Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2009

'Ελα και δες μόνος σου!

Συνήθως οι ταρίφες στην πόλη μας ακούν ένα δυο συγκεκριμένους σταθμούς στο ράδιο. Να μην πω ποιούς και τους κάνω διαφήμιση, δεν το αξίζουν!!Στον έναν πάντως, είναι ένας τύπος που κάθεται και βρίζει στο κλασικό μοτίβο "μα δεν υπάρχει κράτος", "δεν υπάρχει κράτος αλλά φταίμε και μεις γιατί έχουμε και μεις ευθύνη" (αναφέρεται στο ότι αφήνουμε τα φώτα ανοιχτά, άρα φταίμε που ο πλανήτης βράζει ωσαν να ήταν στην χύτρα). Τις τελευταίες μέρες μαθαίνω ότι δεν είναι στα καλά του λόγω προσωπικών ζητημάτων. Οπότε η μιζέρια του έχει φτάσει στην κορυφή της. Σήμερα μας έλεγε ότι λόγω της απεργίας των δημοσίων υπαλλήλων οι δρόμοι είναι άδειοι...Κλασσικές αηδίες του 1980. Εκεί έμεινε. Δεν έχει πάρει πρέφα ότι ο δημόσιος υπάλληλος όπως τον ξέραμε έχει πεθάνει, διότι τον αντικατέστησαν κάτι τύποι σαν εμένα- συμβασιούχοι. Δεν ξέρω αν και πόσα ρουσφέτια έχει κάνει για να βάλει κανά ανήψι στο δημόσιο αλλά όπως και να χει, δεν είναι αυτό που με εκνεύρισε.

Με εκνεύρισε το γεγονός ότι έλεγε στον αέρα πως οι δρόμοι είναι άδειοι, ενώ εγώ πήγαινα πιο αργά κι από την καθυστέρηση!!!Δε λέω, κάνε ρε φίλε το σχόλιο σου, βγάλε τη μιζέρια σου αλλά ανανέωσε λίγο την επιχειρηματολογία σου!Μη λες ψέματα στην τελική!!

Ήρθε στο μυαλό μου ο Παντελής Τιμογιαννάκης και η κριτική του για το "Έλα να δεις", το οποίο είχα τη χαρά να δω εχθές. Ο τύπος είναι άσχετος και σίγουρα δεν είδε την ταινία. Έγραψε όμως για αυτήν δυο σειρές, οι οποίες δεν είχαν καμία σχέση με την πραγματικότητα!!!Απολύτως καμία!!Κι όμως, κάποιοι θα τις έχουν διαβάσει και αμα τους πετύχω θα μου πουν κι αυτοί τα ίδια, χωρίς να έχουν δει την ταινία.
Στο καπάκι, ήρθε στο νου μου η Ελευθεροτυπία, αυτή η σούπερ αντιεξουσιαστική εφημερίδα. Θυμήθηκα το φοβερό "ρεπορτάζ" πριν αρκετό καιρό, που μας έλεγε οτι το τηλέφωνο στο γραφείο του Κουτσούμπα χτύπησε τρεις φορές και πως ο Κουτσούμπας κάνει μαθήματα εξπρές ρωσικής γιατί ΓΓ του ΚΚΕ δεν νοείται χωρίς ρώσσικα...Τόσο έγκυροι, τόσο συνεπείς!!!Θα μου πεις, εδώ βρήκαν χαιρετισμό του Κουβανού πρέσβη διάρκειας 20 λεπτών, ενώ ο άνθρωπος ούτε χαιρέτησε, ούτε αποχαιρέτησε!!Δε βαριέσαι θα μου πεις...Και θα έχεις δίκιο..
Το πρόβλημά μου δεν είναι οι αηδίες που λενε και γράφουν. Το πρόβλημά μου είναι όλοι αυτοί , που επαναπαύονται στη μιζέρια και την αυταπάτη που τους καλλιεργεί ο κάθε χωρισμένος ραδιοφωνικός παραγωγός, ο κάθε "ρεπόρτερ" και ο κάθε Τιμογιαννάκης, λες και επειδή το λένε αυτοί έτσι είναι τα πράγματα.


ΥΓ. Το εξώφυλο είναι εμπνευσμένο από τη λογική που διέπει τους ραδιοφωνικούς παραγωγούς, τους κριτικούς και τους "ρεπόρτερ"!Παλιό αλλά πάντα επίκαιρο!

