Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2009

όταν το έγκλημα αποκαλείται γκάφα (reloaded)

Μα κι αυτη η τσεχική προεδρία να κάνει τέτοιες γκάφες!Να λέει ότι το Ισραήλ αμύνεται και δεν σφαζει, προκαλώντας ρίγος αγανάκτησης σε όλους αυτούς που τόσα χρόνια περιμένουν την ΕΕ να αποχτήσει επιτέλους δική της φωνή- μας κούφανε βέβαια τόσα χρόνια με κάτι βομβαρδισμούς, κάτι σχέδια Ανάν, κάτι αναγνωρίσεις του Κοσόβου, κάτι απαράδεκτες εξισώσεις στρακαστρούκας με τα βομβαρδιστικά του πανίσχυρου ισραηλινού στρατού..

Μα κι αυτοί οι τσέχοι βρε αδερφέ δεν παίρνουν κανά μάθημα από τη Ντόρα και το Γιωργάκη?!Είπαν τα ίδια αλλά με τόσο ωραίο τρόπο!Σταματήστε παλαιστίνιοι να πετάτε ρουκέτες, τι πράγματα είναι αυτά, για να μην σας πετάει και το Ισραήλ θάνατο..
Ούτε αυτή τη φορά η ΕΕ στάθηκε αντάξια στις περιστάσεις!Τι κρίμα!Και είχα μια αυταπάτη!

ΥΓ1.Καλά, για την κυβέρνηση δεν είχα καμιά απορία..Για το ΠΑΣΟΚ όμως είχα και είπα να το ψάξω λίγο παραπάνω..Πώς να μην δείξει την κατανόησή του ο Γιωργάκης στο Ισραήλ, όταν υπουργός Άμυνας της χώρας είναι ο "σύντροφος" Εχούντ Μπάρακ, του Εργατικού Κόμματος, πλήρες και τιμημένο μέλος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς?!!!!



ΥΓ2.Περιμένοντας το Γιωργάκη και τη Ντόρα για τσάι..

ΥΓ3. Τα C-130 με ανθρωπιστική βοήθεια που έστειλε και καλά το ελληνικό κράτος, σε ποιο ακριβώς παλαιστινιακό αεροδρόμιο προσγειώθηκαν?!Οι κύπριοι που πήγαν με πλοίο πάντως, παραλίγο να βουλιάξουν, τα δικά μας τα αεροπλάνα πήγαν τα φάρμακα ανενόχλητα?Το δούλεμα πάει σύννεφο..Αλλά θα μου πείτε το καλοκαίρι τα αεροπλάνα μας με τα ισραηλινά κάναν κάτι κοινές ασκήσεις στην Ελλάδα, μπορεί να αναγνωρίστηκαν οι πιλότοι-σύμμαχοι..

20 σχόλια:

ε ί μ α ι τ υ χ ε ρ ο ς; είπε...

Nice blog. Διάβασα κάπου ότι στη Γαζα είναι 50% παιδιά(γιατί άραγε;) ο πλυθησμός και έτσι όπως μάθανε τα παιδάκια με τις κωλοτηλεόρασεις ζητούσαν όλα δώρα όπλα, αεροπλάνα, τανκς από τον Αη βασίλη..ΕΕ, ο αγιος είχε κάποια μιτινγκ με την κοκα κόλα και έτσι άφησε το αμερικάνικο και τον ευρωπαικό ιμπεριαλισμό να στείλουνε τα δώρα. Τι ωραίες που είναι οι γιορτές στον καπιταλισμό..Δεν μένει κανένα παιδί παραπονεμένο...

αστυάνακτας είπε...

Η Τσεχία πρώην "σοσιαλιστικό" κράτος....μας τα λέει αμερικάνικα....Μα που πήγαν όλοι αυτοί οι υπερασπιστές των σοσιαλιστικών ιδεωδών....ή δεν υπήρξαν ποτέ τέτοιοι και τώρα βγήκε από μέσα τους το Θηρίο;;;

dimdermatis είπε...

