Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2007

Επιτέλους!

Επιτέλους!Με πήραν τηλέφωνο από πολιτικό γραφείο!Με ρώτησαν αν μπορούν να με απασχολήσουν για λίγα λεπτά και δέχθηκα με μεγάλη χαρά.Και άρχισαν να λένε ο κύριος τάδε (δε συγκράτησα το όνομα του) σας ζητά τον ένα σταυρό από τους τέσσερεις που δικαιούστε να βάλετε. Παύση. Περίμενα να συνεχίσει αλλά αυτό είχε μόνο να πεί, ήρθε η σειρά μου. Και όλο σοβαρότητα είπα: Εγώ δεν ψηφίζω ΝΔ, οπότε δε θα σταυρώσω τον κύριο τζιτζιφίκο. Αλλά με μεγάλη μου χαρά θα ενημερώσω τους συναδέλφους εδώ που είναι γίδια...ε, σόρρυ, ΝΔ, να τον σταυρώσουν!ΑΧ!σας ευχαριστώ πολύ μου λέει και αφού ανταλλάξαμε ευχές κλείσαμε το τηλέφωνο. Ήταν ομολογουμένως μια συγκλονιστική εμπειρία!
Εγώ τους είπα "παιδιά δαγκωτό Τζιτζιφίκο" αλλά για κακή του τύχη του Τζιτζιφίκου, είδαμε το βιογραφικό του και ανάμεσα στα άλλα φλώρικα, μάθαμε ότι ήταν και βυσματίας γιατί υπηρέτησε στην πολεμική αεροπορία. Δε σε θέλει ο λαός, μωρέ καημένε!

18 σχόλια:

το φτυαράτσι είπε...

Xαχα!Εμένα με πήραν τηλέφωνο και ζητησαν τον πατέρα μου και τους λέω δεν είναι ΄σπίτι.Ε τότε μου λένε μπορείτε να του παραδόσετε ένα μήνυμα;Και λέω όχι δεν με απασχολεί το ζήτημα είμαι κάτω των 18!Ντοινγκ!Χαχα!Την κουλημέρα μου!

ΠΑΡΤΙΖΑΝΑ είπε...

Α!Δεν το χειρίστηκες καλά!έπρεπε να πέσει λίγο δούλεμα!

Кроткая είπε...

καλά, συγγνώμη, όταν είπες πως δεν ψηφίζεις ΝΔ δεν προσπάθησε να σε πείσει?!
Δεν τους πληρώνουν αρκετά νομίζω.

Β Αθήνας κι εσύ πουλάκι μου?

(σκέψου συγκίνηση! κι εσύ κι εγώ μπορούμε να σταυρώσουμε Εφη, ρε σύ!)

Ανώνυμος είπε...

Αντάρτισσα, σε ζηλεύω. Η σχέση σου με την πολιτική πέρασε πια σε ανώτερο στάδιο. Εμένα απλώς με καλούσαν να πάω σε συγκεντρώσεις. Εσένα σου ζήτησαν την ψήφο. Χαμηλώνω το βλέμμα μου μπροστά σου!

ΠΑΡΤΙΖΑΝΑ είπε...

@σοβιετική φίλη
Δυστυχώς είμαι σαλονίκη και δε θα σταυρώσω Έφη!Η τύπισσα κωλοχάρηκε που δεν την έβρισα μαλλον!τι ευχαριστώ μου είπε δε λέγεται!
@ερυθρε
μου ζήτησαν το σταυρό μου αλλά τι τους έδωσα;!τι τους έδωσα;!

Ανώνυμος είπε...

Εμένα όταν με παίρνουν τηλέφωνο τους αφήνω να πούνε το ποίημα και μετά τους ρωτάω "πόσα δίνετε"? και σκάνε στα γέλια...

Кроткая είπε...

"σοβιετική φίλη"
χαχα, καλό!
(προφέρεται κρατκάγια, αλλά το μανταρίνι με λέει κρο#$%&#*#)!

όποιος ψηφίζει Β Αθήνας πάντως περνάει πολύ καλά! σκέτο τσίρκο!

Кроткая είπε...

α, Θεσσαλονικη, δλδ μπορείς να ψηφίσεις τη Ράπτη? το Βενιζέλο?
είχες την τύχη να μπορείς να ψηφίζεις ΨΩΜΙΑΔΗ?!?!

(το παίρνω πίσω για τη Β Αθήνας. Μας τρώτε λάχανο)

ΠΑΡΤΙΖΑΝΑ είπε...

@σοβιετική φίλη
Τυχαίνει να ξέρω και ρώσικα, οπότε μόνο εγώ ξέρω να προφέρω σωστά το όνομά σου!
εδώ πάνω σας τρώμε όλους λάχανο!Μέχρι να βρεθεί κάποιος αντάξιος του Πανίκα, θα περάσουν αιώνες!

Кроткая είπε...

α, τέλεια!
αντάξιος του Ψωμιάδη παιδί μου δνε υπάρχει! ο τύπος είναι κορυφή! είναι αξεπέραστος!
είστε τυχεροί εσείς οι Θεσσαλονικείς άκου με που σου λέω...
Σκέψου εμάς που έχουμε Φώφη (και τώρα πια τίποτα)

ΠΑΡΤΙΖΑΝΑ είπε...

