Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2007

Έναν πολλά βαρύ και όχι!

Μετά τις ασύμμετρες απειλές του Βύρωνα (αχ θα μου λείψει!), ήρθε και η επίθεση από ξένα κέντρα, που επιβουλεύονται την υποψηφιότητα του Μπένι. Τα κέντρα αυτά, έχουν εξελίξει νέα πυραυλικά συστήματα και τρόπους καταρράκωσης του ηθικού, κάθε καλοπροαίρετου αγωνιστή. Ο Μπένι έπεσε θύμα τους εχθές και προς μεγάλη μας έκπληξη είδαμε ότι οι εκτελεστές των υποχθόνιων αυτών σχεδίων κυκλοφορούν ανάμεσά μας, ως απλοί άνθρωποι, ως οι λίγο τρελούτσικοι της πόλης, πράμα που σημαίνει ότι κανείς δεν μπορεί να νιώσει ασφαλής. Κανείς δεν μπορεί να νιώσει ασφαλής όταν ένας αθώος φραπεδάκος μπορεί να αποτελέσει όργανο καταστροφής. Το είδα κι αυτό!Οι ΠΑΣΟΚιές να εφαρμόζονται στους ΠΑΣΟΚους! Τι τραβάει κι αυτός ο Μπένι!
Κατά τα άλλα ο ΓΑΠ συνεχίζει την προσπάθεια..Εχθές μόλις κατάλαβε ότι "η Ελλάδα έχει εθιστεί στις πελατειακές σχέσεις, οι οποίες υπονομεύουν αρχές, θέσεις και αξίες" και τόνισε πως "είναι απαραίτητος ένας νέος αγώνας για την απελευθέρωση του πολιτικού συστήματος από πολιτικές πατρωνίες και προσωπικές υστεροβουλίες". Αν ήμουν ΠΑΣΟΚ δε θα ήξερα ποιόν να διαλέξω!Το βλαμμένο ή το σιχαμένο;
Α!Ευτυχώς που υπάρχουν και τα ΜΜΕ και μάθαμε ότι υπάρχει και κάτι που λέγεται βάση του ΠΑΣΟΚ. Θυμήθηκα τη συζήτηση που είχα με τον εκλογικό αντιπρόσωπο του ΠΑΣΟΚ την ημέρα των εκλογών..Μα, μου έλεγε (όλο χαρά επειδή είναι πολλοί-τράγοι στο μαντρί;), έχω μια τοπική 15.000 ατόμων. Πού να βρω χώρο να τους μαζέψω!Σωστά!Πού να τρέχεις να βρεις χώρο για να συζητήσεις με τα μέλη του κόμματός σου;!
ΥΓ. Για τις τιμές των επιθέσεων, που προσφέρουν τα ξένα κέντρα δείτε εδώ!

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Και να τους μαζέψει να τους πει τί ορέ παιδί; Το πολύ να τους φέρει εκείνη πού ήταν στο maxim, την προσωπική επιλογή του Γιωργάκη ντε, να τους εξηγήσει το πρόγραμμα της δημοκρατικής παράταξης. Α...μπορεί να φωνάξει και την Καϊλή να τους αναλύση το πώς θα λειτουργήσει η σοσιαλιστική κοινωνία.
ΥΓ. Ρε παιδιά, τί κάθαρμα έκρυβε μέσα του τόσον καιρό ο Μπένι; Δεν λυπάμαι τον Γιωργάκη, αλλά ο Βαγγέλας πολύ ζώο...

ΠΑΡΤΙΖΑΝΑ είπε...

@Ερυθρέ
Καλά, έχεις δίκιο, δεν έχει τίποτα να τους πει!Αλλά μου το έλεγε με τόση περηφάνεια ότι είναι τόοοσοι πολλοί που δε χωράνε πουθενά, που όλα τα άλλα αδιάφορα!
Ο Μπένι ετοιμαζόταν από καιρό αλλά θέλει η πουτ@ν@ να χαρεί κι η χαρά δεν την αφήνει!Πώς να συγκρατηθεί;!

DARK_ERA είπε...

Einai athlioi kai emetikoi. Theloyn na apokaloynte kai sintrosoi tromara toys. Moy ekane entiposh poy xthes ston antena htan kati provata toy pasok poy yperaspizontan to komma toys san na kai einai h pio laofilhs dinamh stin ellada... Den mas xezoyn lew egw mas to pezoyne kai 3ipnioi

Ανώνυμος είπε...

Μην μιλάτε έτσι για τον μελλοντικό ηγέτη, για το Θεό που συγχωρά τους πάντες. Θα πέσει φωτιά να σας κάψει!

ΠΑΡΤΙΖΑΝΑ είπε...

@κατασκότεινε
Άντε μάνα μου μια φορά να συμφωνήσουμε!
@ροσεάν
Ε θα μας κ'αψει!κάρβουνο θα μας κάνει τόσα που είπαμε!

DARK_ERA είπε...

Se polla pramata sinfonoyme... tosa polla poy tha mineis ekplikth. Nomizw oti me pires me kakw mati

ΠΑΡΤΙΖΑΝΑ είπε...

@κατασκότεινε
Έλα μωρέ, καλά τα πάμε οι δυό μας!