Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2009

Απογοητεύθηκα-Τι λαχανι ταγιέρ ήταν αυτό μωρή Μισέλ?!

Πότε θα έρθει επιτέλους η Τρίτη, να ορκιστεί ο Ομπάμα, να γεμίσω επλίδες, όπως μου υπόσχονταν μερικοί μερικοί (ονόματα δε λέμε)?! Πότε θα έρθει η Τρίτη να δω επιτέλους τι θα φορέσει η Μισέλ, απλό ταγιέρ γεμάτο φινέτσα και σιγουριά ή εκθαμβωτικό σύνολο σε κροκάρ γραμμές και μπουντουάρ χρώματα?! Πότε θα έρθει η Τρίτη να δω και γω το σκύλο των μικρών κοριτσιών, που ο μπαμπάς τους δεν τους μιλάει αλλά τους στέλνει γράμματα?! Πόσες φορές να δω το ΝτιΒιΝτι με την πορεία του Ομπάμα, που χάρισε απλόχερα αυτή η άγια, αντικαθεστωτική και εξέχως εξεγερτική φυλλάδα, που τη λένε Ελευθεροτυπία?! Έχω αγωνία, δεν αντέχω άλλη μιζέρια!

Βέβαια, δεν σχολίασα εκείνη την τρομερή ατάκα του Ομπάμα, ότι "έχει μεγάλη ανησυχία για τα νεκρά παιδιά στη Γάζα". Ανησυχία δείχνεις για πολλά πράγματα. Σίγουρα όμως δε δείχνεις για νεκρούς. Ό,τι έχει πεθάνει, παύει να σε ανησυχεί. Πάει, πέθανε. Αν έδειχνε ανησυχία για τους ζωντανούς, θα το καταλάβαινα...Αλλά και η Κοντολίζα, λίγες ώρες πριν εγκαταλέιψει το γραφείο της, υπέγραψε μια συμφωνία με το Ισραήλ. Για να μην γίνεται λαθρεμπόριο όπλων στη Γάζα, συμβάλλοντας έτσι στην ειρήνευση της περιοχής. Για το νόμιμο εμπόριο όπλων βέβαια, από τη στιγμή που υπάρχουν συμφωνίες, δεν τίθεται θέμα. Δε βαριέσαι..Και οι φονιάδες το χαβά τους.

Κατά τα άλλα αρχίζω και ανησυχώ για τον εαυτό μου. Βλέπω συνεντεύξεις της Κικής Δημουλά στις 2 τα μεσάνυχτα και τρομάζω με το ότι οι σκέψεις για τον έρωτα και την απώλεια μιας τόσο μεγάλης ποιήτριας συμφωνούν με τις δικές μου. Πιο πολύ με τρομάζει όμως το γεγονός ότι και η Βίκυ Φλέσσα συμφωνεί με την Κική Δημουλά άρα και μαζί μου. Μήπως να το ξανασκεφτώ? Επισης, ανακάλυψα ότι άμα κοιμάσαι με την τηλεόραση ανοιχτή μπορεί να δεις για όνειρο κουφά πράγματα: όπως πχ, τον Τσίπρα να κάνει μια ομιλία στον Αστακό (όπου κατακεραύνωνε τις ΗΠΑ αλλά εννοείται πως δεν κατακεραύνωνε την ΕΕ, η οποία ως γνωστόν όταν κάνει μαλακίες, απλά "διολισθαίνει")και γω να βλέπω όνειρο ότι είναι ΝτιΤζέι και βάζει μουσική όπως ο Τιέστο στους Ολυμπιακούς του 2004..

Είπα να διαβάσω και τη συνέντευξη Κύρκου που λέει ότι ο ΣΥΝ χάνει τη φυσιογνωμία του αλλά τελικά αποφάσισα να κρατήσω το 2ευρω και να πάρω τσιγάρα. Έτσι κι αλλιώς δεν μπορώ να ασχολούμαι με άλλα ψυχολογικά, έχω τα δικά μου..

