Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2008

Κεκτημένη ταχύτητα...ίσως και απλό μίσος...

Άκουσα και γω για τα γεγονότα στην ΑΘήνα μεταξύ φασιστών και αναρχικών και είπα να μάθω τι άκριβώς έγινε...Μπαίνω στο ΙΝΤΥ, διαβάζω την πρώτη σελίδα, α μάλιστα λέω, συνεχίζω να διαβάσω και τα σχόλια παραδίπλα...Και τι να δω! Βλέπω αυτό! Και λέω..μα καλά!Πόσο κολλημένος πρέπει να είναι κανείς! Ρε φίλε ο Κυριακάτικος κλείνει την ύλη του την Πέμπτη!Πώς θα μπορούσε να γράψει για τα γεγονότα του Σαββάτου! Θα μου πείς θα μπορούσε να ξανατυπωθεί το φύλο από την αρχή, αλλά άμα είσαι δογματικός και τα λοιπά, πού να κάνεις τόσο επαναστατικές πράξεις! Μετά έφαγα μια φλασιά και θυμήθηκα μια δημοσκόπηση που έβγαζε τον Άνθιμο πιο δημοφιλή παπά από όλους τους άλλους...Τζίζους Κράιστ! είπα μέσα μου...Τι έχει να γίνει τώρα που έχουν πάρει φόρα τα φασισταρία!Τέλοςπάντων, αυτό επειδή τα πήρα...Γενικά από χθες είμαι απίστευτα φορτωμένη...Αύριο περισσότερα για τα νεύρα μου και τη φάση στην Αθήνα..

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλά... Από τέτοιες μπούρδες το indymedia γεμάτο... Γι' αυτό και το επισκέπτομαι πλέον πολύ σπάνια. Τα θέλω τα νεύρα μου... Στην αρχή έχουν γέλιο.... Μετά τα βαριέσαι... Πόση βλακεία μαζεμένη να αντέξεις άλλωστε? :-)

ΠΑΡΤΙΖΑΝΑ είπε...

και να φανταστείς ότι είχα όλην την καλή διάθεση να τα διαβάσω όλα!Μάλλον θα πρέπει να στηθώ μπροστά στην τηλεόραση πάλι για να μάθω τι έγινε, όχι τι πραγματικά έγινε αλλά έτσι γενικώς!Αν και μάλλον θα προτιμήσω τις βλακείες του ΙΝΤΥ από τους φασίστες που από όσο μαθαίνω τους κάνουν και ανθρώπους!Ακου συνέντευξη του γραμματέα της Χρυσής Μαλ@@@ς!Πού οδέυουμε;!

Ανώνυμος είπε...

μπάτσοι, χαφιέδες, 'λίτες.
ιντυμήντια και τρίχες κατσαρές..

Ανώνυμος είπε...

εντάξυ μην κολάς τώρα... έγραψε ένας την μλκια του από άγνοια... (ούτε εγώ ξέρω πότε τυπονοταν οι εφημερίδες της κυριακής) αν δεις του απάντησαν από κάτω...να ηρεμήσει και ότι οι περισσότερες εφημερίδες θα είχαν τυπωθεί είδη...
Δεν λέω ότι δεν επικρατεί μια αντι-ΚΚΕ στάση στο indymedia αλλά τουλάχιστον να κανουμε σωστή κριτική... πάντως έχει κάποια πλεονεκτήματα... Έχεις online πληροφόρηση για τις πορείες κτλ και πράγματα που δεν θα τα δεις στα ΜΜΕ ούτε στον ριζοσπάστη :-p (ανακοινώσεις δράσης μεγάλου μέρους της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς κτλ)

Ανώνυμος είπε...

Τί είναι αυτό το ΙΝΤΥ ρε παίδες;;;
Εγώ πρώτη φορά το βλέπω. Και φυσικά και ... τελευταία, δεν γράφει βλακείες όπως νομίζετε απλά είναι σε "διατεταγμένη υπηρεσία"!

Ανώνυμος είπε...

@φάρος κλασσική αντίδραση... μου θυμίζεις λιγο ένα ανέκδοτο...
πως λέγεται ο μποπ ο μαστορας όταν φύγει από το ΚΚΕ???
Μποπ ο πράκτορας...

Ανώνυμος είπε...

Δεν κάνω κριτική στο indymedia μόνο γι' αυτό το άρθρο. Το παρακολουθούσα καθημερινά παλιά, από την ημέρα που φτιάχτηκε κιόλας. Δυστυχώς κατάντησε το 90% του περιεχόμενου του να είναι σκουπίδια.. (κι αυτό οφείλεται σε συγκεκριμένες επιλογές της διαχειριστικής ομάδας, που υποτίθεται δεν ξέρει τι θέλει)

Όσο για την πληροφόρηση για πορείες και τέτοια. Κάποτε είχε νόημα. Τώρα δεν έχει. Τώρα υπάρχουν τα blogs που καλύπτουν άνετα αυτό το κενό.

Γενικά, πιστεύω ότι site τύπου indymedia ήταν μόδα κάποτε. Αλλά μόδα ήταν και πέρασε... Πάμε γι' άλλα τώρα...

ΠΑΡΤΙΖΑΝΑ είπε...

Αμάν ρε χαμόγελε!έκανε μαλακία ο τυπάς, τέλος!Τι προσπαθείς να τον δικαιολογήσεις?!Τελόςπάντων, έχω ηρεμήσει πια και δε με απασχολεί το θέμα..¨ασε που είδα και αυτόν τον Κασιδιάρη εχθές και τρόμαξα!Μα όλα τα φασισταριά χάπια παίρνουν και έχουν αυτό το σχιζοφρενικό βλέμμα?!

Ανώνυμος είπε...

Από μας πρέπει να ενημερώνεσαι για τέτοια ζητήματα ....

Αφιερωμένο εξαιρετικά:

http://pontosandaristera.wordpress.com/2008/02/06/6-2-2008/

zappa είπε...

Pantws to ar8ro tou rizospasth th deytera tous ebaze kai tous men kai tous de sto idio tsoubali. Kata th gnwsth antylipsh pou yparxei sto KKE kai leei oti "pas mh kniths praktores" kai oti ka8e diadhlwsh/kinhma/diamartyria/ politikh kinhsh pou den elegxetai apo to KKE einai probokatsia

ΠΑΡΤΙΖΑΝΑ είπε...

ε τώρα , σόρρυ κίολα, αλλά το κίνημα είναι οι δέκα βλαμμένοι που δρουν σε διατεταγμένη υπηρεσία και από τους μεν και από τους δε?!Δε λέω ότι όλοι έτσι ειναι στον αναρχικό-αντιεξουσιαστικό και δε συμμαζεύεται χώρο αλλά έλεος πια, ό ρόλος ορισμένων έχει αποκαλυφθεί εδώ και καιρό.Για τα φασισταρία δε το συζητάω, όλοι γουρούνια είναι..