Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2008

Τρελά αγόρια!

Ο ένας, γνωστός και ως εθνικός βιβλιοπώλης, με το ύφος του τυπά που μονίμως προσπαθεί να αποφύγει τη φράντζα που πέφτει στα μάτια του, το τρελό αγόρι ο Άδωνης, μας απείλησε! Τέλεψε, λέει, η ιδεολογική ασυλία που έχει επί χρόνια το ΚΚΕ,από τις εκλογές του 2007! και ότι η «εποχή της σιωπής προς το ΚΚΕ τελείωσε» γιατί «ο λαός έδωσε φωνή και στην άλλη πλευρά»! Τι με λες?! Τόοοοσα χρόνια αγκομαχούσε η ακροδεξιά υπό την μπότα των κομμουνιστών σε αυτή τη χώρα...Και γω που νόμισα ότι εμείς χάσαμε στον Εμφύλιο, εμείς γεμίζαμε τα ξερονήσια, εμείς γεμίζαμε τις φυλακές και εμείς στηνόμασταν στα εκτελεστικά αποσπάσματα...Βέβαια, η αλήθεια είναι ότι παρ όλη την απόλυτη επικράτηση των προγόνων του Άδωνη (και όχι μόνο), παρ όλη τη στήριξη που τόσο απλόχερα τους έδωσαν οι εγγλεζο-αμερικάνοι, ο λαός δεν ανέχθηκε ποτέ αυτά τα ξενόφερτα ξόανα Τι πίκρα κι αυτή Άδωνη!
Το άλλο τρελό αγόρι, που θα φάμε στη μάπα, αυτός ο χάχας ο Αλέξης, που δεν κατάφερε να μείνει πίσω από τις λέξεις αλλά το ξεστόμισε φόρα παρτίδα, το είπε κι αυτός: θέλει να πεθάνουμε, να ηττηθούμε! Αλλιώς δε γίνεται χωριό! Αχ Αλέξη, τρελό αγόρι, γιατί το είπες αυτό;! Τώρα πώς να σε πιστέψω, εγώ, η ανυποψίαστη παρτιζάνα, ότι με αγαπάς κι ότι με θέλεις δίπλα σου, στο δρόμο του αγώνα (στις πορείες της ΓΣΕΕ "ευχαριστούμε κύριε Πρόεδρε για τα 0,77 λεπτά αύξηση") και της παγκόσμιας επανάστασης (γιατί άμα δεν είναι παγκόσμια εγώ δε βγαίνω από το σπίτι να ξέρεις..) όταν μου λες ότι θέλεις να ηττηθώ! Πρόβλημα χοληστερίνης δεν έχεις Αλέξη, αλλά είναι τόσο μπαγιάτικος ο κουραμπιές που προσφέρετε που μπορεί να πάθει κανείς καμιά δηλητηρίαση!
κατά τα άλλα, όλα δουλεύουν ρολόι...Έχω να μας δω στην τηλεόραση από τις εκλογές! Αλλά δε μου λείπουμε γιατί δε χάνω ποτέ τα ντοκιμαντέρ στην ΕΤ3, που αποκαλύπτουν την αιτία όλων των δεινών: Ο Μαο σύντροφοι ήταν δυσκοίλιος...Γι αυτό και γω το Σάββατο θα δώσω τον Οδηγητή σε όλους τους φίλους μου!

Poster

8 σχόλια:

χαμογελο είπε...

Άλλη μια διαμάχη μεταξυ
emo vs trenty
Παραδεχτείτε το!!!!
είστε ρατσιστές!!!! δεν σας αρέσει ο άδωνις όχι επειδή έχει φράντσα... αλλά επειδή είναι έμο!!!! όπως και όλοι οι ταγματασφαλίτες!!! άρα για να μην σας αρέσουν οι εμο εσείς είστε τρέντι!!!!!

αριστερό εξτρέμ είπε...

Χαμόγελο γράφεις για μόδες. Έχεις δει ποτέ μόδα που να κρατά 90 χρόνια;

Ανώνυμος είπε...

Επειδή έλλειπα κανά δυο μέρες Θεσσαλονίκη, άσε με να σου ευχηθώ "Χρόνια πολλά , καλή χρονιά και μια ΑΓΑΠΗ μοναδική και δική σου το 2008".

Ασμοδαίος είπε...

'Η Αλήθεια γράφεται με Κόκκινο"

+Βοήθειά μας+

;-)

Rizobreaker είπε...

Παρτιζάνα, έφτασε η ώρα να το παραδεχτούμε!! Ναι, ναι!! Όλα όσα συνέβησαν από τον Εμφύλιο και μετά, ήταν μια αυταπάτη! Εμείς κερδίσαμε, αλλά δεν το καταλάβαμε! Το ΚΚΕ κέρδισε και δεν άφησε τίποτα όρθιο στο διάβα του!! Και επειδή τότε οι σύντροφοι μας είχαν συνηθίσει στα εξωτικά νησιά της χώρας μας, συνέχισαν να πηγαίνουν οικειοθελώς για διακοπές!! Αυτή είναι η αλήθεια!! Τώρα μπορεί να ησυχάσει η φιλήσυχη ψυχούλα του Άδωνη...


...

Οδηγητής και τα μυαλά στα κάγκελα!! ;-)

ΠΑΡΤΙΖΑΝΑ είπε...

Χαμογελε και εξτρέμ εννοείται πως ειμαστε τρέντυ, διότι πάντα είμαστε επίκαιροι και μέσα στα πράματα!

Φάρε, ελπίζω να πέρασες καλά στην πόλη μας!Καλή χρονιά και σε σένα!

Ασμοδαίε, βόηθειά ΤΟΥΣ, ναλές!

Ριζομπρέικερ, μεγάλα τα βάσανα και οι κατατρεγμοί τους!Αλλά θα με πεις εδώ ο ΣΥΝ ηγήθηκε του κινηματος για το αρθρο 16, οι άλλοι δε θα ύπέφεραν υπό το μαστίγιο των κομμονουστών?!

Ανώνυμος είπε...

Ρε δεν χαίρεστε που "ανανεώνεται" η πολιτική ζωή του τόπου; Τί οπισθοδρομικοί και άξεστοι και βάρβαροι mon dieu!

Ανώνυμος είπε...

αχαχαχαχα ρε συ, γαμάτο!