Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2009

Λες να απαγάγουν και μένανε?

Ο χριστός κι ο απόστολος!Απήγαγαν τον εφοπλιστή- αυτοδημιούργητος πάνω από όλα (τώρα δεν ξέρω πώς ένας υπάλληλος αγόρασε το 1971, 3 κρουαζιερόπλοια, μη με ρωτάτε, αν ήξερα θα αγόραζα και γω..) και κοντεύει να βουλιάξει η ελληνική οικονομία και να πάθει εγκεφαλικό η μισή Ελλάδα από το φόβο της!Αυτά δηλαδή καταλαβαίνει όποιος παρακολουθεί ειδήσεις των 8.

Απήχθει ο δόλιος- είναι και άρρωστος- και τώρα οι εφοπλιστές φοβούνται, παίζει να μετακομίσουν στο Λονδίνο και στο Μονακό. Και τότε πάει!Θα μειωθούν οι τραπεζικές συναλλαγές, δε θα πέσουν τα επιτόκια, δε θα αγοράζουμε σπίτια, οι ξένοι θα φοβούνται και δε θα επενδύουν και γενικά θα πεινάσουμε! Βέβαια, άρρωστος άνθρωπος δεν ξέρω κατά πόσο πήγαινε κάθε μέρα στις τράπεζες ή αν κατέβαινε στο μηχανοστάσιο για να βάλει μπρος τα πλοία του, οπότε φαντάζομαι οτι θα υπάρχουν κάποιοι άλλοι που τα έκαναν αυτά και θα εξακολουθήσουν να τα κάνουν, έτσι κι αλλιώς. Οπότε παίζει και να τη γλιτώσει η Μπλου Σταρ Φέριζ.Ουφ!όχι τίποτα άλλο, αλλά τα αξίζει τα 230 ευρώ για ένα ταξίδι μέχρι την Πάρο το καράβι..

Από την άλλη, ήταν διακριτικός τύπος, δεν είχε μπλεξίματα.Κακώς... Όχι σαν τον Αγούδημο που έλεγε στους λιμενομπάτσους πόσο δυνατά να χτυπήσουν τους απεργούς πριν κάτι χρόνια στον πειραιά. Αλλά αν δεν δημιουργήσεις ισχυρούς δεσμούς, όπως ο Αγούδημος με την αστυνομία, γιατί να έρθει να σε προστατεύσει?

Τρέμει ο έλληνας, κλίμα ανασφάλειας παντού! Ποιός ξέρει αν θα έρθουν να με απαγαγουν και μένα τίποτα εγκληματικά στοιχεία, αναρωτιέται ο κάθε ένας από μας. Ε δε βαριέσαι, το πολύ πολύ να πεινάσουμε παρέα με τα εγκληματικά στοιχεία, γιατί το μόνο που θα πάρουν από την κακομοίρα τη μανούλα μου θα είναι κανά ταπεράκι με κεφτέδες..Αλλά κι ο δόλιος-ήταν πολυ καλός, αριστερός εφοπλιστής, το είπε και ο Άλφα, δεν ήταν κανάς κακούργος, σεμνός και ταπεινός ήταν, σαν εμένα τη φτωχούλα..

Χαμός! Απαγωγές! Φόνοι, πυροβολισμοί, επεισόδια, Κολομβία γίναμε, λέει ο κάθε έλληνας, σύμφωνα με τις ειδήσεις των 8. Πού είναι η αστυνομία?!Που είναι οι πεζη αστυνόμοι, να μας χαιρετάνε "καλησπέρα κυρία μου", να νιώσω και γω μια ασφάλεια, μια σιγουριά ότι δε θα με κλέψουν? Έχω και ένα κολιέ με κάτι πεταλούδες στο σπίτι, 25 ευρώ το πήρα από την Ικαρία φέτος..