26 σχόλια:

Misha είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

Τελικά ο κύριος Τιμογιαννάκης λέγεται Παντελής και όχι Παναγιώτης? Κατά τα άλλα καλά τα λέτε. Συνεχίστε ακάθεκτη σας στηρίζουμε. Συντροφικούς χαιρετισμούς.

Ανώνυμος είπε...

Παρτιζάνα, ωραίο κραγιόν φοράς στο πρωτοσέλιδο, χα χα χα!

Γιατί διαβάζεις τι γράφει ο Τιμογιαννάκης?! Υπάρχει λόγος?

Misha είπε...

Ξαναγράφω εδώ αυτό που θα έπρεπε να είναι πιο πανω. Ζητώ συγγνώμη αλλά τα 3 δάχτυλα του δεξιού μου χεριού έχουν ακινητοποιηθεί λόγω μιας πόρτας από την Κυριακή. Ήμουν που ήμουν αδέξιος, τώρα πλέον έχω και μεταπτυχιακό.

Παρτιζάνα μη χαλιέσαι! Τύποι σαν αυτόν που βρίζεις υπάρχουν πολλοί. Σήμερα το πρωί για παράδειγμα, οι Καμπουράκης-Οικονομέας, αφού ξεπέταξαν στα γρήγορα το θέμα της απεργίας, έφεραν στο στούντιο μια κοπέλα από την εταιρεία που εμπορεύεται τα ρολόγια/κινητά σαν αυτό που είχε ο Ριζάι στον Κορυδαλλό. Κανονική διαφήμιση σου λέω!
Άει σιχτίρ! Όλο και περισσότερο πείθομαι πως δεναξίζει να ανοίγεις την τηλεόραση για να μάθεις ειδήσεις.

Ανώνυμος είπε...

Και που να διαβάσεις το άρθρο της Espresso για το Συνέδριο, την Αλέκα και τον Στάλιν. Φρόντησε μόνο να έχεις διάθεση για τέτοιου είδους χούμορ:-)

http://erodotos.wordpress.com/2009/02/25/
stalin-xrisi-augi-espresso-eleutherotupia-augi/

Τι άλλο θα ακούσουν τα αυτάκια μας και θα διαβάσουν τα ματάκια μας!

ΠΑΡΤΙΖΑΝΑ είπε...

@Ανώνυμε, δεν τον λένε Παντελή, Παναγιώτη τον λένε, αλλά δεν ξέρω γιατί μου έχει κολλήσει έτσι!
@Σοβιετικιά φίλη, μια φόρα έτυχε εντελώς καταλάθος να πέσω σε κείμενο του Τιμογιαννάκη και μου γυρίσαν τα μυαλά!!!Όσο για τη φωτογραφία, δεν έχω παρά να ευχαριστήσω τους δημιουργούς του πρωτοσέλιδου που βάλαν μια φωτο που δεν έχει καμία σχέση με εμένα!
@Μίσα, πρόσεχε βρε παιδάκι μου!!
@Ερόδοτε, α καλά δε σχολιάζω τα φοβερά άρθρα των εφημερίδων μετά το συνέδριο!!Δώσαν τα ρέστα τους!

αριστερό εξτρέμ είπε...

Η γνωστή ιστορία της «φόρμας» του ΓΓ της ΚΕ που διεκδικούσε ο Ερυθρός (μόνο στο Κόμμα) και ο Αμετανόητος και που τόσο άκαιρα έσπευσες να υποστηρίξεις τη φραξιονίστικη δράση του Ερυθρού.

Η ιστορία με το ΓΓ έχει παλιώσει. Τώρα ασχολούνται με το ρεκόρ της Παπαρήγα.

Όσο για τον Π. Τιμογιαννάκη έχει κάθε δικαίωμα να γελοιοποιείται.

Ανώνυμος είπε...

Ο Ερυθρός είναι καλά ξέρει κανένας τι έγινε αυτό το παιδί?

ΠΑΡΤΙΖΑΝΑ είπε...

@Αριστερό Εξτρέμ,εσύ με ποιόν ήσουν τότε?!
@Ανώνυμε, μια χαρά είναιο Ερυθρός, απλά αποφάσισε να σταματήσει το κωλοβάρεμα!

