Σάββατο 9 Αυγούστου 2008

Χαμός λίγο πριν πάω για μπάνια!

Πάω διακοπές και δεν μπορώ να σχολιάσω την τελετή έναρξης, που δεν είχαν ούτε μια αναφορά στο Μάο, έστω να δείξουν ένα κόκκινο βιβλίο να περνάει ρε αδερφέ..Ούτε τον αποκλεισμό του Μάρα, που δεν κατάλαβα γιατί τόσος χαμός με τον αποκλεισμό ενός αθλητή από τις τηλεοράσεις..Προσωπικά, χέστηκα, αν και δεν κατάλαβα επίσης γιατί αγχώθηκε τόσο και πραγματικά το ξέσκισε το πρόγραμμά του..Ούτε τον ντοπέ αθλητή που πιάστηκε και τώρα ψάχνει να βρει το δίκιο του..Ρεζίλι έτσι κι αλλιώς είναι η όλη φάση με τον αθλητισμό να έχει γίνει εμπόρευμα..Ούτε τον Κοκό, φάτσα κάρτα στην τηλεόραση..ε κάποιος τους είπε τους Κινέζους να πάρουν αυτόν όταν μπει η ελληνική αποστολή, αυτοί που να ξέρουν ποιός είναι ο Κοκός...Και ποιός μπορεί να τους είπε?Ο Κυριακού φυσικά, εγώ αυτό πιστεύω...Ούτε τον πόλεμο στην Ν. Οσετία, αυτά ήταν αναμενόμενα, ούτε τις δηλώσεις Μπους ότι η Γεωργία είναι ένα κυρίαρχο κράτος και πρέπει όλοι να σέβονται την εδαφική της ακεραιότητα, ευτυχώς δεν είμαι Σέρβα και δεν έσπασα την τηλεόραση..

Καλό καλοκαίρι σε όλους, καλά μπάνια και καλά να περνάτε όλοι!

8 σχόλια:

Λαϊκό Στρώμα είπε...

Αν δε σε δω, καλές γιορτές.

Ανώνυμος είπε...

πήγες στη Σερβία και έπιασαν τον Καρατζιτς...τώρα που θα πας στη Μύκονο τη θα γίνει;;;;

Ανώνυμος είπε...

πήγες στη Σερβία και έπιασαν τον Καρατζιτς...τώρα που θα πας στη Μύκονο τι θα γίνει;;;;

Λαϊκό Στρώμα είπε...

Πήγες στη Σερβία, έπιασαν τον Κάρατζιτς και ένα ανώνυμος απάντησε δύο φορές στην ανάρτησή σου.
Τώρα που θα πας στη Μύκονο τι θα γίνει;

Bella Cruella είπε...

Tha piasoun ton Laki Gavala...:P

Μιχάλης είπε...

Δυο μετρα και δυο σταθμα ο Μπους για Ν. Οσετια και κοσοβο. Συμφωνοι. Δεν ειδα ομως και καμια πορεια υπερ του δοκιμαζομενου Γεωργιανου λαου στην Ελλαδα. Μηπως και μεις βλεπουμε τα πραγματα οπως μας συμφερει?

Ανώνυμος είπε...

αν γίνει πορεία υπέρ του δοκιμαζόμενου γεωργιανού λαού θα πρέπει να είναι και εναντίον του αληταρά του Σακασβίλι και των αμερικάνων που του 'πανε να επιτεθεί. Αυτοί φταίνε για αυτά που τραβάνε οι Γεωργιανοί.

ΥΓ. Θα πιάσουν το Λάκη Γαβαλά! χαχαχαχαχα

Μιχάλης είπε...

Στην περιπτωση της Σερβιας ομως εγινε πορεια μονο υπερ του δοκιμαζομενου σερβικου λαου, οχι κατα του αληταρα μιλοσεβιτς..