Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2007

Κάτω τα χέρια απ'το Γιωργάκη!

Καταχάρηκα τρελά το 8,2% του ΚΚΕ! Αλλά η χαρά μου μετριάστηκε αργά το βράδυ της Κυριακής, όταν ο Γιωργάκης έκανε δηλώσεις...Είπα "χάθηκε ο κόσμος να γίνονταν αύριο εκλογές!Με αυτές τις δηλώσεις το ΠΑΣΟΚ θα έπεφτε 2 μονάδες ακόμα!". Εκεί που άρχισαν να με ζώνουν τα φίδια για το μέλλον του Γιωργάκη, τσουπ! εμφανίστηκε ο Μπένι και δήλωσε παρών..Κάτω τα χέρια απ' το Γιωργάκη ρε χοντρέ!αναφώναξα. Μετά όμως, πιο ψύχραιμα, σκέφτηκα ότι καλά, εξαιτίας και του Γιωργάκη το ΠΑΣΟΚ καταποντίστηκε, αλλά ο βασικός λόγος δεν ήταν αυτός. Έδωσα λίγα μπόνους στο λαό και κατέληξα στο συμπέρασμα ότι πλέον ο κόσμος κατάλαβε πόσο ίδιοι είναι με τη ΝΔ, πόσο ίδιοι θα παραμείνουν, πόσο θα τρομάζει να βρει έστω και μια διαφορά μεταξύ των δύο κομμάτων. Άρα τι Γιωργάκης τι Χοντρός!Και συνέχισα το γλέντι..
Μετά άρχισα πάλι να προβληματίζομαι, γιατί βγήκε λίγο πριν ο άλλος χοντρός, ο μπλε, και δήλωσε ότι ο λαός έδωσε ξεκάθαρη εντολή και θα συνεχιστούν οι μεταρρυθμίσεις. Αφαίρεσα τα μπόνους που έδωσα στο λαό και θυμήθηκα τη φίλη μου τη Γιολάντα, η οποία πρώτη από όλους με πήρε τηλέφωνο να μου πει πόσο χάρηκε που ανέβηκαν τα ποσοστά του ΚΚΕ, αν και η ίδια είχε ψηφίσει ΝΔ, από καθαρή ευγνωμοσύνη που τη βάλαν στη δουλειά. Κατά τα άλλα τους σιχαίνεται, μου είχε πει. Ρε Γιολάντα, σε γράφουν, ρε Γιολάντα!Το κακό είχε γίνει, πόσοι θα ήταν άραγε αυτοί που με τα ίδια κριτήρια ψήφισαν ΝΔ...
Μετά είδα ότι το ΛΑΟΣ μπήκε στη Βουλή, αλλά δε με προβλημάτισε τόσο η δήλωση πως "άμα κάνει καλό ο χοντρός θα είμαστε δίπλα του, άμα κάνει κακό θα είμαστε απέναντί του", αυτό το ήξερα. Τρόμαξα όταν συνειδητοποίησα ποιοι ακριβώς μπαίνουν στη Βουλή...Ο φασισμός δεν έρχεται απ΄το μέλλον, λέει το τραγούδι. Το αφιερώνω στο Μέγκα Τσάνελε, που μας τα είχε πρήξει με τον Καρατζαφέρη. Α ρε Εφάκη, καλύτερα ένα τσόλι στη Βουλή παρά ο γιος του Πλεύρη!
Μετά ξαναπροβληματίστηκα με τον Αλέκο, που ευχαρίστησε το σοσιαλιστικό χώρο που στήριξε από τη βάση το εγχείρημα του ΣΥΡΙΖΑ. Και μετά το ξαναείπε, ότι θα επιδιώξει να διευρύνει τη συνεργασία με το σοσιαλιστικό χώρο..Ποιους εννοεί; Το ΠΑΣΟΚ;Α ρε έρμε Αλέκο!Τι θα ψηφίσεις Αλέκο, Γιωργάκη ή Μπένι;Δε θα μου ήσουν τόσο απεχθής αν δεν ήσουν τόσο ψώνιο..Μου τη δίνει η έπαρση..
Ξημέρωσε η επόμενη μέρα και ο ήλιος έλαμπε, πήγα μια βόλτα και σκέφτηκα ότι παρά τις δυσκολίες τα πράματα έγιναν και θα γίνουν καλύτερα. Ο Κόσμος θα αλλάξει!Συνεχίζουμε!

10 σχόλια:

Кроткая είπε...