Ρε τι έπαθε ο δόλιος ο αυτοδημιούργητος..Αντί να κάθεται στη ζεστασία του σπιτιού του..Είπα ζέστη και θυμήθηκα τα κοινόχρηστα, κάθε τρίχα που ξετσουτσουρώνει καθώς ανεβαίνει η θερμοκρασία στο σπίτι είναι μια μαχαιριά στην καρδιά, γιατί θα μου ρθει πάλι καμιά 200 το κοινόχρηστο και θα τρέχω. Είπαμε 500 όλα κι όλα..Θα ήθελα μια κανονική δουλειά, να μη νιώθω τρόμο όταν ζεσταίνομαι..Πηγαίνω στις απεργίες βέβαια κι αγωνίζομαι αλλά μήπως να κάτσω στα αυγά μου? Ποιός ξέρει τι θα γίνει, αν θα ανοίξει κανένα κεφάλι, αν μου την πέσει ο μπάστος ή μου ρθει καμιά αδέσποτη κοτρώνα? Κι αν ο μπάστος που λέει "καλησπέρα κυρία μου" , με δει και να μου κόψει την καλησπέρα και μετά με απαγάγουν σαν τον αυτοδημιούργητο?! Καλά είναι και τα 500...

όου μάι γκόντ!!!!Πού πάμε ως έθνος?!

23 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ε, δεν αγοράζεις κι εσύ κανα παπόρι να μεταναστεύσεις σε πιο θερμά κλίματα να μην κρυώνεις... Κάτσε πλήρωνε κοινόχρηστα τώρα!! Τα θέλεις και τα παθαίνεις!!! :-)

Ανώνυμος είπε...

χαχαχα γράφε ποιο συχνά!!!

υγ.  ῾όου μάι γκόντ!!!!Πού πάμε ως έθνος?!῾
για την ώρα από τα 600 στα 400 αλλά μην αγχώνεσαι! έχουμε μέλλον ακόμα!

Ανώνυμος είπε...

Μη σου φαίνεται παράξενο !

Η Ελλάδα είναι η κατ΄εξοχή χώρα των ... αυτοδημιούργητων !!!

Απλοί υπάλληλοι γίνονται εφοπλιστές, άλλοι γίνονται τραπεζίτες, οι γιοι τους γίνονται υπουργοί, κάποιοι άλλοι (ανάποδα) από γιοι μεγαλοεπιχειρήσεων γίνονται ... συνδικαλιστές και πάει λέγοντας !

Πρόσεξε, μείνε με τα 500 ευρουλάκια σου (κάποια στιγμή θα γίνουν και 1000), πήγαινε στις διαδηλώσεις, να είσαι πρώτη στους αγώνες και μη φοβάσαι έρχεται η μέρα της δικαίωσης - να είσαι απολύτως σίγουρη !

Την καλησπέρα μου !

Ανώνυμος είπε...

έλα βρε!!!
σου έστειλα εμαιλ στο εμαιλ που έχεις πάνω δεξιά :-p

dimdermatis είπε...

Γειά σου Πάρτι!!!!

Τώρα που λες για απαγωγές, λες να σου κάνουν κανένα ντού απο το enotitastablogs.blogspot.com???

χαχαχαχα...



ΠΑΤΡΙΔΑ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

ΠΑΡΤΙΖΑΝΑ είπε...

@Rocean, να παπόρι θα μας σώσει..αρχίζω και σκέφτομαι σοβαρά την επένδυση!
@Χαμόγελε, πού είναι ο πάτος?!Αργούμε κι άλλο?!
@Φάρε, κάτι για κόρες καθηγητών που γίναν ζάπλουτες δεν έχει η Ιστορία?!Αυτά τα 500 για πότε έρχονται για πότε φεύγουν πρέφα δεν παίρνω!
@Δημητράκη λες?!Να φροντίσω να έχω το τρίβιαλ μαζί μου, για να περνά η ώρα τότες!

Ανώνυμος είπε...

