Πέμπτη 23 Ιουλίου 2009

Σας χαιρετώ!

Για το περιβάλλον ρε γαμώτο, αναφωνεί ο Σουφλιάς και αναγκάζει τον κόσμο να αγοράσει νέο αμάξι, μπας και γλυτώσει κανά φράγκο από την αύξηση των τελών κυκλοφορίας. Βέβαια, από ό,τι αντιλαμβάνομαι εγώ, αν κάποιος κυκλοφορεί ακόμα κανά παμπάλαιο όχημα, σημαίνει ότι δεν έχει για να πάρει νέο. Και αν αναγκαστεί να πάρει νέο σημαίνει πως θα τσιμπήσει κανά δάνειο, άρα καλύτερα να πάει με το λεωφορείο. Τα λεωφορεία όμως δεν άκουσα να τα ενισχύουν καθόλου, οπότε ή επιλογή είναι μια: παστώσου σαν τη σαρδέλα και μην καπνίσεις γιατί εκτός από πράσινοι έχουμε γίνει και υγιείς.

Και επειδή εγώ δεν έχω αμάξι είπα να κάνω κάτι στην καθημερινότητά μου για να σώσω και γω το περιβάλλον. Πήρα συμπυκνωμένο υγρό για τα ρούχα. Με 700μλ μπορείς να βγάλεις 20 πλύσεις και όλα αυτά στους 30 βαθμούς κελσίου μόνο. Γιούχου είπα μέσα μου και άρχισα να πλένω. Μόνο που το υγρό δεν έβγαινε με καμιά παναγία και αναγκάστηκα να τα ξεπλύνω πάνω από τρεις φορές, καταναλώνοντας περισσότερο ρεύμα και νεράκι, το οποίο εδώ στην πόλη μας ξεπουλάνε σε μια πολυεθνική. Άρα τα τιμολόγια θα αυξηθούν και έτσι εγώ δε θα μπορώ να χρησιμοποιώ το συγκεκριμένο υγρό, διότι θα μου βγεί και το νερό αηδόνι.Άρα θα επιστρέψω στη σκόνη, που δεν είναι και τόσο περιβαλλοντικά φρέντλι και ελπίζω να μη με βάλουν να αλλάξω το πλυντήριο.

Τι να σας πω παιδιά, καύσωνας έρχεται και οι παραλίες είναι τόσο μακριά ακόμα, το Αιγαίο μοιάζει απόμακρο όνειρο, στο οποίο Αιγαίο ο ΓΑΠ προβλέπει θερμό επεισόδιο, αλλά αυτός ο άνθρωπος όσο μιλάει τόσο πιο πολύ με εκνευρίζει, διότι αν θυμάμαι καλά αυτός ήταν που άποδέχτηκε κάτι γκρίζες ζώνες στο Αιγαίο. Όπως και να χει, σας εύχομαι καλές διακοπές και να περνάτε καλά, ξεκουραστείτε όσο μπορείτε, διότι το μέλλον μας θέλει πανέτοιμους στους νέους αγώνες που έρχονται!

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γεια χαρά !

Τα περί ... πλυσίματος δεν τα πολυκατάλαβα ...
Τα άλλα ναι.

Καλές διακοπές !

Radio Collectiva Team είπε...

Ελπίζουμε να σε ξαναδούμε σ/φισα μετά τις διακοπές...
Σου ευχόμαστε να είσαι γερή και επιστρέψεις απ' τα μπλογκοσοκάκια το Σεπτέμβρη...

αριστερό εξτρέμ είπε...