Δείτε τι σχέση έχει ο τύπος αυτός(υπουργός άμυνας του Ισραήλ) στην φωτό με τον γιωργάκη Παπανδρέου.

αχαχαχαχα

http://troktiko.blogspot.com/2009/01/blog-post_8849.html

Ανώνυμος είπε...

@astyanaktas
Στην Τσεχία μετά τις ανατροπές επικράτησαν αυτοί που ήθελαν... "σοσιαλισμό" με "ανθρώπινο" πρόσωπο, με "δημοκρατία" και "ελευθερία". Πραγματική "άνοιξη της Πράγας" με χρηματοδότηση made in USA. Για τέτοια "ιδεώδη" μιλάς. Δηλαδή καπιταλισμό!
Μετά τις ανατροπές, όμως, πέταξαν τη μάσκα και τη λεοντή. Δεν ξεχνούν να ευχαριστούν τους αμερικανούς και την ΕΕ σε κάθε ευκαιρία!

ΠΑΡΤΙΖΑΝΑ είπε...

@Τυχερέ,Μια βομβίτσα για τον μοχάμεντ..
@Αστυάνακτα tι σχέση έχει αυτό που λές με αυτούς που κυβερνούν σήμερα την τσεχία?!Ημαρτον πια!
@Κούκου, συμφωνω με την παρατηρησή σου!
@δημητρακη, το ειπαμε οτι ειναι φίλοι αυτοι οι δυο

Rizobreaker είπε...

Παρτιζάνα όπως βλέπεις (σύμφωνα με τον Αστυάνακτα) για όλα φταίνε οι κομμουνιστές! Ρε μήπως και για αυτό το έγκλημα φταίει ο Στάλιν?? Ξέρω γω... Έτσι που μας τα λένε...

αστυάνακτας είπε...

@Παρτιζάνα
Νομίζετε ότι δεν έχει σχέση το χτες με το σήμερα;; και πάλι αναρρωτιέμαι ....που πήγαν όλοι αυτοί που πίστευαν στο σοσιαλισμό στη Τσεχία;;; Παρτιζάνα δεν έχει καμμία σχέση αυτο που λέω με αυτούς που κυβερνούν τη Τσεχία;;; Άνθρωποι που έζησαν τον "υπαρκτό" σοσιαλισμό (δυστυχώς το κακό του πρόσωπο και όχι το δημοκρατικό του για μένα) εξέλεξαν αυτούς τους άθλιους στη Τσεχία....
@koukou,
πως τα συνδέεις όλα με τον καπιταλισμό- ΕΕ και ολίγον άνοιξη της Πράγας...οφείλω να ομολογήσω ότι θέλει τέχνη....

Ανώνυμος είπε...

Ρε δεν παιζεσαι λεμε. Οι υπερασπιστες του σοσιαλισμου ειναι στην παρανομια. Αλλα στο κατω κατω εσυ τι ζορι τραβας? Βομβαρδιζει το Ισραηλ τη Γαζα και αυτο που κοιτας ειναι να βγαλεις σκαρτους τους κομμουνιστες (προην και νυν). ΕΛΕΟΣ! Δηλαδη αν σε αρχισω στα μπινελικια θα ειμαι και σταλινικο αντιδημοκρατικο μιασμα? Αντε και γ...

ΠΑΡΤΙΖΑΝΑ είπε...

Έλα ψυχραιμία!!!
Ο Αστυάνακτας είναι γνωστός αντικομμουνιστης, μην τον συνεριζεστε !
ΑΣτυανακτα με εχεις κουφανει κατα καιρους, οποτε εγω δεν μασαω..Λιγη ρεγουλα μονο

αστυάνακτας είπε...