Η δε κυβέρνηση προσπαθεί να αντιστρέψει το κλίμα με παροχές: ανάμεσα στα άλλα μας υπόσχεται ότι θα γεμίσουμε μισθοφόρους και ότι θα μπαίνουμε τζάμπα στα πανεπιστήμια. Γιούχου! θα πουν όλοι αυτοί που πάσχιζαν τόσα χρόνια για την ελεύθερη πρόσβαση. Να δούμε πώς θα βγαίνουμε τώρα..Θα δουν και το θέμα του ασύλου, λένε. Πάνω από το πτώμα μας φωνάζουν κάποιοι, που πετάγονται ωσαν βάτραχοι από τη χύτρα μόλις το φάι πάρει μια βράση, αφού βέβαια πρώτα κάναν γαργάρα τον Νόμο-Πλαίσιο. Γιούχου! θα πουν και όλες οι ελληνίδες μάνες που βαρέθηκαν να ταϊζουν τα καμάρια τους: καλύτερα μισθοφόρος παρά άνεργος. Να δούμε πότε θα πέσει το πολύ το κλάμα καμιά μέρα..

Περιμένω με αγωνία την Τρίτη..Ίσως την Τετάρτη όλα είναι διαφορετικά αν και από κουτόχορτο και λανθασμένες στυλιστικές επιλογές χορτάσαμε.

43 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εδώ είμαι εγώ.
http://iltrovator.blogspot.com/

Ανώνυμος είπε...

Και τί μουσική έπαιζε ο DJ Alex?

ΠΑΡΤΙΖΑΝΑ είπε...

Και είχα ανησυχήσει Σάμμυ!
@Αθλιε, τι να σου πω...Μπιτάκια έβαζε και φορούσε ένα ροζ μπλουζάκικαι είχε και ένα καπέλο στο κεφάλι.

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΡΤΙΖΑΝΑ γράφεις πάρα πολύ καλά. Κι εγώ ανησυχώ όταν, σπανιότατα, η κ. Φλέσσα συμφωνεί με κάποιον που συμφωνώ. Τί πράγμα είναι αυτό? Την αποφεύγω αλλά καμιά φορά κάνω χάζι το περισπούδαστο ύφος...

Ανώνυμος είπε...

Αλήθεια, αν έμαθες, πες μου ...

Στο θεό θα ορκιστεί ;;;

Η Μισέλ ποια είναι ;;;

dimdermatis είπε...

Πιστεύω να είναι χριστιανός ο Ομπάμα και όχι μουσουλμάνος, όπως ακούγεται...Αδιανόητο πρόεδρος των ΗΠΑ μη χριστιανός (θα μου πεις για όλα υπάρχει μια αρχή, αλλά κάποια πράγματα δεν κολλάνε).

Στην ουσία τώρα. Είχα και έχω προσδοκίες από τον Ομπάμα, αλλά με την δράση του ως τώρα (από την εκλογή του και έπειτα)συνεχώς με διαψεύδει. Π.χ. στην γενοκτονία των Παλαιστινίων δεν πήρε θέση. Δν λέω να το σταματήσει, γιατί δεν μπορεί, αλλά έστω να βγεί να μιλήσει και να καταδικάσει όσα γίνονται. Για το μόνο που είμαι σίγουρος είναι ότι από την Τρίτη που ορκίζεται πρόεδρος και μετά δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι στην πατρίδα μου.

ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

ΑΝΑΡΧΙΑ

ΕΘΝΙΚΗ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ

ΦΤΩΧΕΙΑ

ΤΣΙΠΡΑΣ

ΑΛΑΒΑΝΟΣ


Σε ποιο από όλα αυτά τα προβλήματα θα βοηθήσει ο Ομπάμα??? Επομένως τι να περιμένω?

ΠΑΡΤΙΖΑΝΑ είπε...

@Ανώνυμε, και γω την κάνω χάζι!Έχει πλάκα το όλο στυλ της. Είναι και φιλόλογος, το ήξερες?!
@Φάρε, η Μισέλ είναι η γυναίκα του Ομπάμα. μα πού ζείς?!
@Δημήτράκη, όλοι οι προηγούμενοι χριστιανοί και μάλιστα φανατικοί πού βοήθησαν την χώρα σου και την ανθρωπότητα?!Αν και συ είσαι εντελώς υπερβολικός: δεν είναι δα και πρόβλημα της χώρας ο Αλαβάνος!Χαλάρωσε!

dimdermatis είπε...

Στο πρόσωπο του Αλαβάνου βλέπω το παρακράτος της αριστεράς στην Ελλάδα.

Όλα αυτά δηλαδή που είδαμε τον τελευταίο καιρό.


