Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2009

τσιγγάνικα βιολιά

Ο πρόεδρος της Τράπεζας της Ελλάδας είπε ότι θα εισηγηθεί κι άλλη λιτότητα μπας και αναζωογονηθεί η οικονομία και γω αναρωτιέμαι πόσες φορές ακόμα θα ακούσουμε τις ίδιες αηδίες, μέχρι να καταλάβουμε ότι μας δουλεύουν ψιλό γαζί!Βέβαια όλο αυτό το συνάφι τη δουλειά του κάνει, τα συμφέροντά του υπηρετεί και επειδή έχει και το μαχαίρι και το πεπόνι, κάνει ό,τι θέλει και λέει ό,τι θέλει. Το θέμα είναι πότε εμείς επιτέλους θα κατάλαβουμε ότι έχει έρθει η ώρα να πάρουμε το μαχαίρι για λογαριασμό μας για να φάμε το πεπόνι που εμείς καλλιεργούμε!!!!

Κατά τα άλλα, είπα να πάω στα τσιγγάνικα βιολιά της Βουδαπέστης αλλά μου είπαν ότι έχουν μείνει κάτι εισητήρια των 60 ευρώ μόνο και έτσι πάλι θα περιοριστώ στα τσιγγάνικα σχήματα της Γουμένισσας σε κανά πανηγύρι..δε βαριέσαι, τουλάχιστον εκεί μοιράζουν και τζάμπα φασολάδα..

11 σχόλια:

ε ί μ α ι τ υ χ ε ρ ο ς; είπε...

αντε να το πάρουμε...Να δροσίσουμε το χειλάκι μας, όχι τίποτε άλλο...Ωράιο μπλογκ παρτιζάνα ...

Me είπε...

Μαζί σου Παρτιζάνα μου αλλά μέχρι πότε θα ανεχόμαστε να δουλεύουμε από το πρωί μέχρι το βράδυ και να παράγουμε υπεραξία για να πληρώνουμε τα εισιτήρια τους για να βλέπουν αυτοί τις εξαιρετικές παραγωγές που έρχονται στη χώρα μας; Παρεμπίπτοντος εγώ παρακολούθησα αυτήν την εξαιρετική ορχήστρα και η αλήθεια είναι ότι άξιζε τα λεφτά της και χωρίς φασολάδα!!! Σου το προτείνω έχει και φτηνά εισιτήρια και στο κάτω-κάτω είναι και φτηνότεροι από τις μεγάλες αθηναϊκές πίστες που τραγουδάει ο κάθε πικραμένος. Και τέλος μπράβο για το blog σου. Keep going!!!

vripol είπε...

Παρτιζάνα, μήν χάσεις τά τσιγγάνικα Βιολιά της Βουδαπέστης..
Πρόκειται γιά ανθρώπους πού μεγάλωσαν μέ τό βιολί, πού γι αυτούς τό βιολί ήταν λαϊκό όργανο καί τό απογείωσαν σέ μια πηγαία τελειότητα.
Καμία σχέση με επιτηδευμένα δυσκοίλια κονσέρτα...
Επίσης, δές, αν μπορείς να βρείς σέ βιντεοκασσετάδικο ή να κατεβάσεις από κάπου, τό "κόκκινο βιολί" (red violin) τού Francois Girard

vripolίδης, ταταρτοετής μαθητής βιολιού, πού τά άρχισε στα 43 του

αριστερό εξτρέμ είπε...

Πρόκειται για νέα (;) μόδα. Κάθε διοικητής της ΤτΕ λέει τα ίδια. Στο κόλπο και ο ΣΕΒ και το ΕΒΕΑ. Το πεπονάκι θα το φάμε, διακινδυνεύοντας να φάμε το κεφάλι μας, αλλά έχει μια γλύκα το άτιμο!
Τώρα για το εισιτηριάκι, όση αξία κι αν έχει η ορχήστρα, είναι «βαράτε βιολιτζήδες».

ΠΑΡΤΙΖΑΝΑ είπε...