Μ'εκανες να χαμογελάσω πάλι σήμερα.

Καλημέρα και καλή χρονιά !

Ανώνυμος είπε...

Παρτιζάνα καλημέρα..

Αυτοδημιούργητος είναι ο ανθρωπος δεν διαφωνούμε..μόνος του πάτησε προφανώς επί πτωμάτων και έκανε την περιουσία του...
Χτες είδα Γιαννάκη.. Τα πήρα...Απειλούμαστε από τρομοκρατία...Οι άνθρωποι είναι φοβεροί...Η φαντασία τους αγγίζει την τελειότητα..Μιλούν και κάνουν φοβερούς συνδυασμούς...Ετσι είναι αυτά αν έχεις σωστή αντίληψη μπορείς πολύ έυκολα να συνδυάσεις ένα ποινικό αδίκημα όπως είναι η απαγωγή ενός "φιλάνθρωπου" επιχειρηματία με τα επισόδεια στο κέντρο της Αθήνας, τα παρακλάδια της 17 Νοέμβρη που είναι ακόμα εκτός φυλακών, με την αναγκαιοτητα επαναπροσδιορισμού του ασύλου και να καταλήξεις στο ότι ειναι υπόθεση της κοινωνίας(σσ. του λαού) η δημιουργία μιας ισχυρής και ικανής αστυνομίας για να απαλλαχθεί ο ελληνικός λαός από την ανασφάλεια ου του προκαλέι η ύπαρξη τρομοκρατών...Στο τέλος πείστηκα και εγώ..

ΥΓ. Η θέση του ΣΥΝ-ΞΥΡΙΖΑ για μια αστυνομία σαν τις ευρωπαικές με εξίταρε πολύ..Ποσο αριστεροί είναι τελικά;;

ΠΑΡΤΙΖΑΝΑ είπε...

@Γιουγκονοσταλγέ, εγώ πήγα να κλάψω μόλις άκουσα τις αναλύσεις!
@Ανώνυμε, οι ευρωπαϊκές αστυνομίες είναι τόσο καλές που πυροβολούν στο κεφάλι 7 φορές έναν άνθρωπο επειδή τους φάνηκε ύποπτος, να μη θυμηθώ την ιταλική που επίσης σκοτώνει διαδηλωτές όπως ΄τοτε στη Γένοβα!Η αγγλική αστυνομία για παράδειγμα σε βγάζει φωτογραφίες στις πορείες και έχει αλόγατα τρια μέτρα που σε παρασέρνουν, εχει μηχανές ηλεκτροσοκ κτλ.Υπάρχουν παντού κάμερες. Το τραγικό με την ευρωπαϊκή αστυνομία είναι ότι κανείς ευρωπαίος δεν τολμά να την αμφισβητήσει!!!!!!!!!!!!!!!Ευρώπη και ξερό ψωμί!

Ποντος και Αριστερά είπε...

Κοίτα συντρόφισα...

Εγω έτσι όπως σε φαντάζομαι,

εσένα θα απήγαγα.


Να είσαι σίγουρη επ' αυτού!


Ομέρ ο απαγωγέας (εν τω ονείρω αυτού)

vripol είπε...

Πέρα από τά αστεία τού υποδιοικητή Ομέρ..
Παρτιζάνα, σε προστατεύει η ΟΠΠΛΑ (Οργάνωση Προστασίας Ποντιόφιλων Λαϊκών Αγωνιστών)καί κανείς δέν διανοείται νά αποτολμήσει απαγωγή σου

Ανώνυμος είπε...

Oμέρ,
αν απήγαγες την Παρτιζάνα δεν θα έβρισκες ούτε μαύρο χιόνι να πατήσεις (..όπως μάλλον θα διαπίστωσες από τα σχόλια..)

