Πέμπτη 17 Ιουλίου 2008

Εμ βλαμμένοι εμ γκαιμπελίσκοι!

Δεν είχα σκοπό να ασχοληθώ με την χυδαία επίθεση των ηλίθιων γκαιμπελίσκων του ΛΑΟΣ εναντίον του ΚΚΕ...Οι τύποι και ηλίθιοι είναι και αντικομμουνιστές και μια ζωή θα απολογούνται που είναι δεξιοί (και ηλίθιοι). Αλλά ο πιο βλαμμένος από όλους είναι ο Γιωργάκης! Δηλαδή ήμαρτον! Είπε ξανά σήμερα ότι το ΚΚΕ δεν είναι υπεράνω του νόμου και πως αποδέχτηκε να κινείται μέσα στα συνταγματικά όρια. Αν δεν το έκανε τότε να ξεκινήσει την επανάσταση στο βουνό!

Καλά ρε φλωρούμπα..Ποιος σου είπε ότι την επανάσταση θα την κάνουμε στο βουνό?!Στη βίλα σου θα την κάνουμε και θα'ναι ντάλα μεσημέρι! Άντε μου στο διάολο, γελοίοι τύποι!Κλέφτες, επικών διαστάσεων, απατεώνες που κάνατε τον κόσμο να ζει με τρεις και εξήντα, που ξεπουλάτε την περιουσία του ελληνικού λαού, θα ζητήσετε και τα ρέστα κι από πάνω!



ΥΓ. ΟΧΙ στο φασισμό!

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

και εγώ δεν τα αντέχω αυτά!!! τα έψαλα και στο blog μου και ξεθύμανα... θα έρθετε τελικά???? :-p

Aristera sti Mitilini είπε...

ΠΕΣΤΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΣΣΑ

ΟΤΑΝ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΤΟΥ ΑΝΟΙΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΘΑ ΘΥΜΑΤΑΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΠΕΙ;

Ελ Μακαρόνιους είπε...

Ξες τι μου κάνει εντύπωση συντρόφισσα, η σιωπή του Συνασπισμού.
Και μου κάνει εντύπωση γιατί οι μισοί ήταν μέλοι και στελέχη του Κόμματος και γνωρίζουν την αλήθεια.
Αλλά θα μου πεις, ανάγκη τους έχουμε;

Όλοι με το κουπόνι στο χέρι!

Radio Collectiva Team είπε...

Σου έψω που σου έχω μια αδυναμία, γιατί γράφεις με πολύ πίστη και συναίσθημα, αλλά σήμε συντρόφισσα τα είπες όπως έπρεπε να τα πείς."Καλά ρε φλωρούμπα..Ποιος σου είπε ότι την επανάσταση θα την κάνουμε στο βουνό?!Στη βίλα σου θα την κάνουμε και θα'ναι ντάλα μεσημέρι! Άντε μου στο διάολο, γελοίοι τύποι!Κλέφτες, επικών διαστάσεων, απατεώνες που κάνατε τον κόσμο να ζει με τρεις και εξήντα, που ξεπουλάτε την περιουσία του ελληνικού λαού, θα ζητήσετε και τα ρέστα κι από πάνω!"
Μόνο πως ξέχασες κάτι......
Εκτός του ότι είναι κλέφτες επικών διαστάσεω, το χειρότερο είναι ότι πείραν ένα υγειή λαό το 1981 και απ' τη δικεδίκηση για μία καλύτερη ζωή, τον έμαθαν στη λαμογιά και στο μην δικδικείς, μην απεργείς, μόλις γυρίσει ο εργοδότης τη πλάτη του πάτρα απ' το ταμείο...
Για τετοία καθάρματα μιλάμε, τα ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.......

χαμογελο είπε...

@ελ μακαρόνιους σόρρυ κιολας... αλλά μια χαρά μου φαίνεται η ανακοίνωση του ΣΥΝ.Δηλαδή τι άλλο θα ήθελες να πουν?

χαμογελο είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
ΠΑΡΤΙΖΑΝΑ είπε...

@Χαμόγελε, δε θα ερθουμε τελικά!Ο Συν έβγαλε αυτην την ανακοινωση αλλά η φυλλάδα του σιγοντάρει και τώρα και τηντελευταία φορά που βγήκαν τα ΠΑΣΟΚια και λέγαν τις μαακιες τους!Σε πόσες βάρκες επιτέλους?!
@Αριστερή πορεία, όταν ξανακάνει άνοιγμα θα πάρει πάλι τα γνωστά 3..ΟΧΙ,ΟΧΙ, ΟΧΙ!
@Μακαρόνιε, με το κουπόνι στο χέρι!
@Ραδιοκολλεκτίβα, πολλά θα μπορούσες να γράψεις για δαύτους!Σωστή η παρατήρηση σου!ϊσως το μεγαλύτερο κακό που έκανε αυτό το κόμμα στη χώρα είναι αυτό που λες!
Ε καμιά φορά τα παίρνω!

The Wall είπε...

Partizana mou gia alli mia fora apodeikniete poso megalo komma eimaste...
Mallon oi vlakentioi tis astikis taxis auto fovoyntai...tin orgi tou laikou kinimatos...auto thewrei BOUNO o panivlakas Giwrgakis...alla nai sunfwnw...kalitera na xekinisoume apo to spiti tou sto Kastri...

Einai auto pou leme (kias me suxornate gia tin ekfrasi)..

tha toy gamisoyme to spiti....

ΠΑΡΤΙΖΑΝΑ είπε...

@Αντάρτη, καταρχην σταμάτα να γράφεις με λατινικούς χαρακτήρες!Δεύτερον, ντροπή!τέτοια λόγια!τσ, τσ, τσ, τσ!Συντηριτικό σε βρίσκω!

χαμογελο είπε...

α βρε παρτιζάνα!!!! δεν σκέφτεσαι την υγεία σου!!! ψάρια πως θα τρως? :-p

Ανώνυμος είπε...

Παρτιζάνα , έτσι να τους τα λες , έτσι τους αξίζει .

Αλλά δίνω την επιδοκιμασία μου και σ'αυτό :

"Εκτός του ότι είναι κλέφτες επικών διαστάσεων, το χειρότερο είναι ότι πήραν ένα υγιή λαό το 1981 και απ' τη διεκδίκηση για μία καλύτερη ζωή, τον έμαθαν στη λαμογιά και στο μην δικδικείς, μην απεργείς, μόλις γυρίσει ο εργοδότης τη πλάτη του πάρτα απ' το ταμείο..."

Μέσα σε λίγες λέξεις , μια λεπτομερής περιγραφή του τι έκανε το ΠΑΣΟΚ στην εργατική τάξη και στην ελληνική κοινωνία γενικότερα .

Sinistra Radicale είπε...

Μακαρόνιους σύνελθε......

Ανώνυμος είπε...

Κλασική ατάκα κουτοπόνηρου δεξιού :).

Ανώνυμος είπε...

"Καλά ρε φλωρούμπα..Ποιος σου είπε ότι την επανάσταση θα την κάνουμε στο βουνό?!Στη βίλα σου θα την κάνουμε και θα'ναι ντάλα μεσημέρι!'

Απίθανη ατάκα! Προτείνω να μελοποιηθεί!