Τετάρτη 27 Αυγούστου 2008

Καλά περάσαμε φέτος!

Γύρισα από τα μπάνια μου, μαυρισμένη όσο ποτέ!!Τιπ διακοπών: προσέχτε πώς φουσκώνετε το στρώμα, γιατί μπορεί εύκολα να σκάσει και να αναγκαστείτε να κοιμηθείτε πάνω στις πέτρες..Άμα δεν έχετε αρθρίτιδα, τότε δε βολεύει καθόλου!Να πάτε άφοβα Αμοργό, είναι τέλεια, αν και συνηθισμένοι στις κατουροθάλασσες της Χαλκιδικής τα νερά μας φάνηκαν εντελώς μπούζι (παγωμένα)!

Μην πάτε Μύκονο αν δεν είστε τρέντηδες, λεφτάδες ή αδερφές. Απλά θα περιπλανιέστε άσκοπα στα στενά της σοκάκια..Το πρωί όμως, που όλα τα πάρτυ άνιμαλς κοιμούνται είναι μια χαρά η Χώρα, αλλά μια μέρα αρκεί.

Μην πάτε Ικαρία αν δεν έχετε αμάξι δικό σας και αν έχετε άγχος! Μπορεί να βρείτε το μπελά σας αν αγχώσετε οποιονδήποτε Ικαριώτη, όπως για παράδειγμα να κινδυνεύσετε να μείνετε στο δρόμο, γιατί ο μάστορας θεώρησε ότι αν δεν του τηλεφωνείς κάθε δέκα λεπτά να του λες ότι καταφτάνεις, δε θα έρθεις και μπορεί να δώσει αλλού το δωμάτιό σας. Επίσης, μπορεί να χρειαστεί να κάνετε ώτοστόπ με τα καλά σας, το τακουνάκι σας και το φορεματάκι σας για να πάτε σε κάποιον γάμο και να επαφίεστε στην καλή διάθεση του κάθε Γάλλου τουρίστα..

Παντρευτείτε άφοβα αλλά φροντίστε να αναλάβει κάποιος άλλος την οργάνωση του γάμου σας, διότι είναι μεγάλη η μανούρα και δεν ταιριάζει σε βραδυκίνητους τύπους σαν εμένα. Επίσης, μην πάτε σε γάμους με τη μαμά σας, ειδικά αν είστε γυναίκα κοντά στα 30..Θα αποφύγετε έτσι το βλέμμα "Να δούμε πότε θα βρεις κανέναν και συ, κοτζαμ γαϊδάρα"..

Επίσης, αν είστε από Σαλονίκη οπλιστείτε με τεράστια υπομονή, γιατί μπορεί να σας πάρει και μέχρι δυο μέρες να φτάσετε από τον Αμρενιστή Ικαρίας στο κέντρο της πόλης..
Κατα τα άλλα, οι διακοπές είναι υπέροχες και εύχομαι κάθε χρόνο να έχουμε όλοι λεφτά να πηγαίνουμε, κι ας τα τρώμε όλα, κι ας δεν έχουμε μετά να πληρώσουμε τη θέρμανση..με τα μπάνια ο οργανισμός ατσαλώνεται και έτσι αν δεν ανάβεις το καλοριφέρ δεν έχεις τόσες πιθανότητες να πάθεις γρίπη.

Νομίζω επίσης ότι αυτό το μπλογκ έχει και γενέθλια τώρα..Ναι..Πρίν ένα χρόνο ακριβώς, σε περιόδους δύσκολες όπου βαρούσα μύγες και με πλάκωνε η ασύλληπτη βαρεμάρα, ο φίλος μου ο Αμετανόητος μου έφτιαξε αυτό εδώ το μπλογκ και άλλαξε τη ζωή μου!Απέχτησαν νόημα τα πρωινά μου και έκανα πολλούς φίλους, τους οποίους τους έχω μέσα στην καρδιά μου γιατί με σώσανε από τις ημερές της πλήρους ακινησίας! Ο Άθλιος, η Μαίρη, ο Χαμόγελος, η ρεφορμιστική παλιόμυγα υπήρξαν για μένα μια όαση στην έρημο! Τέλος, μέσω του πόστ ο Ιδανικός Άντρας, εκτός του ότι καθόρισα επιτέλους τα κριτήρια και έτσι έσωσα πολλές κοπέλες από την αναζήτηση και τις κακοτοπιές,αγάπησα παράφορα έναν νέο και άρχισα να απολαμβάνω το τικ και το κότσαρι..

Συνεχίζουμε λοιπόν, στο νέο χειμώνα που έρχεται!

16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αγχώθηκα με αυτά που έγραψες! Σχεδόν νιώθω τυχερός που έφαγα όλο το καλοκαίρι μόνο στην Αθήνα (καλά, δεν με χάλασε κιόλας...) :D
Άντε καλόν χειμώνα.

ΠΑΡΤΙΖΑΝΑ είπε...

Βρε καλώςτον!Χάθηκες βρε! Α όχι, ήταν πάρα μα πάρα πολύ ωραία!Ακόμα και η Μύκονος (το πρωί) έχει μιαν ομορφία!Να μη μιλήσω για την Αμοργό και για την Ικαρία!

Radio Collectiva Team είπε...