Ποντος και Αριστερά είπε...

regimientocinqo έτσι κι αλλιώς η γή (καθώς και το χιόνι) θα γίνει κόκκινη! Οπότε δε μου χρειάζετε ούτε άσπρο, ούτε μαύρο.

Όπως κατάλαβες, διαφωνώ ριζικώς με την εκτίμησή σου! Δεν λαμβάνει υπόψη τα απεριόριστα όρια της λαϊκής θέλησης, που μετακινούν βουνά και βυθίζουν ακόμα και τα πολεμικά πλοία του εχθρού, που έλεγε και ο σύντροφος Μάο (του οποίου ο εγγονός, αξιωματικός στο ρεβιζιονιστικό στρατό του Τεγκ Χσιάο Πινγκ, είναι ο πλέον πετυχημένος μπλόγκερ στην Κίνα)

Δεν θέλω τώρα να φανερώσω τις πιθανές μας κρυψώνες.

Θα σας τις πω μετά το Συνέδριο !!!


Ομέρ,
αντισταλινικός μαοϊκός (χέσε μέσα δηλαδή!) αλλά και γιουγκονοσταλγός (εάν το θελήσει η καλή μου Παρτιζάνα)

Ανώνυμος είπε...

ΕΕΕ Λίγο λίγο..........με την παρτιζανα.......

Ανώνυμος είπε...

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 14/1/2009
Διαδίκτυο, κόκκινοι μπλόγκερς και ΚΚΕ
Είναι γνωστό βέβαια ότι, προς το παρόν τουλάχιστον, και στη χώρα μας τα μέσα παραγωγής ανήκουν στους ιδιώτες. Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για μέσα που άπτονται στις Νέες Τεχνολογίες. Μια από αυτές είναι το λεγόμενο Διαδίκτυο.

Δε θα μπορούσε, είπαμε προς το παρόν, να ξεφύγει από την «πεπατημένη» της καπιταλιστικής ιδιοκτησίας των μέσων ενημέρωσης, είτε αυτά είναι έντυπα, είτε ηλεκτρονικά.

Αυτό, φυσικά, δε σημαίνει ότι εμείς δε θα προσπαθούμε με νύχια και με δόντια να τα εκμεταλλευτούμε για να προβάλλουμε τις δικές μας απόψεις.

Δε θα περιμένουμε την πτώση του καπιταλισμού και μέχρι τότε να αποφεύγουμε να τα χρησιμοποιούμε - όσο φυσικά μας επιτρέπουν ή τους αφήνουμε να μας επιτρέπουν οι κάθε λογής καπιταλιστές - ιδιοκτήτες τους.

Οπου μπορούμε, άλλωστε, το Κόμμα μας, προχώρησε στη δημιουργία δικών του μέσω ώστε να μην εξαρτόμαστε από τις ορέξεις των κεφαλαιοκρατών της χώρας μας.

Το ΚΚΕ εδώ και χρόνια, θεωρεί αναντικατάστατο όπλο την εφημερίδα μας, τον «Ριζοσπάστη», καθώς και τα άλλα μέσα που διαθέτει το Κόμμα.

Τα έντυπα μέσα, ο ραδιοφωνικός σταθμός, η τηλεόραση του «902», προσπαθούν κάθε μέρα να προωθούν τις Θέσεις μας για το Σοσιαλισμό και τον Κομμουνισμό.

Βέβαια, αυτό δεν τονίζεται με κάθε ευκαιρία, τίποτα δεν είναι ικανό να αντικαταστήσει την καθημερινή συλλογική πάλη, να αφυπνιστούν συνειδήσεις, να γίνουν όσο το δυνατό περισσότεροι εργαζόμενοι κοινωνοί της νέας κοινωνίας που οραματιζόμαστε.