@Τυχερεμ εχουμε κορακιάσει πια!
@Κάτια, θα τα έδινα τα 60 ευρώ για τους τσιγγάνους αλλά το ρίσκο να μείνω άφραγκη σε μια βδομάδα είναι πολύ μεγάλο για να το πάρω!Αν και πιστεύω ότι αξίζει κάθε γουργουρητό του στομάχου μου!
@Βιρπολίδη, μη μου λες άλλα θα βάλω τα κλάματα!Την έχω δει την ταινία πριν χρόνια, όταν κλέβαμε φιλμνετ στην πολυκατοικία!Είχα φάει και γω μια φλασιά πριν κάτι χρόνια για να μάθω βιολί αλλά ήμουν ήδη μεγάλη και δεν έχω καθόλου μουσικό αυτί και έτσι εγκατέλειψα την ιδέα!Το παιδί μου όμως σίγουρα θα το πάω να μάθει, γιατί το βιολί είναι το πιο ωραίο όργανο!

Ανώνυμος είπε...

Epeidh gernas kai 3exnas mou fainetai,na sou 8umhsw oti ta tsigganika biolia ta akousame live kai prive sth Boudapesth meta3y tyrou kai axladiou.Kai paizan kai paraggelies

dimdermatis είπε...

@ΠΑΡΤΙ ξέρω ότι σου αρέσει ο κινηματογράφος γι αυτό σου προτείνω να δεις το...

''Ο ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΟΣ ΠΟΝΟΣ'' (guz sancizi)


Πρόκειται για μια τούρκικη παραγωγή η οποία αναφέρεται στα αποτρόπαια εγκλήματα του τουρκικού κράτους και την ανάλγητη στάση του τουρκικού λαού σε όλα εκείνα τα γεγονότα εναντίον των Ελλήνων της Κωνσταντινούπολης το φθινόπωρο του 55.

Πιστεύω θα την λατρέψεις!!!

Έχω δημοσιεύσει κριτική για την εν λόγω ταινία στο...

http://agwnizomai.blogspot.com/

αριστερό εξτρέμ είπε...

Όπα, Βουδαπέστη ακούω; Ρε μήπως ήταν ο ΘουΒου σε μια από τις μεταμφιέσεις του; Ναζβιντάνια αφεντικό.
Υπό το φώς ελαχίστων κηρίων, στον ώμο του συντροφίδη και ένα λευκό κρασί να παγώνει ίσως;

ΠΑΡΤΙΖΑΝΑ είπε...

@Bella, δεν ξεχασα τίποτα!Δε θα ήταν ποτέ δυνατον να ξεχάσω πώς σπάσαμε την μονοτονία των μεσήλικων ζευγαριών που απολάμβαναν το φαί τους με τις αγριοφωνάρες μας, ούτε τις παραγγελείες('ε, παιδιά τη Διεθνή την ξέρετε?!Τι κάφροι!!), ούτε φυσικά το εκπληκτικό σου as fas as the wine is concerned!Λέω να αρκεστώ σε αυτά τα τισγγάνικα βιολιά!
@Αριστερό Εξτρέμ, ήταν μια πολύ ωραία εκδρομή πριν κάτι αιώνεςστην εκνευριστικά μαγευτική Βουδαπέστη. Ο σερβιτόρος σίγουρα δεν ήταν ο ΘουΒου, δεν ήξερε γρι αγγλικά και η άλλη από πάνω αντι να του δείξει στο κατάλογο και να του πει "this wine" του έλεγε κάτι ας φαρ ασ δε γουάιν ιζ κονσερντ!!Τα φτυσε ο φουκαράς!

αριστερό εξτρέμ είπε...

Παρτιζάνα, Bella Cruela στην κυριολεξία, αλλά ξέρει να παραγγέλνει. Έχω βέβαια την εντύπωση ότι δεν πήγατε σε σκυλάδικο.

dimdermatis είπε...

ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΜΩΡΗ ΠΑΡΤΙ???

ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΑΝΕ ΟΙ ΠΑΛΙΟΚΩΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΧΑΜΕΝΗ. ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΗΣΟΥΝ ΕΣΥ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟΠΕΙΡΑΤΕΙΑ????


χαχαχαχα