αριστερό εξτρέμ είπε...

Με τον Αμετανόητο, παρ' όλη τη συμπάθεια στο σ. Ερυθρό μιας και ήμασταν γειτονάκια.
Η ίδια η Αλέκα άλλωστε στη συνέντευξη στον ραδιοφωνικό 902 δήλωσε στον Μπογιόπουλο (με νόημα) ότι οι διαφορές τους είναι ποδοσφαιρικές. Εμμέσως υπονόησε ότι ο επόμενος ΓΓ θα είναι γαύρος. Ο Μήτσος τι ομάδα είναι; Αν λόγω του πράσινου χρώματος του Λεβαδειακού είναι ΠΑΟ, την πατήσαν.

Ανώνυμος είπε...

Παρτιζάνα,δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τα αστικά επιτελεία είναι καμιά φορά τόσο ηλίθια.Δηλ. η ιστορία με το σταλινισμό κ.τ.λ ΔΕΝ περπατάει...Και αυτοί συνεχίζουν.Μάλλον η πολύ Πετρούλα τους έχει κάψει και αυτούς...

ΠΑΡΤΙΖΑΝΑ είπε...

Αριστερό Εξτρέμ ΄δε θέλω να σε λυπήσω αλλά ο/η επόμενος/η ΓΓ θα είναι τρελλό ΠΑΟΚακι...Τέρμα στην ασυδοσία των ΑΘηνών, της Λεωφόρου και του Καραϊσκάκη!
@Ανώνυμε, τι να σου πω.Ίσως πήραν μαθήματα από τον Γκαίμπελς, με το "πες πες κάτι θα μείνει".Αλλα όπως και να χει τη δουλειά τους κάνουν αυτοί.Ας κανουμε και μεις τη δικιά μας, για να τους κοπέι ο βήχας!

dimdermatis είπε...

Πάρτι γιατί πιστεύεις ότι η κριτική του Τιμογιαννάκη και άλλων κριτικών κινηματογράφου καθορίζεται από ιδεολογικές σκοπιμότητες?

Η κριτική από τους επαγγελματίες του είδους πατάει σε υποκειμενική βάση. Επίσης μην βλέπεις μόνο την υπόθεση και γενικά ό,τι πραγματεύεται μια ταινία γιατί για να αποσπάσει μια καλή κριτική είναι απαραίτητα και άλλα στοιχεία, όπως η σκηνοθεσία, το καστ, η πλοκή της κ.λ.π

Δεν πάει να πει ότι ο Τιμογιαννάκης ''θάβει'' το ''ΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ'' γιατί έχει απωθημένα κατά του κομμουνισμού, αλλά γιατί σύμφωνα με την πείρα του δεν την θεωρεί κάτι το ιδιαίτερο.


ΗΘΙΚΟ ΔΙΔΑΓΜΑ:να έχουμε ψυχραιμία και προπαντώς να ΜΗΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥΣ...

ΠΑΡΤΙΖΑΝΑ είπε...

Τραβα δες την ταινία και μη μιλας αν δεν την δεις!!!!!!!!!

dimdermatis είπε...

Καλά καλά περίμενε πάω τώρα.

Τρέχω!

ΠΑΡΤΙΖΑΝΑ είπε...

Βρε δε πας να γκρεμοτσακιστείς κιολα...

Ανώνυμος είπε...

Αμαν πια! Δηλαδή μόνο ο γαύρος και ο βάζελος υπάρχουν σε αυτή τη χώρα (και το κόμμα)? Και ο αντίλογος (και λύση) είναι το παοκακι? Ε Λ Ε Ο Σ ! Δεν θα επεκταθώ περισσότερο...

αστυάνακτας είπε...

Κάνω όλους μία ερώτηση (προβοκατόρικη κατ΄άλλους)μπας και μάθω.
Ο Χαλβατζής γιατί δεν ξαναεκλέχτηκε μέλος του ΠΓ;

αστυάνακτας είπε...

ξέχασα....την καλησπέρα μου....

dimdermatis είπε...

Δεν ξέρεις από διάλογο εσύ...
Μόνο να λες τις μαλακίες σου και να νομίζεις ότι επειδή στα είπε έτσι το κόμμα είναι και στην πραγματικότητα έτσι αυτός ο κόσμος.