Ούτε τρέφουμε καμιά αυταπάτη ότι θα έχουμε το «ελεύθερο» από τον ταξικό μας αντίπαλο να κινούμαστε όπως θέλουμε! Ολοι μας, είμαστε μάρτυρες καθημερινού αποκλεισμού των Θέσεων του ΚΚΕ από τα ελεγχόμενα από τους καπιταλιστές μέσα ενημέρωσης. Αποκρύβονται έως και προβοκάρονται παρεμβάσεις, είτε του Κόμματος, είτε της ΚΝΕ, είτε του ΠΑΜΕ κλπ. Μαζικές συγκεντρώσεις, πορείες, διαδηλώσεις είναι σαν να μην υπάρχουν!

Κι ας μην ξεχνάμε, ότι πάμπολλα είναι τα παραδείγματα που έχουν εντοπιστεί «όργανα» να παρακολουθούν και να καταγράφουν αναλυτικά όλες αυτές τις δραστηριότητες. 'Η μήπως είναι κανείς μας τόσο αφελής να πιστεύει ότι και σε μία (1) μόνο διαδήλωση ή συγκέντρωση ή απλή παρακολούθηση δραστηριότητας του ΚΚΕ να μετείχε δεν είναι ήδη σε... καταγραφή!

Ούτε, φαντάζομαι, είναι κανένας μας τόσο αφελής να πιστεύει ότι η χρήση του Διαδικτύου (internet) δε δίνει τη δυνατότητα μέσα από τα «ίχνη» που αφήνουμε να είμαστε ήδη αγρίως... «φακελωμένοι»!

Είτε παλεύουμε μέσα από το συνδικαλιστικό κίνημα, είτε μέσα από άλλα μαζικά κινήματα, είτε μετέχουμε σε διαδηλώσεις και πορείες, είτε χρησιμοποιούμε το διαδίκτυο, σε κάθε περίπτωση έχουμε γίνει γνωστοί και... μη εξαιρετέοι! Ετσι δε φοβόμαστε μεν, οφείλουμε να είμαστε άκρως προσεχτικοί δε!

Οσοι λοιπόν από μας, χρησιμοποιούν το διαδίκτυο, οφείλουν να προσέχουν πολύ, ώστε και το περιεχόμενο των άρθρων τους, αλλά και γενικότερα η φρασεολογία τους να συνάδει με τις Μαρξιστικές Λενινιστικές Αρχές.

Παλεύουμε τις θέσεις των καπιταλιστών, των οπορτουνιστών, των αστών πολιτικών με βάσει τη Θεωρία μας, την υπεροχή των επιχειρημάτων μας, το δίκιο του αγώνα μας. Δεν αφήνουμε σε «χλωρό κλαδί» τους ταξικούς μας αντιπάλους!

Φυσικά, δεν αφήνουμε τη δουλειά μέσα στο λαό. Οπως δεν την άφησαν ποτέ τους οι σύντροφοι καλλιτέχνες και δημιουργοί - πάλευαν και παλεύουν και με την πένα τους και στο καμίνι του δρόμου.

Οι συγγραφείς και οι άλλοι δημιουργοί, δουλεύουν και ατομικά, με τα κείμενά τους ή τα προϊόντα της τέχνης τους, όμως και συλλογικά βγαίνοντας στους δρόμους και τα πεζοδρόμια! Ο βουλευτής, ο συνδικαλιστής, το στέλεχος, δουλεύει και ατομικά ανάλογα με τη χρέωση που έχει, μα και συλλογικά μέσα από τις αποφάσεις των Οργάνων.

Ετσι και οι μπλόγκερς - οι Κόκκινοι Μπλόγκερς - χρησιμοποιούν το εργαλείο που λέγεται διαδίκτυο ως Μετερίζι Αγώνων έχοντας πάντα στο νου και την καρδιά τη συλλογική δράση του Κόμματος. Κάποιοι μιλούν για παρέμβαση του καναπέ! Θα διαφωνήσω απόλυτα με αυτήν την εκτίμηση. Παρέμβαση του καναπέ είναι το διάβασμα του «Ριζοσπάστη», η ακρόαση του Ρ/Σ, η παρακολούθηση του «902 TV». Το διαδίκτυο είναι, όπως ήδη προαναφέρθηκε, ένα Μετερίζι Αγώνα, που αγκαλιάζει όλο τον κόσμο.

