Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2008

Θυμάσαι....;

Δε θέλω να ξημερώσει η Κυριακή...Γιατι θα αναγκαστώ να θυμηθώ..Και δε θέλω να θυμηθώ τίποτα από όλα αυτά, πώς κάποιοι "κέρδισαν" την ανεξαρτησία τους, κάποιοι περήφανοι αετοί των Βαλκανίων, πώς γίναν γεράκια από τα Γεράκια που κατασπαράζουν ανθρώπους..Δε θέλω ούτε να φανταστώ, πόσα ποτάμια αίματος θα ξανατρέξουν, πόση ακόμα αδικία θα αντικρύζουν τα Γεράκια πάνω στη γη, καθώς πετούν ψηλά στον ουρανό,με τα μάτια τους γεμάτα αίμα ανθρώπων..Δε θέλω να θυμηθώ τίποτα από όλα αυτά και τίποτα από αυτά δε θέλω να ξαναδώ..Ντροπή, δεν είναι λέξη που ταιριάζει σε περήφανους αετούς, αυτοί δεν φταίνε..Καμιά λέξη δεν ταιριάζει και αδυνατώ να σκεφτώ για να περιγράψω αυτό που νιώθω σαν θυμάμαι..

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πως να μη θυμάσαι ...
Πως να ξεχάσεις ...
Οι πληγές αιμοραγούν ακόμα κι ας μην ήταν στην αυλή μας οι βόμβες που πέφταν ... ήταν στην διπλανή ... και είναι το ίδιο!!!
Θυμάμαι ξεκινήσαμε την πρώτη διαδήλωση 10 άνθρωποι ...

JohnyQ είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

Πάρ'το απόφαση ότι ξημέρωσε και ότι πρέεπι πάλι να κινήσουμε μπροστά και κόντρα.

ΠΑΡΤΙΖΑΝΑ είπε...

Είναι πάρα πολλά που με παραλύουν σε αυτήν την ιστορία αλλά αυτό που πραγματικά με τσακίζει είναι αυτές οι αμερικάνικες σημαίες που κυματίζουν στην πρίστινα!Τι ξεφτίλα Θεε μου!Δεν έχω ανοίξει τηλεόραση, δε θέλω να μάθω τι γίνεται..Μα πόσες αποφάσεις να πάρω ποιά!?έχω κουραστει με αυτήν την υπόθεση!Και δεν ειναι να πεις οτι τελείωσε!Το αντίθετο..Κοιλάδα του Πρέσεβο, Σαντζάκι, Βοιβοδδίνα, ΠΓΔΜ, Σερβική Δημοκρατία?!Λες να φτιαξω και γω ενα δικο μου κράτος?!Τωρα που γυρίζει!

Ανώνυμος είπε...

ακόμα χειρότερα από τις αμερικάνικες σημαίες? τη σημαία του "ανεξαρτήτου Κοσόβου" την είδες?! ντροπή! πόσο γλέίψιμο πια?

(πάντως στο Βελιγράδι τα σπάνε! :) )

ΠΑΡΤΙΖΑΝΑ είπε...

Δεν είδα τίποτα..Δεν άνοιξα ακόμα τηλεόραση!Έχει κι αλλο πιο κάτω?!

ΠΑΡΤΙΖΑΝΑ είπε...

AAAAAAAAAA!τωρα την ειδα τη σημαία!