Αναρχία, δήθεν εξεγέρσεις και ιδεολογική φίμωση στα πανεπιστήμια και αλλού. Επίσης συνεχώς υπονομεύουν τους θεσμούς. Έλεγε τις προάλλες ο Ψαριανος να καεί το μπου@@@λο η βουλη. Τέτοιος είναι ο σεβασμός τους στην Δημοκρατία...Τι άλλο θες να σου πω? Ότι είναι προδότες? Μα σε site τους γράφουν τα Σκόπια ως ''Δημοκρατία της Μακεδονίας''. Ποια ήταν η προσφορά του Αλαβάνου όταν διαπραγματευόταν η Ελλάδα με τα σκόπια και εκείνος πήγε επίσκεψη εκεί? Και χίλια δυο άλλα...

Αλλά ένα πράγμα δεν μπορώ να καταλάβω...Καλά, εντάξει εγώ να τον βρίζω τον Αλαβάνο και τον συριζα, αλλά εσυ ποιος ο λόγος? Αριστεροί κι αυτοί, αριστερή και εσύ, μήπως είναι κομματικό το θέμα?

Πιστεύω ότι ποτέ η ηγεσία του ΚΚΕ δεν συγχώρεσε αυτούς που έφυγαν και ίδρυσαν το ΚΚΕ εσωτερικού μετέπειτα συνασπισμό και γι αυτό αρνούνται την συνεργασία μαζί τους και τους χαρακτηρίζουν-διακαιολογημένα κατά τη γνώμη μου-οπορτουνιστές.

ΠΑΡΤΙΖΑΝΑ είπε...

Χαχαχαχα!ειναι πολιτικές οι διαφορές μας και ιδεολογικές, αμα παρακολουθήσει κάποιος τις πολιτικέ ςθέσεις και των δύο κομμάτων θα εντοπίσει τις διαφορές, που δεν επιτρέπουν καμιά συνεργασία και προκαλούν αντιπαράθεση. Αλλά επιμένω ότι είσαι υπερβολικός και άδικος. Ο Αλαβάνος δεν είναι υπεύθυνος για κανένα αριστερό παρακράτος(!)-ας χρησιμοποιήσω τη φράση σου. Για αυτά που σε ενοχλούν φταίει η πολιτική των εκάστοτε κυβερνήσεων και ο κόσμος δεν έχει άλλη επιλογή από το να αντιδράσει. Το ποιός ειναι ο καλύτερος και αποτελεσματικότερος τρόπος αντίδρασης είναι θέμα του κινήματος να το λύσει και σε καμία περίπτωση δεν είναι θέμα αυτών που προκαλούν τα πρόβληματα ή δεν βλέπουν τα προβλήματα.

dimdermatis είπε...

Σ' αυτό έχεις δίκιο... Αλλά που θα εναντιωθούμε? Στον αέρα? Πρέπει να ξεσηκωθούμε εναντιόν μερικών προσώπων και φορέων εξουσίας...

ΠΑΡΤΙΖΑΝΑ είπε...

Δεν ειναι τα πρόσωπα το πρόβλημα, το πρόβλημα είναι η πολιτική, η οποία είτε θα είναι προς όφελος των εργαζομένων είτε προς όφελος των αφεντικών. Δεν γίνεται να είναι και οι δυο μεριές ικανοποιημένες. Ξεκινώντας από αυτή τη βάση εγώ διαλέγω να είμαι με τους εργαζόμενους (τετοια ειμαι και γω εξάλλου)άσχετα με την καταγωγή τους, το θεό τους και το χρώμα τους. Απέναντί μου είναι τα αφεντικά από όπου κι αν κατάγονται και όσοι προσπαθουν να μας πείσουν ότι γίνεται να συμβιβαστούν τα συμφεροντά μας με αυτά των αφεντικών, είτε για χαρη της "εθνικής ενότητας" είτε δεν ξέρω γω για τι άλλο.

Ανώνυμος είπε...

Aγαπητή Παρτιζάνα,


Για τις διορθώσεις σου στις υπερβολές του Dimiter περί Αλαβάνου, chapeau!


Mε συντροφικούς χαιρετισμούς.

dimdermatis είπε...

