Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2008

Εχω μια απορία

Διάβασα χθες ότι υπογράφτηκε μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας και Βοσνίας, για την πάταξη της τρομοκρατίας και το έλεγχο της μετανάστευσης..Ουσιαστικά πρόκειται για την εφαρμογή της συνθήκης Σένγκεν, φακέλωμα και τα σχετικά. Παρόλα αυτά εγώ δεν κατάλαβα το εξής: Γιατί μια χώρα όπως η Βοσνία, που έχει περίπου ένα εκατομμύριο πολίτες της πρόσφυγες σε άλλες χώρες και κάποιες χιλιάδες φανατικούς ισλαμιστές στο έδαφός της, προίκα του ισλαμικού-αμερικανοθρεμμένου- σκοταδισμού από τον καιρό του πολέμου, να υπογράψει μια τέτοια συμφωνία?!ΥΓ. Παππού, τώρα με το μνημόνιο που υπογράφτηκε μπορείς να έρθεις διακοπές στην Ελλάδα χωρίς βίζα!

7 σχόλια:

Unknown είπε...

Άπαξ και πεις το "ανήκομεν εις την Δύσιν" μετά πολλά δίνεις και δεν κολώνεις...

Unknown είπε...

Αυτό που λέει "Δημοσθένης" είναι Ερυθρός...

ΠΑΡΤΙΖΑΝΑ είπε...

Δηλαδή έχουμε να δούμε κι αλλη κατρακύλα!Γουστάρω!

Ανώνυμος είπε...

ΩΡΑΙΑ ΓΟΥΣΤΑΡΩ!!!! ΦΟΡΤΩΣΤΕ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ!!!

ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 80% ΕΠΙ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ...

ΤΑ ΕΘΝΗ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΟΥΣ... ΑΥΤΟΙ ΜΟΧΘΗΣΑΝ, ΑΥΤΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ, ΑΥΤΟΙ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ (μεταφορικά και κυριολεκτικά, στα βουνά της Πίνδου το 40' εναντίον μας, αλλά δεν έχει σημασία, πολέμησαν πάντως)

ΕΞΩ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!!

ΤΟ ΕΝΝΟΩ...ΠΑΜΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΟΛΟΙ...

ΠΑΜΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ Η ΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΚΛΙΜΑ ΚΑΙ ΩΡΑΙΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ...ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΔΩ ΠΙΑ, ΑΦΟΥ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΠΛΗΓΩΝΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ?

ΠΑΡΤΙΖΑΝΑ είπε...

εγώ θα έλεγ ανα γίνει ανταλλαγή: να επιστρέψουν όλοι οι έλληνες μετανάστες από τη Γερμανία και τις ΗΠΑ και την Αυστραλία, πολλές δουλειές ντόπιων πήραν κι αυτοί εκεί!

Ανώνυμος είπε...

@ΠΑΡΤΙΖΑΝΑ
"Γιατί μια χώρα όπως η Βοσνία,(...) να υπογράψει μια τέτοια συμφωνία?!"

Γιατί, ποιος είπε ότι στον καπιταλισμό η αστική εξουσία θα ενδιαφέρεται για το καλό των λαϊκών στρωμάτων;

Ανώνυμος είπε...

κουκου, τι εννοείς ποιός το είπε; μπορεί να συμβεί αυτό, αρκεί να φτιάξουμε τους κατάλληλους θεσμούς και να έχουμε μια κεντροαριστερή διακυβέρνηση που θα βάζει τους ανθρώπους πάνω από τα κέρδη!!!!!!!!!