Καλή ξεκούραση Παρτιζάνα.
Και μια συμβουλή:
Στην κυρίως πλύση θα βάζεις 1 και1/4 του πλαστικού κυπέλλου του ελληνικού καφέ.(Το πολύ μικρό)
Αν κάνεις πρόπλυση στη μικρή θήκη τα 3/4 του παραπάνω κυπέλλου, αλλά πρόπλυση θα κάνεις μόνο αν ο Πόντιος σου φέρει τίγκα στη σκόνη παραλλαγές (κάνεις και εντύπωση στη μαμά). Μαλακτικό ένα καπάκι είναι για να μαλακώνουν τα ρούχα, όχι αποσμητικό με άρωμα πράσινο μήλο.
Θες να σώσεις τον πλανήτη; Λυπάμαι πλύνε στο χέρι (και όχι όπως η γλυκιά μου στο πλυντήριο) με πράσινο σαπουνάκι.
Όσο για τα αυτοκίνητα μαζί σου. Θα ανέβει και η αξία των πολύ παλιών αυτοκινήτων.

A8lios είπε...

Καλά εξτρεμιστή, είσαι φοβερός μιλάμε! Πάρτι κι εγώ αναρωτιόμουνα αν όντως δουλεεύει αυτό με τους 30 βαθμούς.

Μούφες δηλαδή...
Πάντως πρέπει να υπάρχει και σκόνη σε σκόνη που και καλάκαθαρίζει στους 30.

Το νερό σας δε θα το πάρει πολυεθνική ρε, ο Βγενό απ' ότι άκουσα θα χωθεί κι εκεί, οπότε σε ελληνικά χέρια μένει και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, μη σου πω πρέπει σαν τους βάζελους πέρσι να κάνετε και συλλαλητήρια για να έρθει ο Βγενόπουλος...

partizana είπε...

Τι να σου πω ρε συ Αθλιε, δεν ξερω. Πάντως απο τότε που την επαθα βαζω χαλαρα την μιση ποσοτητα!!
Εμεις, ο λαος της Σαλονικης και του ΠΑΟΚ εχουμε και ενα κουτελο..Δεν μπορουμε να κανουμε πορειες υπερ του καθε Βγενο!Ντροπή!

Ανώνυμος είπε...

Καλώς σε βρήκα, παρτιζάνα μου!

vanth3man είπε...

Καλημέρα σ/φ/σα!

Σε διαβάζω από παλιά,αυτό όμως είναι το πρώτο μου σχόλιο,καθ'ότι νέος βλογκερ...Τρόμαξα όταν είδα τον τίτλο! Κατα τα άλλα μου αρέσει πως καταφέρνεις και συνδυάζεις διαλεκτικά (χοχοχο) την μπουγάδα,την καπιταλιστική οικολογία και τις ιδιωτικοποιήσεις...εύγε!

Ανώνυμος είπε...

ελα, εκλογές έχουμε! ;)

αστυάνακτας είπε...

Σε χαιρετώ Παρτιζάνα....σε διάβασα....ελπίζω να σαι καλά.....

Ανώνυμος είπε...

θερμή Αγωνιστική Κόκκινη Καλημέρα !

LeftG700 είπε...

Φίλη partizana,


Δεν μας πειράζει που ποτέ δεν μας ευχαρίστησες για εκείνο το ποτό που ήπιαμε στην υγειά σου. Μας πειράζει που δεν σημαιοστόλισες το μπλογκ σου σήμερα...


Τα λέμε.

Κάποιος που σκέφτεται... είπε...

εύστοχα τα καλοκαιρινά σχόλια... ιδίως τώρα που ο George θα έχει την ευκαιρία να (ξανα)εφαρμόσει την "εθνικά υπερήφανη" πολιτική του... για μια προσέγγιση του εκλογικού αποτελέσματος και των υπόλοιπων εξελίξεων της περιόδου, σε προσκαλώ να ρίξεις μια ματιά και στο δικό μου blog

http://www.kritikitwnoplwn.blogspot.com/

και ξανασυζητάμε...

φιλικά
Κάποιος που σκέφτεται...

Ανώνυμος είπε...

Χρόνια Πολλά ό,τι επιθυμείς !

vripol είπε...

Παρτιζάνα μας, σε πεθυμήσαμε..
Νά σαι καλά, όπου κι αν βρίσκεσαι.
Εύχομαι, υγεία, και αγωνιστικό 2010..