Δεν είστε για διάλογο εσείς οι αριστεροί. Είστε δογματικοί και απολυτοι. Είχα όλη την καλή διάθεση, αλλα μετά απ αυτό που έκανες δεν γουστάρω παρτίδες μαζί σου. Σου έκανα μια ερώτηση παραπάνω και μου έλεγες να γκρεμοτσακιστείς και μαλακίες, ενώ εγώ ούτε σε έβρισα, ούτε σε προσέβαλα...Αλλά τώρα σου λέω


ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΚΑΘΙΚΙ...

ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ...

Misha είπε...

@dimider : Δηλαδή τώρα εσύ επιχειρηματολόγησες με σωστά και λογικά επιχειρήματα... Τέλος πάντων! Την ταινία δεν την έχω δει ακόμα, αλλά το κριτήριο του κ. Τιμογιαννάκη έχει φανεί και από άλλες περιπτώσεις, δεν χρειάζεται να το κρίνουμε τώρα. Σαφώς και δεν βλέπουμε παντού εχθρούς, αλλιώς θα είμασταν ο καθένας μόνος και απομονωμένος από τους άλλους. Δες λίγο και τη δραστηριότητα του ΚΚΕ και προπάντων τι κόσμος έρχεται μαζί μας.

Παρτιζάνα, αν για οποιονδήποτε λόγο διαγράψεις το σχόλιο του dimider, να διαγράψεις και το παρόν.

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή μπορούμε ελεύθερα να μπινελικώνουμε? Δεν το ήξερα. Καλή φάση. Πάντα το έλεγα οτι τα παιδιά στο ΚΚΕ είναι πολύ ξηγημένα. Ψευτοευγένειες, χαζοεπιχειρήματα και μαλακίες...
Λοιπόν αρχίζω:
Σκατά στον τάφο του Αρχιμαλάκα Παπανδρέου. Να πάθουν καρκίνο και φυματίωση όλοι οι διατελέσαντες μέλη του πασοκ. Ειδικά το τσογλάνι ο Πάγκαλος να τεμαχιστεί δημοσία δαπάνη και τα κομματάκια του να τα δώσουμε για τροφή στα σκυλια. Γαμιέται ο παοκ. Και οι παοκτσηδες οι πουτανας γιοι. Γαμιέται ο θρηνος κι ο πειραιας. Γαμιεται ο παο και η λεοφόρος. Γαμιέται το σπίτι του κάθε ενωσίτη. Μαλάκα Τιμογιαννάκη θα σου βάλω τη βιντεοκασσέτα με το κατυν στον κώλο για να χέζεις κριτική. Πουτάνα Μαριέτα εύχομαι να σου κόψουν και το άλλο πόδι και τα βυζιά σου. Τσιπρα σκατοπουσταρά, ειδικά εσένα δε θα σου κάνω τη χάρη να σε γαμήσω. Σου εύχομαι να νεκροφιλήσεις τον Αλαβάνο και να ψηφήσεις τον Κουβέλη για πρόεδρο. Μουνόπανα φασίστες θα σας σκοτώσω αργά και επώδυνα. Καριόλη Ψωμιάδη είσαι ό,τι πιο σιχαμερό έχει υπάρξει.
συνεχίζεται...

ΠΑΡΤΙΖΑΝΑ είπε...

@Μίσα.Σιγά μη το σβήσω το σχόλιο!Θα το αφήσω για να φαίνεται το επίπεδο!
@Αστυάνακτα καιρό είχαμε να σε δούμε!Λόγω ηλικίας, κοντεύει τα 70 ο άνθρωπος, εύκολο είναι νομίζεις σε αυτήν την ηλίκια να τρέχεις?
@οι φασίστες είναι γνωστή για την αισθητική τους αλλά εσύ που είσαι καλλιτέχνης γιατί πέφτεις σε τέτοιο επίπεδο?!Μη βρίζεις παιδάκι μου!

ΣΕΑ είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
αστυάνακτας είπε...

καλώς σε βρίσκω παρτιζάνα...σε διαβάζω παρότι δε κάνω σχόλιο...
Θα το δεχθώ σαν απάντησή σου αυτό με το Χαλβατζή αλλά πόσο είναι δηλαδή οι Παρασκευάς και Γόντικας....

αριστερό εξτρέμ είπε...

Και οι οποίοι Αστυάνακτα δεν είναι βουλευτές.