Έχουμε εκ διαμέτρου αντίθετες απόψεις σχετικά με το ποιος είναι ''ο εχθρός''. Αυτό οφείλεται στην ιδεολογική μας διαφορά και στις πολιτικές μας πεποιθήσεις. Εσύ καλώς ή κακώς ακολουθείς τη κομματική γραμμή και την ιδεολογία που σου καθορίζει το κόμμα. Εγώ πάλι λειτουργώ αυτόνομα με τις δικές μου απόψεις. Για μένα λοιπόν εχθρός είναι η παγκοσμιοποίηση και η νέα τάξη πραγμάτων και αυτοί που την υπηρετούν (Αλαβάνοι κ.λ.π.)


Τώρα αυτός (που την υποστηριζει) αν είναι αριστερός ή δεξιός, αν είναι Κινέζος ή Αμερικάνος δεν με νοιάζει. Θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για τις ιδέες μου.


Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΙΣΧΥΣΟΥΜΕ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ.

Αλλά πως μπορεί να γίνει όταν δεν μπορούμε να συμφωνήσουμε ποιος είναι ''ο εχθρός''?

Ανώνυμος είπε...

Dimiter,


Διακρίνω μεγάλη σύγχυση σε αυτά που γράφεις. Κανένα κόμμα δεν καθορίζει την ιδεολογία της Παρτιζάνας. Το κόμμα της Παρτιζάνας, όπως και η ίδια, ασπάζεται την κομμουνιστική κοσμοθεωρία. Συμπίπτουν. Αν πάψει η σύμπτωση, θα σταματήσει και η σχέση τους. Τόσο απλά.

Επίσης διακρίνω μεγάλη περιποίηση προς τον ...εαυτό σου. Η Παρτιζάνα ετεροκαθορίζεται από το κόμμα της, ενώ εσύ είσαι αυτόνομος!

Γιατί; Επειδή - πιθανόν - δεν έχεις ακόμα ενταχθεί οργανωτικά στον ΛΑΟΣ; Ιδεολογικά είσαι μέσα μέχρι τα μπούνια! Επισκέφτηκα το blog σου και "έπηξα" στο "Πατρίς-Θρησκεία-Οικογένεια"!

Επειδή είσαι πιτσιρικάς, μιά κουβέντα έχω να σου πω: Λάθος δρόμο έχεις πάρει! Αλλά είναι στο χέρι σου να τον αλλάξεις. Με διάβασμα (ακόμα καλύτερα για σένα που είσαι και φοιτητής Πολιτικών Επιστημών) και - κυρίως -"ανοίγοντας" το μυαλό σου!

dimdermatis είπε...

Πίστεψε με, είμαι πολιτικοποιημένος από τα 13 μου. Δεν αλλάζω τα πιστεύω μου με κανένα θεό...


"Ελληνική Φυλή πάψε τις Ψευτιές και τους ΨΕΥΤΕΣ κι' αρχήνα να σκεφθής"
ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Dimiter,


Κανένα πρόβλημα, δημοκρατία έχουμε. Μην αλλάξεις. Μείνε όπως είσαι. Ξέρεις, μου θυμίζεις έναν θείο μου που εδώ και 18 χρόνια δεν έχει μετακινηθεί ούτε πόντο από την θέση του.

Του είναι λίγο δύσκολο βέβαια. Τι μπορεί να κάνει πεθαμένος άνθρωπος...

dimdermatis είπε...

Τουλάχιστον εγώ μένω στη θέση μου μερικά χρόνια. Κάποιοι άλλοι μένουν κολλημένοι στις ίδιες απόψεις εδώ και 92 χρόνια.

ΠΑΡΤΙΖΑΝΑ είπε...

Chapeu Τι θα πει αγαπητε κορινθιε, γιατι εμεις εδω ειμαστε των σλαβικων γλωσσων και ουχι των λατινικων?

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητή παρτιζάνα,

"Chapeau" γαλλιστί σημαίνει καπέλο. Ως μονολεκτική έκφραση ("Chapeau!"), επέχει θέση παραδοχής, φιλοφρόνησης, εμφατικής επιδοκιμασίας.

Η πλησιέστερη και ανάλογη έκφραση (που μπορώ να σκεφτώ αυτή την στιγμή) στις Σλαβικές γλώσσες είναι:

"Γιασάν ρε μάγκα!"


Με συντροφικούς χαιρετισμούς.

ΠΑΡΤΙΖΑΝΑ είπε...