Η αλήθεια έιναι ότι περνάμε καλά εδω πάνω, γελάμε πολύ,εμείς που καταλαβαίνουμε, γιατί υπάρχουν κι άλλοι που δεν καταλαβαίνουν και εκεί αρχίζει λίγο η φάση να γίνεται κάπως ενοχλητική!

Rizobreaker είπε...

Συντρόφισσα Παρτιζάνα πότε θα κατέβεις Αθήνα να μου περιγράψεις τη συγκλονιστική εμπειρία σου από κοντά?? ;-)
Είναι για πολύ γέλιο οι τύποι...

Ανώνυμος είπε...

Αααααχχχ!! Ατυχία εμείς εδώ στην επαρχία (ν. Κοζάνης) Όλοι σοβαροί είναι!!!! (καλά, λέμε και καμιά μαλακία να περάσει η ώρα!) :-)

Τουλάχιστον είχαμε υποκατάστατο. Μας μίλησε η Φώφη στην κεντρική συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ στην Πτολεμαϊδα! Ευτυχώς γιατί δεν έχουμε και θέατρο στην πόλη. Οπότε το χρειαζόμασταν...

Haris είπε...

Καλά η κόντρα μεταξύ της β' Αθηνών και Θεσσαλονίκης είναι αιματηρή!

Ανώνυμος είπε...

Ενωτικά και αριστερά! Για έναν άλλο, καλύτερο κόσμο!
Το δικό μας πολιτικό εργαλείο είναι η ενότητα. Χτίσαμε την ενότητα νοιώθοντας ότι η κοινωνία χρειάζεται μια ισχυρή, χρήσιμη και αποτελεσματική αριστερά, απαλλαγμένη από δογματικές περιχαρακώσεις, αλλά και απολύτως συνεπή στις αρχές και αξίες τις οποίες διακηρύσσει. Ενότητα και κοινός αγώνας για την ειρήνη, τις κοινωνικές κατακτήσεις, τις ατομικές ελευθερίες, την απελευθέρωση από τον οικονομικό καταναγκασμό. Για την υπεράσπιση του περιβάλλοντος με κάθε μέσον και για την επιλογή ενός διαφορετικού τρόπου ανάπτυξης. Για έναν κόσμο χωρίς αποκλεισμούς, μισαλλοδοξία και κοινωνικό ρατσισμό. Για μια δημοκρατική Ευρώπη που θα λογοδοτεί στις ανάγκες των εργαζομένων και της νεολαίας, απελευθερωμένη από τον νεοφιλελεύθερο καταναγκασμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης .

Σε αυτή την ενότητα έχουν θέση όλοι όσοι πιστεύουν ότι μια διαφορετική κοινωνία είναι εφικτή και ότι είναι στο χέρι μας να την κερδίσουμε.



Ο αγώνας που έχουμε μπροστά μας, μας χρειάζεται όλους μαζί!Ενωτικά και αριστερά: Μπορούμε να κάνουμε τα αδύνατα δυνατά!Ένας άλλος κόσμος είναι εφικτός.
ΣΤΙΣ 16 ΔΥΝΑΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ
ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ ΤΗΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Λοιπόν, το post από τον Ανώνυμο σε άλλο blog κόκκινο βγαίνει με το όνομα "Λάμπρος" και είναι το ίδιο με αυτό που μου έστειλε ένα Syrizarios στο δικό μου blog. Μαζική παραγωγή τα παιδιά, Σταχανοβίτες σου λέω!!! (εγώ ο μ****** απάντησα νομίζοντας ότι την έπεσαν μόνο στο δικό μου. Μετά είδα τί ρόμπες είναι...). Προφανώς το μηνυματάκι θα πέσει και σε άλλα ημερολόγια.

Χορεύοντας με τους ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΥΣ είπε...

Καλά, σας πέρασα όλους.
Τις προάλλες χτυπάει μήνυμα στο μουνητό μου. Το ανόιγω και με συνγκίνηση βλέπω τον υποψήφιο της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη Νίκο Καλαφάτη να με καλεί στην προεκλογική του συγκέντρωση.
Αν και είμαι ΚΚΕς θα πήγαινα. Αλλά υπάρχει ένα "μικρό" πρόβλημα: τα τελευταία 2 χρόνια μένω στην Πάτρα και ποτέ δεν είχα καμιά σχέση με Θεσσαλονίκη.

Καλά ΠΑΣΟΚοι και ΝΔίτες είναι γνωστά λαμόγια. Αλλά, εκείνο το απόρρητο των προσωπικών δεδομένων για τις τηλεφωνικές εταιρίες λάκισε μίστερ Δαφέρμο μας;

Χορεύοντας με τους ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΥΣ είπε...

Ώπα. Καλώς τον Αλέκο.
Ντρέπεσαι να υπογράψεις με τ' ονοματάκι σου;
Ρε μπαγάσα εσύ μόνος σου είσαι το τεράστιο κίνημα των bloggers που έλεγες ή σε βοηθάει κι ο Τσίπρας;