@πράκτορα
ευχαριστώ για την "επαναστατική" σου συμπεριφορά...Σίγα βρε σε φοβήθηκα...Μάλλον όμως δεν καταλάβατε....δεν τα έβαλα με τους νυν κομμουνιστές....αντίθετα.....
@παρτιζάνα
ο αστυάνακτας γνωστός αντικομμουνιστής;;σε έχω κουφάνει κατά καιρούς;;; μα εμείς μόνο κανα δυο λόγια ανταλάξαμε....Το μόνο που χρησιμοποιώ είναι επιχειρήματα....και αντί να απαντάτε...βρίζετε....Εγώ δεν το κάνω ποτέ! Το έχω πει και σε άλλους συντρόφους σας...δεν είναι κακό να μην έχεις απαντήσεις για όλα...υγεία είναι...αλλά αυτοί βρίζουν...δεν έχετε αναρρωτηθεί ποτέ γιατί συνομιλώ μαζί σας;;...Μάλλον όχι!

Αλλά τώρα μόνο για τη Γάζα πρέπει να ενδιαφερόμαστε...αλλά εσείς αρπάζεστε.....μίλησα για τη Τσεχία...και μου την είπατε...

ΠΑΡΤΙΖΑΝΑ είπε...

Ε φυσικά θα στην πούμε βρε Αστυάνακτα, γιατί εσύ βρήκες αφορμή να κατηγορήσεις το σοσιαλισμό που γνωρ'ισαμε!Δικαίωμά σου-και δεν λέω ότι κάθε σχόλιο πρέπει να είναι εντός θέματος ενός ποστ-απλά εσύ το παραχεσες!
Το ότι εμείς ανταλάσσουμε δυο λόγι αμόνο δε σημαίνει οτι δεν διαβάζω κι αυτά που γράφεις, αλλά όπως και να χει όταν αποφασίζει κάποιος να πει κάτι πρέπει να είναι έτοιμος και για την απάντηση. Απλά αυτή η απάντηση καλό θα είναι να είναι σε κόσμια πλαίσια-έχουμ εκαι ένα επίπεδο!
Κατα τα άλλα δεν ξέρω γιατί μιλάς μαζί μας, ίσως γιατί πιστεύεις ότι είμαστε η παραπλανημένη βάση του ΚΚΕ!Όπως και να είναι τα ελατήριά σου, είσαι καλοδεχούμενος στην παρέα-απλά έχε και το κράνος σου μαζί!

αστυάνακτας είπε...

@παρτιζάνα
Βρε το σοσιαλισμό που γνωρίσαμε το κατηγορείτε εσείς οι ίδιοι.....και το εννοώ! Από το 20ο συνέδριο και μετά κυριάρχησε ο οπορτουνισμός...αυτό δε λέτε;;; Τι μου λέτε τώρα...Εγώ να μην έχω την άποψή μου και για τον σοσιαλίσμό πριν το 20 συνέδριο....ανύπαρκτος και πριν και μετά..αυτό είπα...γι αυτό και υπάρχει αυτή η αμερικανόφιλη Τσεχία....αυτό είπα...
Βεβαίως και είμαι έτοιμος για κάθε απάντηση....έστω και σε προσωπικό επίπεδο...οχι δεν θεωρώ κανέναν σας παραπλανημένο...τις επιλογές του καθενός τις σέβομαι....απλά σας μιλώ γιατί εγώ αντίθετα με σας νομίζω ότι μόνο μαζί μπορει να προχωρήσουμε....μόνο μαζί μπορούμε να αλλάξουμε τη κοινωνία....γι αυτό τα λόγια μου είναι πάντα μετρημένα.....Γιατί ξέρω ότι αργά ή γρήγορα θα βρεθούμε με κάποιους ΄ή με όλους μαζί....

Ανώνυμος είπε...