@Αντισθένη, με κάνεις και κοκκινίζω!Ε μπορείς να κατηγορήσεις για πολλά και διάφορα τον Αλαβάνο και τον Συν αλλά όχι και για αρχηγό του αριστερού παρακράτους!είπαμε...!

Ανώνυμος είπε...

Ορκίστηκε!!!!! Και βγήκε στρατός βατράχια από το στόμα του. Τί "υπήξαμε η ήρεμη δύναμη της προόδου σε όλη την ιστορία", τι "μεταλαμπαδεύσαμε το όραμα της ελευθερίας", τι "η αγορά δημιουργεί ελευθερία"--αφήνοντας κατά μέρος την αστοιχείωτη εξίσωση φασισμού και κομμουνισμού. Σαφές το μήνυμα.

dimdermatis είπε...

@ΠΑΡΤΙ To ταγεράκι της Μισέλ δεν ήταν λαχανί. Οι βλάκες στο star είπαν ότι είναι σαμπανιζέ. Άκου με τι ασχολούνται οι άνθρωποι. χαχαχα

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητή Παρτιζάνα,


Πού δημοσιεύτηκε η συνέντευξη Κύρκου που αναφέρεις στο κείμενό σου;


Με συντροφικούς χαιρετισμούς.

Ανώνυμος είπε...

Πιστεύεις ότι μπορεί να "λιγώνεσαι" και εσύ όπως η Φλέσσα?...Με βασανίζει αυτό το "λίγωμα"...
Προσπαθώ αλλά δεν το καταφέρνω...
Κάποια συμβουλή?

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητή Παρτιζάνα,


Νομίζω ότι την βρήκα. Είναι αυτή που έδωσε στην φυλλάδα του Χατζηνικολάου την τελευταία Κυριακή, έτσι; Αν νομίζω λάθος, διόρθωσέ με.


Με συντροφικούς χαιρετισμούς.

Sinistra Radicale είπε...

Μα και βέβαια έχει δίκιο ο Κύρκος. Όντως ο ΣΥΝ χάνει την παλιά φυσιογνωμία του και αποκτά μια καινούργια!!!!! Ποιο το πρόβλημα καλέ?????


Υ.Γ W Peppone!!!!!!!

ΠΑΡΤΙΖΑΝΑ είπε...

Στο Ριαλ Νιους ηταν η συνεντευξη και δεν ξερω τι έλεγε ο Κύρκος! Σαμπανιζε ή λαχανί ήταν γενικά κάτω από τις προσδοκίε ςμου το ταγιέρ.
Τι θα πει οτι λιγώνεται η Φλέσσα?Δεν την παρακολουθω οποτε δεν καταλαβαινω τι εννοεις αγαπητε ανωνυμε!

dimdermatis είπε...

Η Φλέσσα μου κάνει για.... του ευρύτερου σοσιαλδημοκρατικού χώρου.

Με μια λέξη πασοκάκι.

Παρ' όλα αυτά τη συμπαθώ, γιατί δεν είναι μόνο πολυ όμορφη, αλλά και έξυπνη γυναίκα. (πράγμα δύσκολο στην εποχή μας)

Ανώνυμος είπε...

@SR
Το πρόβλημα είναι ότι η πολιτική φυσιογνωμία του ΣΥΝ είναι αυτή που λέει ο Κύρκος. Μη νομίζεις ότι θα σας δώσουνε τα κλειδιά -ασχέτως του ποια είναι η πραγματική πρόθεση αλαβάνου και σια.

Ανώνυμος είπε...

@ΠΑΡΤΙΖΑΝΑ
Εγώ δε θα γράψω για λαχανί ταγιέρ. Απλώς είδα το τρέιλερ της ταινίας "Nick and Norah's Infinite Playlist" (2008).
Δε με νοιάζει η υπόθεση και οι ηθοποιοί. Γιατί αυτό που κλέβει την παράσταση είναι το μικρό κίτρινο αυτοκίνητο, με το χαρακτηριστικό λιτό έμβλημα, πολλά χιλιόμετρα μακρυά από τη χώρα κατασκευής του...
http://www.imdb.com/media/rm4267938816/ch0073501

Ανώνυμος είπε...