καταρχας τα συγχαρηκια μου για το απίστευτο ποσοστό.

να σου πω κάτι; το θέμα είνα η παρέμβαση σε κόσμο όπως η φίλη σου που ψήφισε ΝΔ από ευγνωμοσύνη (μα έλεος?! ευγνωμοσύνη?!). Αυτός ο κόσμος είναι ευεπίφορος σε ρήγματα και είναι "ώριμο φρούτο".

Ο Γιωργάκης πουλάκι μου, μια χαρά τα πήγε. Παραιτείται και πάει στην ευχή του θεού. Ή δνε πάει, θα δείξει (μπορεί η βάση να τον θέλει πιο πολύ από το Μπένυ, που δεν θα το έβρισκα και παράλογο). Πάντως με Μπένυ στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, θα είναι ακόμα καθαρότερα τα πράγματα, εννοώ πως θα είναι ακόμα σαφέστερο πως ΠΑΣΟΚ και ΝΔ είναι το ίδιο πράγμα.

Όσο για το ΛΑΟΣ, δίκιο έχεις ρε γμτ! Χίλιες φορές το Εφάκι από αυτά τα φασισταριά που ψηφίστηκαν! Με την Έφη θα είχε αν μη τι άλλο γέλιο η υπόθεση, ενώ αυτό είναι επικίνδυνο. Εγώ πάντως περιμένω από την ενδοκοινοβουλευτική αριστερά να τον βάζει στη θέση του το φαιστομαλάκα ανά πασα στιγμή, και να μην πάρει κεφάλι.

Πάντως, μεταξύ μας, χάρηκα που δεν μπήκαν διάφοροι τελικά στη Βουλή: η Μαριέτα, η Ζέτα, ο Τζουμάκας (μπλιαχ!), ο Άκης (χαχαχα) και διάφορα άλλα φρούτα.
Ο Πρωτόπαπας μπήκε τελικά; (εκεί να δεις χαρά αν δεν μπει!)

ΠΑΡΤΙΖΑΝΑ είπε...

@Σοβιετική φίλη
Συμφωνώ με όλα!Θα γράψω κάτι για το Εφάκη!Πώς πήγε άραγε η κόντρα ηλιθίων Αθήνας -Θεσσαλονίκης;!

Ανώνυμος είπε...

Και η συζήτηση για την κεντροαριστερά ξανανάβει. Για ποιον χτυπάει η καμπάνα?

ΠΑΡΤΙΖΑΝΑ είπε...

@ροσεάν
Εγώ πάντως δεν ακούω καμία καμπάνα!

Χορεύοντας με τους ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΥΣ είπε...

Αν και απεχθάνομαι τους αμερικάνους, εκφράζω τη συμπάθεια και στήριξη μου στον Giorgos. Το χτύπησα ανελέητα όταν είχε δύναμη. Τώρα που τον χτυπάνε όλοι νοιώθω μια συμπάθεια όπως σε όλους τους αδύναμους.

vetdino είπε...

έτσι συντρόφισσα!! εγώ νδ ψήφισα, αλλά συμφωνώ πως ο γιωργάκης ΠΡΕΠΕΙ να μείνει!! αν συνεχίσει ο καραμανλής θα παραμείνει πρωθυπουργός για άλλες 3 τετραετίες και το ΚΚΕ θα φτάσει 25%

μπράβο στο γιωργάκη!!

Ανώνυμος είπε...

@Παρτιζάνα: Την ακούνε την καμπάνα αυτοί που τους ενδιαφέρει. Συγκεκριμένα είναι ένα Κόμμα που αρχίζει από ΣΥ και τελειώνει σε ΡΙΖΑ, που ακούει πολλές καμπάνες όταν υπάρχει συζήτηση για την κεντροαριστερά.

ΠΑΡΤΙΖΑΝΑ είπε...

@vetdino
Κάτι μου λέει ότι ο Γιωργάκης μπορεί και να μείνει..Αλλά όποιον και να βάλουν, δε θα αλλάξει η πολιτική τους, γι αυτό και το ΚΚΕ με ή χωρίς Γιωργάκη, βρέξει χιονίσει θα φτάσει το 25%!
@ροσεάν
Ο Αλέκος με ποιόν είναι άραγε;!

Ανώνυμος είπε...

Καλά ρε έχεις φίλη Γιολάντα και την κρύβεις;;;

ΠΑΡΤΙΖΑΝΑ είπε...

Θα στη γνωρίσω λυσσάρη!