Δευτέρα 30 Μαρτίου 2009

Συνεπής Θόδωρας

Πάντα συνεπής ο Θόδωρος. Με τόση προϋπηρεσία είναι ο κατάλληλος για τη δουλειά αλλά έχει χάσει τη φόρμα του και πλέον είναι εντελώς γραφικός...Τι μας είπε πάλι?!
«Θέλω να ρωτήσω την κα Παπαρήγα και τους οπαδούς του κόμματός της η απουσία του κόμματος αυτού, του ΚΚΕ από την κηδεία του Γρ.Φαράκου, που δεν πήγε κανείς από την ηγεσία του ΚΚΕ στην κηδεία του, αυτό δεν είναι πολιτική δολοφονία;"

ο Φαράκος αυτοκτόνησε πολιτικά αλλά αυτό δεν είναι το θέμα μας. Το θέμα μας είναι ο Θόδωρας, ο οποίος μιλά για ένα πολιτικό πρόσωπο που ήταν στέλεχος του ΚΚΕ μέχρι το 1991, πήρε μέρος στην αντίσταση, σε αντίθεση με το Θόδωρα παρέμεινε στο ΚΚΕ το 1968 κτλ κτλ. Μιλάει για αυτόν ο τραγουδιάρης σε συνέδρια που διοργανώνουν στο Ναύπλιο οι απολογητές των ταγματασφαλιτών! Στα συνέδρια μνήμης του Φαράκου που οργανώνουν οι γνωστοί αναθεωρητές της ιστορίας που προσπάθησαν να βγάλουν λάδι τους Χίτες και να πείσουν ότι το ΕΑΜ ήταν τρομοκρατική οργάνωση!

Ποιος διαπράττει πολιτική δολοφονία Θόδωρα?! Αυτά τα λίγα και πολύ ασχολήθηκα με τη γλίτσα...

19 σχόλια:

Rizobreaker είπε...

Έλα ρε Παρτιζάνα!! Υπερβάλλεις!!!!! Άκου γλίτσα!!!! :ppp

Βωμολοχίδης είπε...

Ρε πουσταρά παγκαλε σου εύχομαι να πάθεις καρκίνο του μαστού. Να σε ξεχάσει και η ίδια η μάνα σου και να αργοσβήσεις σαπίζοντας. Και στην κηδεία σου θα στείλουμε τον Μαιλη για επικήδειο. Και σου υπόσχομαι πως εκ περιτροπής θα περνάνε όλοι οι ψηφοφόροι του ΚΚΕ να χέζουν στον τάφο σου. Θα βάλουμε και πουλμαν από επαρχία. Γελοίε!
Τα πάντα όλα...

R5 είπε...

Το Μαϊλη γιατί να το χώσουμε έτσι ρε συ?

ΠΑΡΤΙΖΑΝΑ είπε...

@Ριζομπρέικερ, τι να σου πω...Έχεις κάτι καλύτερο?
@Βωμολοχιδη,Μα πόσες φορές να σου πω παιδί μου να μην βρίζεις έτσι!κράτα επίπεδο!
@Στρατηγέ, καφρίλα!

Ανώνυμος είπε...

"ΚΟΥΚΙΑ ΕΦΑΓΕ, ΚΟΥΚΙΑ ΜΑΡΤΥΡΑΕΙ", έλεγε η γιαγιά μου --αν καταλαβαίνετε τι εννοούσε...

Λαϊκό Στρώμα είπε...

Ρε Βωμολοχίδη, όχι μαστού ρε, όχι ρε μαστού, σεβασμός ρε.

Ανώνυμος είπε...

Σεβασμός(!!!)στον εθνικό μας
(παν)ΚΑΛΟ!

Ανώνυμος είπε...

Σε σημερινή συνέντευξή του ο Πάγκαλος άρχισε τις απειλές: "Το ΚΚΕ κινείται στα όρια της νομιμότητας". Το τερατώδες ψήφισμα της Ευρωβουλής άρχισε μήπως να ενεργοποιείται;;...(Δεν ξέρουν πόσο θεριεύει το ΚΚΕ με κάτι τέτοια...)

ΠΑΡΤΙΖΑΝΑ είπε...