Θα ήταν τραγικό λάθος να μην εκτιμήσουμε σωστά τη χρησιμότητά του. Ερχόμαστε σε καθημερινή επαφή με εκατοντάδες «αναγνώστες», ανθρώπους που με άλλον τρόπο δε θα μπορούσαμε να τους πλησιάσουμε ποτέ. Στο κάτω κάτω της γραφής, το ίδιο το Κόμμα, πολύ σωστά έχει «πιάσει» το θέμα και συγκεκριμένα στη Θέση 100 διαπιστώνει:

«Αναπόσπαστο στοιχείο της κομματικής οικοδόμησης και της ισχυροποίησης των δεσμών του Κόμματος με την εργατική τάξη, τα λαϊκά στρώματα αποτελεί η αξιοποίηση και διάδοση των κομματικών εντύπων, η αξιοποίηση των ηλεκτρονικών μέσων, του Διαδικτύου».

Τι μας λέει λοιπόν, η ΚΕ του ΚΚΕ:

1. Απαραίτητο εργαλείο το Διαδίκτυο για την κομματική οικοδόμηση.

2. Απαραίτητο εργαλείο το Διαδίκτυο για την ισχυροποίηση των δεσμών του Κόμματος με την εργατική τάξη.

3. Εξ ίσου απαραίτητο εργαλείο το Διαδίκτυο με τα κομματικά έντυπα και τα ηλεκτρονικά μέσα.

Τελικό συμπέρασμα:

Η δουλειά των Κόκκινων Μπλόγκερς, είναι εκ των ων ουκ άνευ και πρέπει να αναγνωριστεί, έτσι ακριβώς.

Απαραίτητη προϋπόθεση να πετύχει στον ιστορικό του ρόλο το κίνημα των Red Blogs, είναι η ολόπλευρη και συστηματική συμβολή του Κόμματος, θεσπίζοντας σχετικό κεντρικό Οργανο που θα πάρει στη σκέπη του όλο το ήδη υπάρχον δυναμικό, με σωστή καθοδήγηση, φροντίδα και κομματική, ιδεολογική και με διοχέτευση πληροφοριών, στήριξη.

ΠΑΡΤΙΖΑΝΑ είπε...

Ομερ...δεν ειμαι ψηλη, ξανθιά ούτε 22 χρονών!Μην κουράζεσαι τζαμπα!

Ανώνυμος είπε...

γιατί βρε όχι σχόλια στο επόμενο ποστ σου;;;; :-s


υγ.Πάντως ήθελα να σου πω ότι συμφωνώ!!!!

dimdermatis είπε...

Ναι ρε Πάρτι γμτ...Θέλαμε να γράψουμε κανά σχόλιο. Θα τους γα@@@@σω το κέρατο τους συριζαιους που κάνουν όλο μα@@@ες.

ΠΑΡΤΙΖΑΝΑ είπε...

@χαμόγελε, χαίρομαι που με κατανοείς!Το νέο ποστ είναι μια απλή δήλωση που δε χωράει συζήτηση, για αυτο και δεν θέλω σχόλια.Για αυτο και δε θα σχολιάσω το σχόλιο του ανώνυμου. Ο καθείς έχει την άποψη του.

ΠΑΡΤΙΖΑΝΑ είπε...

Και γενικά μη βρίζετε!Κρατάτε ένα επίπεδο!Για βρισίδια και τα σχετικά στα μπλογκ σας. Εδώ όχι!

Ανώνυμος είπε...

Θερμά συγχαρητήρια για το άρθρο σου "Εξυπνάδες" - δεν μπορώ να σχολιάσω εκεί !!!

vripol είπε...

