Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2008

Πανάκριβο δώρο στον εαυτό μου!

Γιούχου γιορτές!!!Χιονίζει κιόλας φέτος και όλα είναι πολύ ωραία!!Είπα να μου κάνω ένα ακριβό δώρο αυτή τη χρονιά και για αυτό αποφάσισα να ανάψω τη θέρμανση πιο πολλές ώρες!
Χρόνια Πολλά σε όλους και καλά να περνάτε!

17 σχόλια:

Λαϊκό Στρώμα είπε...

Αγόρασες καμιά πετρελαιοπηγή; τι κουβαρνταλίκια είναι αυτά;

πολίτης ενάντια στους υδρογονάνθρακες

vripol είπε...

Παρτιζάνα, βάλε φωτιά, τώρα πού είναι φτινά τά πετρέλαια, κι άστους νά λένε τόυς ξεπέτρελους (κατά τό ξενέρωτους). Εξ άλλου πώς θά οικοδομηθεί ο Σοσιαλισμός στήν Βενεζουέλα άν δέν πουληθεί τό πετρέλαιο;
Χρόνια Πολλά.

Περνάω από Θεσσαλονίκη, τράνσιτ γιά Αθήνα τήν Παρασκευή 2 Ιανουαρίου. Θά συναντήσω τόν πατέρα μου, τόν Νοσφεράτο. Αν θέλεις, μπορούμε νά πιούμε όλοι μαζί ένα καφεδάκι καί εκείνος νά σού κεράσει τό γλυκό πού σού έταξε εδώ καί καιρό..

vripolίδης, υδρογονανθρακίδης.

ΠΑΡΤΙΖΑΝΑ είπε...

@Λαϊκό Στρώμα μεγαλεία, όχι αστεία!ή κανουμε δώρα ή παίζουμε!

@Βιρπολίδη, στις 2 θα επιστρεφω στη Σαλονικη αν σας προλαβω τοτε ευχαριστως να πιουμε καφε!

Radio Collectiva Team είπε...

@Παρτιζανάκι
Aϊντε και του χρόνου διπλή, σου εύχομαστε απο καρδιάς να μην είσαι μόνη σου πίσω πα' το τζάκι, αλλά να έχεις και την κατάληλη παρέα.
Εντάξει έπεσε το πετρέλαιο, αλλά για να κάνει κανείς σχέση σήμερα θέλει μεγάλο απόθεμα.
Γι αυτό σου ευχόμαστε διπλή και πίσω απ' το τζάκι, η φουφού μπορεί να είναι ακόμα πιο φτηνή από μια σχέση, που με τον εργασιακό μεσαίωνα που ετοιμάζουν και τη φτώχια που επέρχεται η σχέση θα είναι το πιο ακριβό "gadget".
Να προσέχεις καλή μας σ/φίσα και να γράφεις πιο συχνά...

Ανώνυμος είπε...

καλά να περάσεις βρε!!!! :-D όσο για την θέρμανση και εγώ στο φοθλ την εχω :-D κρύο!!!!

Ανώνυμος είπε...

Η παροιμία λέει :
" Κρύο, καιρός για ... δύο " !!!

(δεν λέει ... βάζω περισσότερη φωτιά !!! )

Καλημέρα και ξανά χρόνια πολλά !

ΠΑΡΤΙΖΑΝΑ είπε...

Ποιός είπε ότι είμαι μόνη μπροστά στο τζάκι?!Έχω την καλύτερη παρέα!

dimdermatis είπε...

ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ ΜΕ ΝΕΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ...

Όσο η Τουρκία (κατά των κούρδων) και το Ισραήλ (κατα Παλαιστινίων) σφάζουν άμαχους πληθυσμούς κανείς μας δεν μπορέι να κοιμάται ήσυχος...


ΤΟΥΡΚΟΙ-ΕΒΡΑΙΟΙ-ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ.... ΩΣ ΠΟΤΕ????????



@ΠΑΡΤΙ ξέρω ότι σε αγγίζουν αυτά τα θέματα...είναι τραγικό για τους Εβραίους να γίνονται σαν αυτούς (τους ναζι) που τους αφάνισαν πριν 60 χρόνια και να διαπράττουν εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας....

Ανώνυμος είπε...

Αχ! Τί ωραία που ζεστένεσαι στο τζάκι χρυσή μου . Να μαζευτούν και οι υπόλοιποι και καμιά κιθάρα να λέτε και κανένα αντάρτικο να θυμηθήτε τα βάσανα του ΕΛΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

A μωρή που χουχουλιάζεις μπροστά στο τζάκι..
Χαμός γίνεται όξω..