Αυτή η μετριοφροσύνη σου σπάει κόκαλα...
Αφού λοιπόν είναι υγεία να μην έχω απαντήσεις για όλα και αφού σέβεσαι τις επιλογές μου, σεβάσου την αγανάκτηση που μου προκαλείς και τις βομολοχίες που αυθόρμητα σκαρφαλώνουν στο στόμα μου.
ΥΓ. Τον υπαρκτό σοσιαλισμό ποτέ δεν τον βγάλαμε σκάρτο. Άλλο στρεβλώσεις και λοξοδρομήσεις και άλλο σκάρτος. Μην μας βάζεις λόγια που δεν είπαμε.
ΥΓ2. Αυτή η καραμέλα με την ενότητα έχει καταντήσει αηδία. Ούτε η ηγεσία σου δε την πιπιλάει πια. Δε γουστάρουμε ρε φίλε ενότητα με οπορτουνιστικά κόμματα. Έγκλημα είναι?

dimdermatis είπε...

Σήμερα είναι τα Φώτα μάγκες. Αφήστε τις εντάσεις. Μεγάλη μέρα για την Ορθοδοξία μας και τον Ελληνισμό.

ΠΑΡΤΙΖΑΝΑ είπε...

Πιο μεγάλη γιορτή είναι τα χριστούγεννα, το πάσχα, τα φώτα, ο ευαγγελισμός ή ο 15 αυγουστος?(ξέχασα καμία?!)

dimdermatis είπε...

Στη μάταιη ελπίδα για τις αμερικανικές (ισραηλινές) μυστικές υπηρεσίες να βρουν δοσίλογους συνεργάτες Παλαιστίνιους, ρίχτηκαν από ελικόπτερα εκατομμύρια προκηρύξεις στο 1.5 εκατομμύριο μαρτύρων της Γάζας.
Καλούν τον Παλαιστινιακό λαό να δώσει πληροφορίες για την Αντίσταση!
Χαφιέδες βρίσκουν μόνον στις δικές τους χώρες-πόρνες. Στη Γάζα βρίσκουν................ φωτιά και σίδερο από την ηρωική Αντίσταση!


Καλέστε (από θάλαμο όσοι δεν θέλουν να εντοπιστούν ως υποστηρικτές των Παλαιστινιών, ή με απόκρυψη) το ναζιστικό επιτελείο του ισραηλινού στρατού 00972 025839749 και χώστε τα στα γουρούνια, σε οποιαδήποτε γλώσσα θέλετε!


Στείλτε email (helpgaza2008@gmail.com) και γράψτε τη γνώμη σας για τα ναζιστικά γουρούνια, σε όποια γλώσσα γουστάρετε.


Ήδη τους βομβαρδίζουν ηλεκτρονικά από κάθε πλευρά του πλανήτη!
Κουράγιο, δεν είναι ανίκητοι, αλλά ένα ξεφτιλισμένο ναζιστικό καθεστώς σε κρίση. Το 2009 δεν είναι 1967!

vripol είπε...

"σεβάσου την αγανάκτηση που μου προκαλείς και τις βομολοχίες που αυθόρμητα σκαρφαλώνουν στο στόμα μου."

Μοντεχρηστοπαναγίας

αστυάνακτας είπε...

@Μοντεχρήστο
δεν θα σου απαντήσω γιατί αρκετά λοξοδρομήσαμε από την ανάρτηση της Παρτιζάνας....κάποια άλλη στιγμή.πάντως δεν χρησιμοποίησα τη λέξη σκάρτος....διάβασε ξανά το σχόλιο...ευχαριστώ που κατάλαβες τη μετριοφροσύνη μου (ΧΙ-ΧΙ!)

Ανώνυμος είπε...

Τόσες δεκαετίες πια η ίδια ιστορία. Σε λίγο θα τους σβήσουν και από το χάρτη να τελειώνουμε...
(http://erodotos.wordpress.com/
2009/01/06/palaistini_diaxronika/)

Άσχετο αλλά σχετικό: είδατε πουθενά στα κανάλια ότι η Αλέκα πήγε στη Παλαιστίνη??

ΠΑΡΤΙΖΑΝΑ είπε...

Γεια σου Ηρόδοτε! Το έδειξαν όταν έφτασε, μετά να σου πω την αλήθεια δεν ξέρω αν είχαν ρεπορτάζ.