Καλά μωρή, δε ντρέπεσαι λίγο??(Συγγνώμη αγαπητοί αναγνώστες του βλογ, αλλά στην εν λόγω Παρτιζάνα δικαιούμαι να απευθύνω έτσι το λόγο)..Τώρα έγινε "μεγάλη ποιήτρια" η Δημουλά??Συμφωνούμε κιόλας μαζί της??Εγώ όταν διάβαζα το Ενός Λεπτού Μαζί κάποιοι με λέγανε καταθλιπτική μικροαστή γεροντοκόρη...

Ανώνυμος είπε...

Και δίκιο είχε το Σταρ. Σαμπανιζέ ήταν το ταγιέρ. Χάλια

ΠΑΡΤΙΖΑΝΑ είπε...

Ε όχι και ωραία η φλέσσα!μην τρελλαθουμε κιόλας!
@Κουκου, εγώ πού θα βρω ένα τέτοιο κίτρινο Γιούγκο?!Από τα πιο άνετα αμάξια της κατηγορίας του!
@Στρατηγέ, τώρα που έχουν και διαρκές συνέδριο θα μας πεθάνουν στις αναζητήσεις φυσιογνωμίας!
@Μπέλα Κρουέλα!Σόρρυ κιόλας αλλά εσύ δε διάβαζες Κική Δημουλά απλώς!εσύ ταυτιζόσουν εντελώς!Να μη θυμηθώ που διάβαζες και Μαλβίνα Κάραλη!

Sinistra Radicale είπε...

Παρτιζανούλα!!! "Όταν αλλάζουν οι υλικοί όροι της ζωής αυτό έχει τεράστια επίδραση στον Μαρξισμό...."
Ποιος το είπε????????

dimdermatis είπε...

''ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΣΚΟΤΩΣΑ 10 ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ''

ΣΥΓΚΟΛΝΙΣΤΙΚΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥΡΚΟΥ ΗΘΟΠΟΙΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΡΙΚΑΛΕΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΤΙΛΛΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ...

http://agwnizomai.blogspot.com/

Ανώνυμος είπε...

όχι πες μου... αντέχεται όλος αυτός ο αντιαμερικανισμός?

dimdermatis είπε...

''ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑΖΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΑΓΑΖΙ'' ΛΕΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ.

ΔΕΙΤΕ ΕΝΑ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΟ ΑΟΥΣΒΙΤΖ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΑΖΑ ΣΗΜΕΡΑ.

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ.

http://olympia.gr/2009/01/23/nazi-vs-israel/

ΠΑΡΤΙΖΑΝΑ είπε...

Πρώτη φορά το ακούω αυτό το "εβραίοι και ναζί το ίδιο μαγαζί". Μήπως δεν το λέει ο λαός μας αλλά ο Λάος μας?

Ανώνυμος είπε...

Παρτιζάνα, ορκίστηκε !!!!

Μα , που , ζεις ;;;

υ.γ. τελικά δεν κατάλαβα σε ποιον ... θεό ορκίστηκε !!!!!!!!!!

ΠΑΡΤΙΖΑΝΑ είπε...

στο σύνταγμα δεν ορκίζονται αυτοί?!

dimdermatis είπε...

ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ - ΑΘΑΝΑΤΟΣ!!!!!!


Πραγματική έμπνευση για όλους μας, όχι σαν τον Ιερώνυμο τώρα που βγήκε μόνο μια φορά στα ΜΜΕ για να κάνει έκκληση για τον Παναγόπουλο τη στιγμή που στην Ελλάδα συμβαίνουν τόσα και τόσα γεγονότα.


ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Για πάντα να κλείνει με την κράισλερ εμένα με το παπί στη λεοφωρειολωρίδα πριν τη γέφυρα της Κατεχάκη. Είχε βάλει τη σημαία των Παλαιολόγων. Να κάνει μπάνιο με κότερο, να τρώει αστακό μεγαλοπαρασκευιάτικα (δεν αρτήθηκε). Άγιος άνθρωπος! Παράδειγμα μοναχού (αφού ντύθηκε το σχήμα άγαμος).
ΥΓ Συγγνώμη, δεν ήταν το θέμα σου Παρτι και επειδή έλειψα καιρό, τι έγινε με τον Πόντιο;

ΠΑΡΤΙΖΑΝΑ είπε...

Γεια σου Αριστερε Εξτρεμ!!!!!Τι καλά που επέστρεψες!! Με τον Πόντιο?!Όλα καλά!