ΠΑΡΤΙΖΑΝΑ είπε...

Δεν έχω τζάκι πακιοπόντιοι όλοι σας!Πανάκριβο δώρο=αναβω τη θέρμασνη γιατι εξω εχει κωλόκρυο, θέρμασνη= μέχρι και 300 τα κοινόχρηστα!
@Σαμμυ, έδωσες καλή ιδέα!Θα τους μαζέψω όλους γύρω από το καλοριφέρ και θα σχεδιάσουμε τις κινήσεις μας!Οταν αποφασίσουμε θα σε πάρουμε τηλέφωνο..
@Στρατηγέ περιμένω τηλέφωνο να δω και γω τον χαμό!
@Δημητράκη χμμμμμ...δεν είναι γενικά οι εβραίοι φονιάδες των λαών ( έχω και πολλούς φίλους εβραίους εγώ και είναι μια χαρά παιδιά) αλλά σίγουρα είναι δολοφονικό το κράτος του Ισραήλ.Βέβαια έχει πλάτες και τα κάνει αυτά όπότε ε΄πιστρέφουμε στο σύνθημα ΦΟνιάδες των λαών αμερικάνοι σκέτο!

Ανώνυμος είπε...

Όταν όμως εισβάλανε οι Ρώσοι κατευθείαν στην Οσετία το περάσαμε στο Ντούκου ε!

Ανώνυμος είπε...

ρε ποίος εν αβουτος ο σαμης?(sammys). πουσβαλευω ατωρα που ρωταω και ξαναμπαινω σαβουτη την λουμπα αλλα με θυμησε τον αδωνη γεωργιαδη κ εναν ΑΚ που τελικα ψηφιζ ξοφαλτσους επειδη στηριζαν και αβουτοι το ατομικον του δικαιωμα σην εκφραση εξεγερση κατι τετοιο!εντονε και κοσαρα, για αν κιτανε θα ελεπαμε τι μερος του λογου εντονε! αρα ετσ εντονε οι προβοκατωρες, αί θινκ σο ου! να λελεβωσας καλες γιορτες

Ανώνυμος είπε...

Μιλάω σοβαρά τώρα.
Έχω την πεποίθηση ότι οι πιό έξυπνοι άνθρωποι είναι οι ομοφυλόφιλοι και οι Πόντιοι και το υποστηρίζω παντου.
Μή μου το χαλάς τώρα.

Ανώνυμος είπε...

καλα ρε σαμυ δεν την παλευκεις.
τι ισοπεδοτικες γενικευσεις ειναι τουτες? εσυ? ενας ανθρωπος της αριστερας, της προοδου και της ιδιεταιροτητας να βαζεις ολους στο ιδιο σακουλι? ποντιος ειναι κ ο ψωμιαδης. ομοφυλοφυλος ειναι και ο ταδε πανελιστας του πρωινομεσημεριου. ειναι εξυπνοι? η μηπως τους υπερασπιζεσαι γενικα επειδη οι μεν μονοπωλουν την προσφυγια και οι δε την καταπιεση? ασε και δε θα παρω. καλυτερα ανταρτικα διπλα στη πισινα που ελεγε (εξ ιδιων κρινοντας μαλλον) και ο ποντιομαρτυρας βασιλης τριανταφυλλιδης. αν και με το σταλινικο κκε ουτε αυτο δεν μπορουμε να απολαυσουμε γιατι στην καλυτερη θα διαγραφουμε. μη σου πω οτι παιζει και μαστιγωμα απο πανω. ε? δε συμφωνεις? ασε δε που αμα εισαι στο κκε υποχρεωνεσαι να εισαι αξυριστος, απλυτος και να καταθεσεις ολα τα φραγκα στη μονη... ε, στον περισο ηθελα να πω. για να κανει σπα η αλεκα. ε? κατι τετοια δεν λεει η αυτονομη/ριζοσπαστικη/εναλλακτικη/τρεντυ/κτλ αριστερα? υπαρχει κανενας λογος να μην την πιστεψουμε? δεν ειναι αληθεια?
μωρε αμα δεν φοραμε κανα ταξικο γυαλακι, τετοια κ χειροτερα θα λεμε.
γαμωτο παλι προσωπικα απευθυνομαι. αλλα δεν κρατιεμαι που να παρει.

Ανώνυμος είπε...

Πώς με πιάνεις!

ΠΑΡΤΙΖΑΝΑ είπε...

Μην κρίνεις από εσένα Σάμμυ..ΔΕν είναι όλοι οι ομοφυλόφυλοι έξυπνοι. (για τους πόντιους δεν ξερω....)