Τρίτη 5 Αυγούστου 2008

Βαρεμάρα...

Δεν υπάρχει χειρότερη φάση από αυτήν...Να είσαι παντελώς μόνος στη Σαλονίκη καλοκαιριάτικα.Για να μιλήσω σε άνθρωπο πρέπει να περάσουν τουλάχιστον 8 ώρες, ίσως και παραπάνω..Έχω περιπέσει σε τόσο βαθιά κατάθλιψη που ακόμα και οι διακοπές μου φαίνονται σαν ψέμα, δεν πιστεύω ότι θα φύγω ποτέ από δω αλλά ακόμα κι αν φύγω, μου φαίνεται ότι θα είναι έτσι, εντελώς βουτηγμένες στη σιωπή..

Ειναι κανείς εκεί έξω?!!!!!!!!!!!!

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κι ομως , υπάρχει κόσμος έξω . Αλλά κι αυτός περιμένει τις διακοπές του για να ξεσπάσει (ή προσπαθεί να υπομείνει σιωπηλά το ότι δε θα πάει διακοπές). Αυτό για μένα είναι ένα μυστήριο : Παρότι αρκετός κόσμος βρίσκεται στις πόλεις , τα βράδια είναι απίστευτα ήρεμα (γι'αυτό και ένας κλασικός αυγουστιάτικος ήχος στη πόλη έιναι ... το ηχητικό σεξ - ξεχωρίζει γιατί τίποτε άλλο δεν υπάρχει στον αέρα) .

Το καλοκαίρι στις πόλεις είναι σκίσιμο (κλεμένο από τραγούδι είναι αυτό , τεσπα) είτε είναι στη Σαλονίκη είτε εδώ στο Λ.Α. (λεκανοπέδιο Αττικής).

Είμαι ευτυχής που έχω τη καβάτζα του προγονικού χωριού μου κι ετσι δε θα μείνω εδώ . Λίγες μέρες υπομονή .

Αποδωκάτου , έχεις την καλημέρα μου Παρτιζάνα !

ΠΑΡΤΙΖΑΝΑ είπε...

Φχαριστω αγαπητε μου!Καλα να περάσεις!

make love not work είπε...

Φαντάσου το άλλο. Να είσαι σε ένα νησί του Αιγαίου, η θάλασσα να είναι πιο γαλάζια από ποτέ, το δροσερό αεράκι να μην σε αφήνει να νιώσεις ζέστη... ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ 10 ΩΡΕΣ ΤΗ ΜΕΡΑ...
Υπομονή συντρόφισσα. Θα περάσει

Unknown είπε...

κ συ εδω?
λεω να μαζευτουμε ολοι οι απομοιναντες και να φταξουμε την Ε.Φ.Σ. (Επιτροπη Φρουρων Σαλονικης)
κ πρωτη ενεργεια της επιτροπης να ειναι η πραγματοποιηση συγκεντρωσης κ πορειας για να δειξουμε σε ολους οτι ειμαστε εδω κ μας αρεσει. θα μπορουσαμε να βγαλουμε κ μπλουζακια που να λενε : "Ειμαι Αυγουστιατικα στην Σαλλλονικη κ με αρεσει!"

ΠΑΡΤΙΖΑΝΑ είπε...

@Ηλεκτρονικό μοχίτο, υπάρχουν και χειρότερα δηλαδή?!
@Θεόφιλε, να μαζευτούμε, να μαζευτούμε!δεν μπορώ την απραξία!αναλαμβανω τα μπλουζακια!

Unknown είπε...

σε παρακαλω, τα μπλουζακια ειναι δικη μου ειδικοτητα!
μονταρε τα υπολοιπα

make love not work είπε...

Ναι υπάρχουν...

Ανώνυμος είπε...

Παρτιζάνα... έλα εδώ κάτω ρε... υπάρχει πολλή (αντί)δράση...

ΠΑΡΤΙΖΑΝΑ είπε...

Πού να έρθω καλέ;!Στο νησί σου;!Χαχαχαχ!'οντως υπάρχουν και χειρότερα!'ασε και περνάω πολύ καλά εδώ πέρα!Θα βγω και με τα παδιά, θα φοράω και μπλουζάκι!

Misha είπε...

Συντάσσομαι με σας! Με τον Γάβρο λίγο περισσότερο λόγω εντοπιότητας (είμαι κι εγώ στο Λ.Α.). Πάντως αν είναι κάτι που αξίζει καλοκαιριάτικα στις πόλεις είναι αυτό ακριβώς: ότι ΕΧΟΥΝ ΦΥΓΕΙ ΟΛΟΙ!! Δεν ξέρω για την Σαλονίκη, αλλά ή Αθήνα είναι φτιαγμένη για να έχει τόσους κατοίκους τον χειμώνα όσους έχει ακριβώς τώρα. Εν ολίγοις προτείνω να κλείσουμε τα διόδια και να μην αφήσουμε κανέναν να επιστρέψει. Και όσοι φίλοι είναι έξω είναι ευκαιρία για μας να πηγαίνουμε κανα ταξιδάκι να τους βλέπουμε.

Ανώνυμος είπε...

αλλιώς τα έλεγες κάποτε... έβαλες μυαλό φαίνεται... χαίρομαι...
σου στέλλω φωτό σε λίγες μέρες, ξέρεις από που...

ΠΑΡΤΙΖΑΝΑ είπε...

Η αλήθεια είναι ότι και στη Σαλονίκη έχει κόσμο!Εχθες που εκαν μια βόλτα και το Μπιτ ήταν ψιλογεμάτο αλλά και κάτι αλλα μαγαζακια στη Συγγρου.Πολύ κοσμό και τρομερή ζέστη!αντε και μειναν μονο 3 μερες!