καλα μια ζωη τα ιδια ελεγε ο Παγκαλος για τα όρια της νομιμότητας. Απλά καποια στιγμη θα πρεπει να καταλαβουν εκει στο ΠΑΣΟΚ οτι ειμαστε στην Ελλαδα και οχι στην Εσθονία!Προσπαθησαν πολλές φορές αλλά δεν τα καταφεραν να ξεμπλεξουν με το ΚΚΕ!

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ? ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΓΩΝΑ? ΠΩΣ ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ ΤΟ ΜΟΣΧΑΡΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ.... ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΑ 4000 ΧΙΛ ΕΥΡΩ!!! ΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΑΝΤΙΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΛΙΠΟΜΟΥΣΧΑΡΟ ΠΑΓΚΑΛΙΚΟ ΚΑΤΑΚΑΘΙ!

Μιχάλης είπε...

Όχι ρε ανώνυμε, γιατί μας την λες έτσι; Η εργατομάνα Ελευσίνα τον βγάζει και το υπόλοιπο Αττικής…Εδώ έχουμε και δρόμο με το όνομά του (ε, εντάξει, του παππού του)!!!
Για να μην μας την λέτε, θα εισηγηθώ στη Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ να κατεβάσουν τη Λιάνη…
Γειά σου Πάρτι. Πως τα πάτε εκεί στη Σαλλονίκη;

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ-- Πριν από λίγο, με αφορμή παρουσίαση βιβλίου του Κοτζιά, είχαμε "αγκαλίτσες και φιλάκια" μεταξύ Γιωργάκη και Αλαβάνου και θερμές αναφορές στη συνεργασία των "προοδευτικών δυνάμεων"... "Των πρακτόρων η σχολή/ είναι χρήσιμη πολύ", που έλεγε και ο Θου-Βου! (Ανώνυμος 3)

Μιχάλης είπε...

Λεπτομέρεια: ο Μαίλης το χρειάζεται το χώσιμο… στο ίδιο χωριό ανδρώθηκαν και οι δύο… αχ ρε Ελευσίνα τι γέννησες και τι ξέρασες… είναι αυτό που λέει ο λαός μας: ΄΄αφεντικά και δούλοι, Πάγκαλοι γινήκαμε ούλοι…΄΄

χαμογελο είπε...

είδα και πριν κάμποσες μέρες και τις καινούργιες δηλώσεις του... μην αγχώνεσαι.... παρτιζάνα... μια και καλή θα ξεμπερδέψουμε από όλους αυτούς :-)

Ανώνυμος είπε...

Πάντως είναι ενορχηστρωμένη η ιστορία κ α ι στην Ελλάδα πια-- Ευρωψήφισμα - Πάγκαλος - Θ. Παπανικολάου (Ρεσάλτο) - και ο θλιβερός γκεμπελίσκος Λαλάκης, πριν από λίγο. Πριν φύγει, ο Ν. Αντωνάκος έγραψε ότι το θέμα των παχύδερμων φασιστοειδών ("όρια νομιμότητας") δεν αφορά το κόμμα αλλά τους πάντες. Δεν σου κάνει εντύπωση η εκκωφαντική σιωπή των "μέσων" Παρτιζάνα;... Πάντως οι νέες δημοσκοπήσεις τους έχουν ταράξει. Είναι "ευαίσθητη" η Ε.Ε. σε κάτι τέτοια. -Ανώνυμος 3

Ανώνυμος είπε...

http://malakesellhnes.blogspot.com/


Ψηφίζουμε τους 100 μεγαλύτερους μαλάκες Έλληνες.

Αρης Βελουχιώτης πρώτος απ' όλους.
Μετά Γεώργιος Παπαδόπουλος και τρίτος αυτός ο πόντικας ο Αλαβάνος!

Όποιος θέλει ψηφίζει και Γιαννη Γαλάτη... μπλιαχ

seiji otaku είπε...

se pion planiti zite esis re?

Ανώνυμος είπε...

@Βωμολοχίδης
efhese na pathi o karkino o allos e? mana den ehis re vromiari na ntrapis katholou?

Βωμολοχίδης είπε...

Όχι ρε, δεν έχω μάνα. Έτσι τυχαία φυτρωσα μια μέρα στο χώμα. Και λίγα του ευχήθηκα του χοντρού. Και δε σε βάλαμε και τροχονόμο στις ευχές μας στο κάτω κάτω. Αντε μη σε αρχίσω και σένα και εκτεθεί η αντάρτισσα.