομαδικώς διακοπές....συνδιάζονατας το τερπνόν(laptop me linux)μετα του οφελείμου (μπανάκια ποδηλασίες ξυλογαϊδουρες κλπ).
Επίσης να προβούμε σε οικονομική εξόρμηση χαχαχαχα, για να φτιάξουμε
το red web server gia na mhn φτιάχνουμε λογαριασμούς σε μπλογκς που ανήκουν σε πολυεθνικές εταιρίες web software.
Αυτό ακούγεται καλό ε;χαχαχαα

ΠΑΡΤΙΖΑΝΑ είπε...

Ροσεαν πολύ καλή ιδέα!Χαχαχαχα!πανό δεν ξέρω αν θα γινει αλλά μια αφισετα θα την γραψουμε!
Ραδιοκολλεκτιβα, είμαι μέσα!Στο μέλλον θα γίνουν πολλά!

Ανώνυμος είπε...

Καλά να περάσετε σφοι. Διαδηλώστε και την δική μας διεθνιστική αλληλεγγύη. Δυστυχώς ο σοσιαλισμός δεν μπορεί να περιμένει και έτσι κάποιοι θα μείνουμε να κρατάμε Θερμοπύλες…
Παρτιζάνα, κάτι άκουσα πως στη συνάντηση θα είναι και ο Λάμπρος μεταμφιεσμένος σε Ερυθρό και ανεβαίνει λέει για να σε γνωρίσει!

Ανώνυμος είπε...

Μπα... δυστυχώς δεν θα είναι ο Λάμπρος στο διήμερο... Δεν γράφει πουθενά το πρόγραμμα για standup comedy...!!!

ΠΑΡΤΙΖΑΝΑ είπε...

Αχαχαχαχ!Λες να έρθει?!Αρνάκι θα είναι!Ανκαι σωστή η παρατήρηση, δεν γράφει τίποτα τέτοιο το πρόγραμμα!

Ανώνυμος είπε...

Ποιό παιδάκι ήσουν εσύ πριν 17 χρόνια και δε σε θυμάμαι? Κι εγώ εκεί ήμουν. Στο πρώτο λεωφορίο που ακολουθούσε μια κλούβα και κάναμε πλάκα. μα θυμάσαι που άρχισε να φυσάει το βράδυ και κάποιων σκηνές βρέθηκαν στη λίμνη?
Να περάσετε καλά και είμαι σίγουρη πως οι φωνές σας θα ακουστούν σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Aceras Anthropophorum είπε...

Αγαπητή Παρτιζάνα θκιαβάζω τα κείμενα σου τζαι με συγκινούν βαθκειά. Δεν άφηκα όμως καμιάν φορά κανένα σχόλιο. Πολλές φορές η σιωπή είναι η πράξη που πάει καλλύττερα με μιαν πραγματική συγκίνηση που σου προκαλεί κάποιος, έστω τζαι ψηφιακά.

Εστήσαμεν με τον Προλετάριο τραπέζι συλλογής υπογραφών για τους εργαζόμενους στα Jumbo οι οποίοι εκυρίξαν επαόριστον απεργίαν.

Έλα ποτζεί στα τταράφκια μας για παραπάνω πληροφορίες τζαι να μας αφήκεις και καμιάν υπογραφήν.

ΠΑΡΤΙΖΑΝΑ είπε...

Ελπίς, τωρα τι να σου πω..Ημαν μικρη και με εφερε ο αδερφός μου ο Μπάμπης, δε θυμάμαι σε ποιο λεωφορειο ημουν αλλά θυμάμαι τη βροχή!Επρεπε να ερχόσουν να εβλεπες πόσες σκηνές έιχε αυτή τη φορά!

@Κύπριε, θα περάσω μια βόλτα!μ'αρέσει που τα γραφεις στα κυπριακά, ευτυχώς τα ξέρω σε κατάλαβα!να εισαι καλα!

Ανώνυμος είπε...

Σε θυμηθηκα τελικά διαβάζοντας όλο το blog. Ναι...ήσουν το πιο όμορφο και φυσικά το πιο ζωηρό παιδάκι. Κάτι σα μασκοτ σε είχαμε!!! Και ήσουν στο πρώτο λεωφορίο.

ΠΑΡΤΙΖΑΝΑ είπε...

Αχαχαχαχαχαχα!Εγώ το πιο όμορφο παιδάκι?!τωρα ντρέπομαι που ήμαν σπαστικό!Ποιός ξέρει τι μαλακίες έκανα!