Σχόλιο στίς "Εξυπνάδες"

Αγαπητή Παρτιζάνα.
Η παρούσα πολιτική συμμαχιών είναι μία από τίς πολλές πού εφάρμοσε τό ΚΚΕ.Δέν είναι η κορυφαία ούτε καί η πιό επιτυχής
Αυτές υπήρξαν:
άλλοτε πολύ "ανοικτές" (βλέπε καλοκαίρι 1989,Ενωμένη Αριστερά 1974, ΕΔΑ, ΕΑΜ, αντιφασιστικά Λαϊκά μέτωπα )
καί άλλοτε πολύ "κλειστές" (ΣΕΚΕ,Τάξη εναντίον τάξης, σημερινή "καθαρότητα", ΠΑΜΕ).
Καί η απόσταση μεταξύ τών δύο ακραίων σημείων δέν δικαιολογούνταν πάντοτε από τήν διαφορετικότητα τών κοινωνικών καί πολιτικών συγκυριών.
Π.χ η πολιτική συμμαχιών τού ΚΚΕ τό καλοκαίρι τού 89, δέν ήταν η μόνη σωστή πού θα μπορούσε να εφαρμοστεί στίς συγκεκριμένες συνθήκες.
Ούτε η πολιτική συμμαχιών τής "καθαρότητας" μέ τό ΠΑΜΕ ως αντιΓΣΕΕ διεκδικεί τό ιστορικό αλάθητο.
Καλό είναι να κρατα κανείς ένα μέρος τής σκέψης του ανοικτό στήν κριτική τών άλλων καί στην αμφιβολία γιά τίς εκάστοτε πεποιθήσεις του.
Μήν ταυτίζεσαι τόσο πολύ συναισθηματικά μέ τήν ενεστώσα πολιτική συμμαχιών γιατί μπορεί να ξανααλάξει..

Πιστεύω ότι αυτό πού κάνει σήμερα τό ΚΚΕ είναι πολιτική επί τής ιδεολογιας.
Δηλαδή, πολιτική του είναι η αντικαπιταλιστική καταγγελτική ζύμωση.
Αδυνατεί να σχεδιάσει καί να προτείνει συγκεκριμένα πρακτικά βήματα- διεκδικήσεις γιά μεταρρυθμίσεις πού θα εμπνέουν καί θα συσπειρώνουν τά πιό ζωντανα καί παραγωγικά κομμάτια τής Ελληνικής κοινωνίας καί θά ανοίγουν έμπρακτα τόν δρόμο γιά κοινωνικές αλλαγές.Τό ίδιο φυσικά ισχύει καί για τόν Συριζα καί φυσικά καί γιά τό κυβερνοπασόκ.
Ο λόγος του ΚΚΕ; Ξύλινος, καταγγελτικός αντί-λογος, στερημένος από φαντασία καί έμπνευση, μορφωτικά ανεπαρκής, γι αυτό καί συναισθηματικά φορτισμένος καί περίκλειστος στό κάστρο τής αποστειρωμένης "καθαρότητας"
Γενική αντικαπιταλιστική ζύμωση καί ΠΑΜΕτσίδικος συντεχνιασμός.

... Ψευδεπίγραφη επαγγελία μιάς κοινωνικής απελευθέρωσης πού χρειάζεται πολύ μεγαλύτερα μπόγια απο αυτά τής Αλέκας καί τών Αλέκων..

ΠΑΡΤΙΖΑΝΑ είπε...

@Αγαπητέ Βιρπολίδη, διαφωνώ με όσα λες αλλά δε θα είχα ποτέ πρόβλημα να τα συζητήσω αυτά τα ζητήματα. Η αφορμή όμως για το ποστ εξυπνάδες, δεν ήταν για να δηλώσω την καθαρότητά μου, ούτε για να διεκδικήσω το ιστορικό μου αλάθητο. Άλλη είναι η αφορμή.