Α ρε Παρτιζάνα δεν είμαι ο μόνος από μας που έχει πάει Μύκονο, το είχα κάνει παλιά πριν 4 και πριν 2 χρονάκια φυσικά μονοήμερα και εγώ όσον αφορά την Αμοργό και την Ικαρία την έχω τιμήσει δεόντος,
πέρασαν μγτ οι μέρες και σήμερα παί στο γραφείο.
Μας έλειψες συντρόφισα αντε και καλή επιστροφή...πολλά φιλιά και να προσέχεις.

ΠΑΡΤΙΖΑΝΑ είπε...

καλώς σας βρήκα σύντροφε!Χαίρομαι που δεν είμαι η μόνη που πάτησα το πόδι μου στο νησί της κολάσεως!Υπομονή και γω σήμερα ήρθα στη δουλειά και βαριέμαι απίστευτα!

Radio Collectiva Team είπε...

Το χειρότερο Παρτιζάνα μας είναι ότι πρέπει αν πάμε σε γάμο συντρόφου και θα μας πρήξει πάλι η μητέρα αϊντε ο σειρά σου!!!Δεν είστε μόνο εσείς αλλα και εμείς που να πάρει...

Sinistra Radicale είπε...

Α να χαθείς παλιόπαιδο...Και είμαι και ευσυγκίνητος!!!!!

Υ.Γ Και εγώ χάρηκα πολύ που σε γνώρισα. Και να πεις του τεμέτερου να σου μιλήσει για τον σέρρα!!!! Τικ και κότσαρι είναι πιο Light....

Υ.Γ 2 Το επόμενο πόστ είναι για πάρτη σου.....Να'σαι καλά. :-)

Νοσφεράτος είπε...

κιεγώ μια χαρούλα περασα ..πηγα και λίγο Ρουμανια...

ΠΑΡΤΙΖΑΝΑ είπε...

Ρεφορμιστική παλίομυγα και γω σε συμπαθώ!Αντιγραφω από το σχόλιο που άφησα στο ρεφορμιστικό μπλόγκ σου:εμ είσαι γνωστός μπιμπίκος ευσυγκίνητος!Να σαι καλ΄ακαι εσύ αν και μάλλον θα κόψουμε τις κουβέντες γιατί δε θέλω να γίνεσαι καλύτερος, αλλά χειρότερος!Μπουαχαχαχαχα!
Θα σου θυμίσω επίσης οτι για τη σέρρα ξεκίνησε και ένας μεγάλος καυγάς, το Δεκέμβρη, τότε που εγώ εγραφα για τον ερωτα μου τον αγιάτρευτο (όπως αποδείχθηκε) και εσύ πλακωνώσουν με τον άλλο, με τον οποίο τελικά γίνατε και κολλητοί!
Θα τα πούμε στη Σαλονίκη!

Ραδιο κολλεκτιβα:Υπάρχει μια λύση σε αυτό το ζήτημα την έχω δοκιμάσει..Πάρε μια μέρα τηλέφωνο και πες τους γονείς σου, παιδιά αποφάσισα να πάω στη Δανία να μαζέψω φράουλες!!!!Θα κλήσουν το τηλέφωνο και θα καταλάβουν ότι είσαι εντελώς ανώριμος ακόμα για τέτοια μεγάλα βήματα, όπως ο γάμος και τα σχετικά!

ΠΑΡΤΙΖΑΝΑ είπε...

Νόσφυ μπάνια δεν έκανες?!

Νοσφεράτος είπε...

ναι ..Στον ιδρώτα !

( εξαλλου ειχα υποσχεθει στον εαυτό μου : Αιμα (φραπέ ), Ιδρωτα
και Δακρυα ..

(πλακα κανω μωρέ ..ΦΥΣΙΚΑ εκανα και Μπάνια)

Ανώνυμος είπε...

Το λοιπόν, καλώς ήρθες πίσω, καλό χειμώνα, χρόνια πολλά για το μπλογκ σου και την επόμενη φορά πάνε Σαμοθράκη για να καταλάβεις τί ακριβώς θα πει ΔΙΑΚΟΠΕΣ !
Τους χαιρετισμους μου.

JohnyQ είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
ΠΑΡΤΙΖΑΝΑ είπε...

Σαμοθρακη, Ναξος....Μόλις μου φτιαξατε το προγραμμα για του χρόνου!
Αγαπητε Τζονι τι δεν κατάλαβες?το σημειο του γαμου?!Πού θα πάει θα με καταλάβεις κάποτε!
Η μαλακία με τη Μύκονο ήταν ότι επειδή είχαμ φρικάρει δεν σκεφτήκαμε να πάμε στη Δήλο με το καραβάκι!ΘΑ ήταν πολύ ωραία και επικοδομητική η παρουσιά μας τότε!

Ποντος και Αριστερά είπε...

Γράφεις :

"Ο Άθλιος, η Μαίρη, ο Χαμόγελος, η ρεφορμιστική παλιόμυγα υπήρξαν για μένα μια όαση στην έρημο! "

Μπράβο ρεεε!


Ομέρ.
Ένας κόκος στην έρημο!

ΠΑΡΤΙΖΑΝΑ είπε...

Ομερ, Ομέρ παραπονιάρη...Με τον Αθλιο, τη Μαίρη , το Χαμογελο και τον ρεφορμυστικό μπάμπουρα τα λέγαμε καθε μερα στο μσν!Μιλάμε για πολλές ώρες απίστευτου τσατ!!!!!
Κατά τα άλλα, όντως και εσεις κατεχετε μια πολύ σημαντίκή θέση στην e-ζωή μου!

Ποντος και Αριστερά είπε...

Kala, kala!

Omer